SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarka gratulacje!
Ale szaleństwo! codziennie takie dobre wieściJeszcze niedawno kazałyśmy dzieciaczkom siedzieć jak najdłużej w brzuszkach, a teraz jesteśmy na takim etapie, że chcemy żeby już wychodziły
Super się czyta wpisy o narodzinach kolejnego szczęścia
U mnie spokój.. Z jednej strony wiem, że już ciąża donoszona i korci mnie żeby zacząć myć okna, podłogi itp. ale rozsądek mówi, że Oli jest jeszcze mały więc muszę mu dać czas żeby nabrał masy i wyszedł kiedy sam będzie chciałtakże siedzę grzecznie i czekam
małaMyszka, Zetka, Katarka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Katarka gratulacje!!!!
Ja próbowałam sie zdrzemnąć ale jakoś mi nie poszło. Leżę i oglądam jakieś bzdury w tv. Zaczęłam liczyć skurcze i są średnio co 10 minut.Jak już jakiś złapie to boli jak cholera i zastanawia mnie jak już tak boli to co będzie później. Ale czekam cierpliwie, wody nie odeszły, z dzisiejszego badania wiem, ze szyjka jeszcze zamknięta, a skurcze przy zmianie pozycji trochę ustępują. Także czekamy na godzinę W. Do porodu chyba przytyję kilka kilo bo mam apetyt wilczy i co 5 minut coś bym wrzuciła na ruszt.Największą ochotę mam na czisburgera z maksyfa!
To może warto się skusić na tego fast foodaJa sobie tłumaczę, że teraz trzeba szaleć bo później dietka
małaMyszka, KasiaeN., zabka11 lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Katarka gratulacje!!!!
Ja próbowałam sie zdrzemnąć ale jakoś mi nie poszło. Leżę i oglądam jakieś bzdury w tv. Zaczęłam liczyć skurcze i są średnio co 10 minut.Jak już jakiś złapie to boli jak cholera i zastanawia mnie jak już tak boli to co będzie później. Ale czekam cierpliwie, wody nie odeszły, z dzisiejszego badania wiem, ze szyjka jeszcze zamknięta, a skurcze przy zmianie pozycji trochę ustępują. Także czekamy na godzinę W. Do porodu chyba przytyję kilka kilo bo mam apetyt wilczy i co 5 minut coś bym wrzuciła na ruszt.Największą ochotę mam na czisburgera z maksyfa!
też muszę się nażreć.
Wiem, wiem, damy tak nie mówią, ale muszę się nawpierdzielać za w czasu, póki waga stoi i się nie rusza...
Najgorsze jest to, że rozkręciłam tą szafkę, akurat w czasie skurczu, a teraz prezes wzywa na drugą rozmowę...
I co?Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Skuszę się dziś, a jakże! choćby skały srały to pojadę tam i kupię se od razu ze trzy!
No bardzo szkoda, ze nie ma na dowóz
KasiaeN. lubi tę wiadomość
-
Dodałam dziewczyny fotkę- wybaczcie ,że tylko stópka,ale z mężem od razu stwierdziliśmy,że nie będziemy udostępniać twarzy Leona na żadnych portalach itp. Mam nadzieję,że rozumiecie...
Lecę do gagatka, bo się obudził.ekropka, małaMyszka, Laura, Paula_071, jasmine89, ainer85, magda sz, Maniuś, Aga89, Y, KasiaeN., futuremama, niecierpliwa, lys, Zetka, zabka11, Magd, witaminkab, Katarka, gosia.b lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Kkarolinaaaa wrote:O jejuś ale sie chce wycałować tą stópke
Kurcze, czemu te małe stópki są takie cudowne ? a juz gira starego chłopa taka cudowna nie jest ?aaaaga, małaMyszka, Kkarolinaaaa, Paula_071, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ofka - gdzie jesteś ????
Kupiłaś lasagne?
Za wszystkie rodzace trzymam kciuki,
Niecierpliwa nie daj sie depresji! Jestes super mama, jeszcze pare dni dyskomfortu i z gorKi...
Psioszka jaka slodka stopka, do schrupania z chlebkiem:)
MySza jak Twe skurcze?małaMyszka, psioszka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Jesteeem, nie kupilam ale mam ochote, bo tesciowa mi nawiozla kopyt z sosem..,
Za wszystkie rodzace trzymam kciuki,
Niecierpliwa nie daj sie depresji! Jestes super mama, jeszcze pare dni dyskomfortu i z gorKi...
Psioszka jaka slodka stopka, do schrupania z chlebkiem:)
MySza jak Twe skurcze?
Miałam iść po warzywa do burgera... Leje deszcz... To wyłączyłam TV i relaks...
Jak bym wtryniła takie kopyta!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 13:20
Zetka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Mialam kliknać cytuj a wybralo sie lubie... jesli to bb to samo przejdzie chyba. Masz swiadomosc, ze mala jest zdrowa, wiec musisz jak najwiecej o tym myslec. Tak dlugo czekalas na tego skarba ze glupi cewnik czy szwy nie moga zaklocic tej radosci. Panie Bejbi Blusie, spadaj!
Mamasia - w ktorym szpitalu jestes? Kolezanka z SR w nocy urodzila na Klinikach i lezy na patologii bo nie ma miejsca nigdzie. Trzymam kciuki, duzo zdrowiamałaMyszka lubi tę wiadomość