SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Ja mam rosolek alec jutro robię gołąbki i się nawpierniczam na zas hehe
Właśnie się obudzilam nawet nie wiem kiedy przysnelam na prawie 2 godzinyaaaaga lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Aska87 wrote:hmmm ja jako cukrzycowa mam czekać do terminu i z tego co kojarze Ona88 też cukrzycowa dopiero dziś w terminie OM ma wywoływany poród, więc z tym 38tc to tak nie do końca... pytałam gin kiedyś o to to mówiła że zależy od cukrów jak są nie uregulowane no i głównie od wielkości dziecka...
Aha czyli muszę dziś pogadać z moja ginekolog prowadzącą.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:podali mi zel, jak nie dostane skurczy po 6 godzinach to balonik tzn ten cewnik do dzyjki macicy jak po cewniku po 18 godxinavh nici to oksytocyna . boli mnie podbrzusze a skurczy nie widac na ktg
Coś mała się nie chce pchaćmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Lady a Ty będziesz miała CC?? o piszesz że cukrzycowe max do końca 38 tc....
Nie wiem, teoretycznie mam papierki że mogę rodzić naturalnie, ale miałam problemy z unormowaniem cukrów, i mówili że cesarka, teraz nam sie udało opanować ten bałagan cukrowy, i nie wiem co dalej czy sie zgłosić pod koniec 38 tyg jak nie urodzę do szpitala na Polną czy co. No musze popytać dzisiaj.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Narazie leze pod ktg. Bede informowala na biezaco, oczywiacie w miare mozliwosci
ekropka, Zetka, sylwucha89, Paula_071, magda sz, AgaSad, Lady Savage, Młoda Mama :), małaMyszka, zabka11, Y, kasiuleek, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Aha czyli muszę dziś pogadać z moja ginekolog prowadzącą.
kto pyta nie błądzi)
ja miałam nadzieję na ten 38tc no ale cóż u mnie teraz to już zależy tylko od Młodego kiedy zechce wyjść... chociaż po ostatniej rozmowie z gin to tak średnio widzę ten mój poród sn ... będziemy próbowali ale na wszelki wypadek lepiej nic nie jeść w trakcie bo nie wiadomo jak się skończy poród... do tego sugerowała że jestem niska a dziecko dość duże i nic nie wiadomo...Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spróbujcie pomidorowki z dodatkiem dobrych pomidorow z puszki a zamiast koncentratu w sloiczku dajcie taki przecier z pudelka. Ja juz innej nie c robię a czasami robie na gesto z bazylia i mozarella blenduje na krem i wcinamy z bagietka czosnkowa mmmm pycha no to juz mam obiad na środę hihi
Laura, Zetka, małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
a tak Wam opowiem z ciekawostek
znajoma mi opowiadała że jej koleżanka urodziła w zeszłym tygodniu i chodziła do tej samej gin co ja
i tak całą ciąże mówili że dziewczynka no to kupili różowy wózek, pomalowali na różowo pokoik, wszystkie ubranka różowe istny szał
a na porodówce mówią jej jakiego ma ślicznego synka
ja to bym chyba zeszła tam
kiedy ten siusiak zdążył urosnąć w czasie porodu
może ten mój Patryk jeszcze na koniec zmieni się w PatrycjeLaura, Zetka, Paula_071, magda sz, AgaSad, lys, Maniuś, małaMyszka, zabka11, Neyla, Weridiana, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:a tak Wam opowiem z ciekawostek
znajoma mi opowiadała że jej koleżanka urodziła w zeszłym tygodniu i chodziła do tej samej gin co ja
i tak całą ciąże mówili że dziewczynka no to kupili różowy wózek, pomalowali na różowo pokoik, wszystkie ubranka różowe istny szał
a na porodówce mówią jej jakiego ma ślicznego synka
ja to bym chyba zeszła tam
kiedy ten siusiak zdążył urosnąć w czasie porodu
może ten mój Patryk jeszcze na koniec zmieni się w Patrycje
Nieźle by było. Tez bym była w szokumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Dzięki
Ja mam monitor oddechu już osobno tak więc potrzebuje samej niani
Ja tez jestem na etapie szukania niani i zastanawiam sie nad ta http://m.euro.com.pl/elektroniczne-nianie/babyono-195.bhtmlAga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:ASKA chlopak w dziewczynke raczej sie nie zamieni, ale dziewczynka w chlopca tak, czasem lekarze myla sie i zamiast jajek mysla ze to pepowina
tylko chłopiec w dziewczynke mniej bolesna zmiana jeżeli chodzi o wyprawkędziewczynka to może chodzić w niebieskim i spodenkach itp ale chłopiec w sukience różowej to już troszkę gorzej
ja tam na wszelki wypadek i tak mam większość rzeczy neutralnychmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:tylko chłopiec w dziewczynke mniej bolesna zmiana jeżeli chodzi o wyprawkę
dziewczynka to może chodzić w niebieskim i spodenkach itp ale chłopiec w sukience różowej to już troszkę gorzej
ja tam na wszelki wypadek i tak mam większość rzeczy neutralnychNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.