SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:No oczywiście że dam znać
muszę się ją zapytać o poród, bo wiem że cukrzycowe mamy to ciąża max do końca 38 tyg, w szpitalu na Polnej nic mi nie mówili na ten temat, że mam sie zgłosić czy co.
hmmm ja jako cukrzycowa mam czekać do terminu i z tego co kojarze Ona88 też cukrzycowa dopiero dziś w terminie OM ma wywoływany poród, więc z tym 38tc to tak nie do końca... pytałam gin kiedyś o to to mówiła że zależy od cukrów jak są nie uregulowane no i głównie od wielkości dziecka...małaMyszka, apaczka, Laura, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Mamasia - tak, tak szanuj lozeczko, bo nastepnym razem mogliby Cie odeslac
Swoja droga paranoja, zeby sami lekarze namawiali do pozostania w szpitalu i okupowania lozka.
Ofka dobrze, ze tak czujesz sie w szpitalu. Gdzie rodzisz? W Legnicy? Ponoc swietnie robia tam cc. Niech Ci ten spokoj i poczucie, ze jestes na wakacjach nie opuszcza, az do wypisu
Mala myszko ciekawe jak u Ciebie rozwinie sie sytuacja moze jutrzejsza wizyta juz nie bedzie potrzebna.
Magda Sz. smiac mi sie chce jak czytam o Twoim parciu, zeby dzis urodzic. Plan zacny :p Zycze Ci z calego serca, zebys te wszystkie zmasowane dzialania przyniosly skutek hehehe.
Ja od rana drapie sie po glowie co ze soba zrobic - trzebaby jakis obiadek zmontowac, wstawic pranie, odkurzyc, oproznic zmywarke. A tak mi sie nie chce. W domu ciemno, pozamykalam rolety, a i tak w domciu duszno. Mam strasznego leniamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:podali mi zel, jak nie dostane skurczy po 6 godzinach to balonik tzn ten cewnik do dzyjki macicy jak po cewniku po 18 godxinavh nici to oksytocyna . boli mnie podbrzusze a skurczy nie widac na ktg
małaMyszka lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Aga89 wrote:Hermiona a jaką nianię kupiłaś?
Mi mój brat obiecał że kupi w prezecie więc nie interesowałam się tym, ale ostatnio zadał mi pytanie jaka mi się podoba bo on nie wie co kupić
Ja mam angelcare AC401
Hermonie,wlasnie nie wiem do pytam dziś na wizycie. Mam nadzieję że coś konkretnego powie.
Pati, trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 14:14
małaMyszka, Aga89, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Oglądam niezły serial...
Normalnie hardocore!
The Knick!
Co robicie na obiadek dzisiaj?
Ja właśnie wrzuciłam mięcho do piekarnika i gotuję ryż. Zrobię na kolację sałatkę z tuńczykiem, bo czas na niego niestety się niedługo skończy hehehehe -
Młoda Mama :) wrote:Mamasia, a no tak, jeszcze nie rodzisz.. zycze Ci bylebys sie nie musiala bujac z rozwarciem tyle czasu co ja ..
bo teraz po tych dwoch tygodniach mam wrazenie, ze normalnie sie nie doczekam.. Chociaz wiem, ze przeciez ominac tez mnie nie ominie
-
AgaSad wrote:Mamasia właśnie wróciłam z Kamieńskiego i wygląda na to że wszystko tam normalnie funkcjonuje, nic nie mówili o jakiejś bakterii.
Oddziałowa która nas oprowadzała narzekała na oblężenie ale zarazem pocieszała że jak otworzą Brochów to powinno być ciut lepiej.. Trochę zmartwiło mnie to, że nawet mąż musi przestrzegać godzin wizyt tzn 15-18, mam nadzieję że szybko dojdę do siebie po tej cesarce i z małym będzie wszystko dobrze to wyjdziemy w 3 dobie.
Zetka - mnie umówili na cc tak na styk - termin na 20.08. a cesarka 18.08. też chodzę prywatnie do lekarki która pracuje na Kamieńskiego i dała mi bez problemu skierowania i sama zapisała na termin.. ja myślę że wogóle nie musisz używać żadnych argumentów, bo jak masz ułożenie pośladkowe to po prostą robią cięcie i już..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Oglądam niezły serial...
Normalnie hardocore!
The Knick!
Ja właśnie wrzuciłam mięcho do piekarnika i gotuję ryż. Zrobię na kolację sałatkę z tuńczykiem, bo czas na niego niestety się niedługo skończy hehehehe
My po poznańsku: pyry z gzikiem:) uwielbiam:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:No oczywiście że dam znać
muszę się ją zapytać o poród, bo wiem że cukrzycowe mamy to ciąża max do końca 38 tyg, w szpitalu na Polnej nic mi nie mówili na ten temat, że mam sie zgłosić czy co.
-
ona no to super
malamyszka ja dzis bez obiadu zostalam bo zpaomnialam ziemniaki kupic i mieso mezowi zapakowalam do pracy caleale robie sobie spaghetti na kielbasce bo mam akurat skladniki wiec na szybko cos zjem
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
małaMyszka wrote:Oglądam niezły serial...
Normalnie hardocore!
The Knick!
Ja właśnie wrzuciłam mięcho do piekarnika i gotuję ryż. Zrobię na kolację sałatkę z tuńczykiem, bo czas na niego niestety się niedługo skończy hehehehe
A jutro gotuję pomidorową z makaronem z pomidorów od teściów. Pomidory pychota, malinowe i słociutkie i bez chemii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 14:24
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kcuki, aby wszystko szło po waszej myśli
U mnie nic się nie dzieje.. Nawet nie wiem co to skurcz! Miałam dzisiaj w planach jakieś sprzątanie itp. ale przez tą pogodę nadzwyczajnie mi się nic nie chcę więc zalegam na kanapie.. Niech się dzieje wola niebao 16 jadę na KTG pewnie 2 godziny wyjęte z życia..
małaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Aaaa dziewczyny robiłam krew i mocz w sobotę.
Hemoglobina 14 WOW sama jestem w szoku, fakt zawsze miałam wysoko 13 a teraz 14 i na diecie cukrzycowej jestemmałaMyszka, Zetka, Paula_071, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:No na to wychodzi, ze byla glodna. Niestey macierzynstwo to trudny temat, aldm nikt nie obiecywal, ze bedzie latwo. Chcemy dla naszych malenstw jak najlepiej, a nieswiadomie jest odwrotnie. Szkoda, ze nie ma instrukcji obslugi
A jak mamuski ubieraja dzieci na noc i czy je przykrywacie??
ja ubieram w pajacyka bawełnianego na długi rekaw z nózkami, przykrywam cieniutkim kocykiem:)małaMyszka, Zetka, niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja mam rosolek alec jutro robię gołąbki i się nawpierniczam na zas hehe
Właśnie się obudzilam nawet nie wiem kiedy przysnelam na prawie 2 godzinyZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość