X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    Moja mama dzisiaj jedzie do domu.Co prawda wróci za tydzień jeszcze do mnie ale już jestem przerażona że jej nie będzie A do tego te upały:(
    Psioszka nie boj nic, masz jeszcze nas:** a tak powaznie to jak bedziesz sama to moze wlasnie szybciej dojdziesz do siebie, bo nie bedzie wyjscia?? U mnie mama bedzie po szpitalu dwie noce ze wzgledu na to ze maz lezacy...

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polly_ wrote:
    przyjelam zproszenie, akcesoriow zadnych nie potrzebujesz, napisz do mnie,odpowiem wieczorkiem

Odpisałam ;) Środa byłaby idealna bo mała będzie miała 13 dni ;) Chyba, że wcześniej, to mogę jutro, pojutrze ;)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) rano cukier 89 :) jezusicku tak się cieszę że opanowali mi w końcu ten cukier :3

Paula_071, niecierpliwa, lys, sylwucha89, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Psioszka nie boj nic, masz jeszcze nas:** a tak powaznie to jak bedziesz sama to moze wlasnie szybciej dojdziesz do siebie, bo nie bedzie wyjscia?? U mnie mama bedzie po szpitalu dwie noce ze wzgledu na to ze maz lezacy...

Już pisałam wcześniej że podziwiam kobiety które po porodzie zostają same. 2dni to jak dla mnie mało.Mam nadzieję,że dasz sobie radę bez niczyjej pomocy.
    Ja już nie płakałam 2dni i znowu mi się nagromadzilo.

niecierpliwa, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    Już pisałam wcześniej że podziwiam kobiety które po porodzie zostają same. 2dni to jak dla mnie mało.Mam nadzieję,że dasz sobie radę bez niczyjej pomocy.

A może wyjdź sama na spacer, wystaw buzię do słońca, odetchnij?

Agaata - tak, właśnie o ten smoczek mi chodziło. Ja mam go do laktatora w pakiecie.

niecierpliwa, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy karmiace: wszystko sie unormuje, dajcie sobie czas i maluszkom, zeby sie siebie nawzajem nauczyć... Z pewnością wszystko bedzie dobrze.

Ja sie chyba zdrzemne na lezaku na balkonie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 11:36

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mezow to w dzien cc zapomnialam zdjac kolczykow i polozna wychaczyla tuz przed blokiem, zdjelam i zawinelam w papierek i dalam mezowi. Wlozyl do kieszeni, a potem jak bylam juz na sali gdziej je wrzucil do moich rzeczy. Oczywiscie nie pamieta gdzie i twierdzi, ze byl w szoku poporodowym - tak on byl w szoku ;) Tak mnie dzis przepraszal, ze juz nie mialam sily sie drzec ;) Tu nie chodzi o zlote kolczyki tylko, ze on wiecznie o czyms zapomina i boje sie, ze zapomni kiedys o dziecku

małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    kochana ja tez mam nadzieje ze dam rade...i ten kulejacy maz...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly mi sie wpycha pod to zebro uszkodzone, ale boli...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Co do mezow to w dzien cc zapomnialam zdjac kolczykow i polozna wychaczyla tuz przed blokiem, zdjelam i zawinelam w papierek i dalam mezowi. Wlozyl do kieszeni, a potem jak bylam juz na sali gdziej je wrzucil do moich rzeczy. Oczywiscie nie pamieta gdzie i twierdzi, ze byl w szoku poporodowym - tak on byl w szoku ;) Tak mnie dzis przepraszal, ze juz nie mialam sily sie drzec ;) Tu nie chodzi o zlote kolczyki tylko, ze on wiecznie o czyms zapomina i boje sie, ze zapomni kiedys o dziecku
    Nie znalazlas tych kolczykow?

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a macie chusty do noszenia? Ja chcialabym chustowac ale nie wiem jak wiazac, te filmiki mnie dobijaja. Nie wiem jaka kupic chuste...

Mama mi z peru przywiozla ale ona jest kwadratowa i jakas mala...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:

Mój ojciec jak byłam malutka poszedł ze mną na spacer do parku. Był zmęczony po pracy, więc usiadł na ławce i zasnął. Obudziła go policja "Panie, nie śpij bo panu dziecko ukradną";)

apaczka, Weridiana, sylwucha89, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Kochane a macie chusty do noszenia? Ja chcialabym chustowac ale nie wiem jak wiazac, te filmiki mnie dobijaja. Nie wiem jaka kupic chuste...

Mama mi z peru przywiozla ale ona jest kwadratowa i jakas mala...

Dla mnie chusta to hardkorowa sprawa, nie ogarniam tego wiązania. My kupimy takie nosidełko jak mały skończy miesiąc.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Nie znalazlas tych kolczykow?

No co Ty

• Ofka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    No co Ty
    Szkoda, pewnie wylecialy przy wyciaganiu szmat z torby...

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Szkoda, pewnie wylecialy przy wyciaganiu szmat z torby...

Twierdzi, ze mogl wrzucic do kosmetyczki i ze moglam zobaczyc kawalek papierka zawiniety i wyrzucic

• AgaSad Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 18.08 - mój termin cc..

Fajna data ale tak się zastanawiam czy mały wogóle wytrzyma bo termin z OM mam na 20 sierpnia a ze wszystkich USG wychodzi właśnie 18. Będę do końca siedziała jak na bombie.. myślałam że moja gin mnie trochę wcześniej zapisze..
    I też nie wiemy co mamy robić - czy mówić rodzicom o tym terminie czy zrobić im niespodziankę.. teściowie są zakręceni więc pewnie by łyknęli że nie wiem kiedy mam cc ale moja mama wie że termin będzie ustalony i czeka na datę.. do tego 18.08 to jest rocznica ślubu moich rodziców więc fajnie by się wszystko ułożyło:)

Niecierpliwa - córeczka przesłodka..

lys, niecierpliwa, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malamyszko co do picia płynów to ja non stop wodę, wodę z odrobiną soku jabłkowego i raz dziennie melise, zresztą przy kp naprawdę suszy!

km5se6ydvkshe5ag.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się podlizuje i zagaduje, ale ją jestem twardą i się nieodzywam. Samej mi się chce śmiać z siebie że o takie gowno, ale dla zasady będę twarda. Może się że mną zamienić i iść urodzić za mnie i po ok 8 godzinach umierania dostać w nagrodę styropian do zarcia. A przez kolejne pół roku trzymać dietę. Nie mówi że mam zamiar wszystkiego sobie odmawiać, ale sam fakt że już wszystkiego na co się ma ochotę się nie zje. A ją chciałam tylko opierdzielic sobie kurczaczka. Nie jestem wymagająca:P
    Polecialam dzisiaj do kościoła, bo pewnie teraz nie prędko pójdę.
    A co do stawiania w szpitalu .....to nie wiem co wymyślić, bo mam iść jutro, a nie mam powiedziane o ktorej. Z jednej strony nie chce mi się z rana, bo w domu chociaż bym zjadła coś normalnego:P a z drugiej jak pójdę wcześniej to może chociaż jakieś badania porobia. Sama nie wiem jak będzie lepiej. Bo na to że jutro coś zaczną działa nawet nie licze... Powiem Wam że IDE tam jak na skazanie. Miało być inaczej, liczyłam że samo się zacznie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 12:16

AgaSad, zabka11, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Durny ten słownik w telefonu zmienia wyrazy, i głupoty wychodzą.....a kij:P

zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
‹‹ 1791 1792 1793 1794 1795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ