SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona powodzenia.
Co do nie zgłaszania się na balonik, to za bardzo wyjścia nie mam. Na mnie oxy nie działała jak powinna. Dopiero po przebiciu pęcherza zaczęły sie normalne skurcze. Więc żeby coś szyjka się ruszyła to albo masaż albo balonik.
Mnie to kurewsko bolalo, bo on na siłę zrobił rozwarcie na 2 cm a szyjka jak była długa tak długa pozostalamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ona powodzenia juz blizej jak dalej
Ainer ten cewnik tez nie daje gwarancji ze cos dajak cewnik nic nie da ani oksy to przebijaja wody. Obysmy nie musialy przechodzic wszystkich etapow. Kurcze 21 wiek a nie ma tabletki ze bierzesz i rodzisz. Moze nasze dzieci tego doczekaja jal same beda rodzic
Paula_071, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magda sz wrote:Lady to moze odstaw ta herbatke na jakos czas, ona tylko pobudza skurcze
pytałam się o to Pani dr ale ona mówi że mogę być, mała jest duża bardzo fajna i jak chce sie rodzić to nie ma problemu.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e84b7d9ba24d.jpg
lys, Y, aaaaga, Lady Savage, Paula_071, Aska87, sylwucha89, Aga89, magda sz, zabka11, mamasia, Pati Belgia, Laura, AgaSad, ekropka, ainer85, małaMyszka, Neyla, Maniuś, kasiuleek, witaminkab, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:
pytałam się o to Pani dr ale ona mówi że mogę być, mała jest duża bardzo fajna i jak chce sie rodzić to nie ma problemu.
2800 to duże dziecko? I w 36 tygodniu to chyba za szybko na poród... Czy to ta sama pani ginekolog, która przeoczyła zrobienie Ci krzywej cukrowej w 1 trymestrze?Aga89, zabka11, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
0na88 wrote:wolaja mnie na cewnik, zesram sie ze strachu zaraz
trzymaj sie!
to ja chyba od przyszłego tygodnia po 5 razy dziennie będe myć okna żeby tylko uniknąć indukcji0na88, magda sz, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:2800 to duże dziecko? I w 36 tygodniu to chyba za szybko na poród... Czy to ta sama pani ginekolog, która przeoczyła zrobienie Ci krzywej cukrowej w 1 trymestrze?
tak to ta sama, ja jak się urodziłam miała 2600, a mała powoli rośnie, bo w ciągu 4 tyg przybrała 600 gramów.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Tak, Korzeniowski. Do południa się z nim zdzwonię i uzgodnię czy mam przyjść na wizytę czy jak.
Ofka - i takie numery z podmianką w szpitalu w którym rodzisz czy innym??małaMyszka lubi tę wiadomość