SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Weridiana wrote:Ofka nie martw sie, nie zdenerwowalas mnie , moze zle sie wyrazilam . Mialam na mysli ze taki problem bylby nie na moje nerwy i nie chcialabym sie znalezc w skorze tej sedziny.
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki !
a czy lekarze wiedza ze masz kaszel ? mowilas ze jakis plyn w plucach zauwazyli , moze to to zlamanie?
Wlasnie laska z pokoju zaczela rodzic. Zwymiotowala biedaczka i odeszly jej wody. Ale czad.małaMyszka, Weridiana, aaaaga, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
gosia.b wrote:Dziękuję bardzo za gratulacje
Asiu, cesarke robiła mi taka szczupla blpndyna z krótkimi włosami - nie znam nazwiska
A czuję się dobrze na razie, zobaczymy co będzie jak przestanie działać znieczulenie
Ale wszystko zniosemałaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
kochane e-ciocie , dzis o 00:40 przyszla na swiat moja Zosia, 53 CM 3160g wiecej napisze wam jutro- napisze tylko ze mialam cudowny porod- prawie bezbolesny ii bardzo szybki bo wody odeszly mi o 21; 40 nowe mamusie sciskam, odwalilysmy kawal dobrej roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 04:57
niecierpliwa, Neyla, magda sz, lys, ainer85, Laura, Amberla, małaMyszka, apaczka, Magd, zabka11, Weridiana, ekropka, Paula_071, Maniuś, sylwucha89, Meggi31, Agaata, 5ylwia, aaaaga, psioszka11, futuremama, Pulpecja, AgaSad, Aga89, Aska87, witaminkab, kasiuleek, Migotkaa, bosa, Y, mamasia, Zetka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:kochane e-ciocie , dzis o 00:40 przyszla na swiat moja Zosia, 53 CM 3160g wiecej napisze wam jutro- napisze tylko ze mialam cudowny porod- prawie bezbolesny ii bardzo szybki bo wody odeszly mi o 21; 40 nowe mamusie sciskam, odwalilysmy kawal dobrej roboty
0na88, małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Ja juz w pieknej pizamce leze i glodna jestem i pic mi sie cgce szlag bybto trafil. Jak nie pije to kaszle...
Ofka ja moglam pic male lyczki wody, nawet rano. Chodzi o to zeby nie wypic naraz calej flachymałaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Siostra mi tu przezywa ze bede na stole kaszlec, kurwa tego sie boje najbardziej...
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Widzę ze nie tylko ja juz nie śpię. Gratulacje dla nowych mam.
Czekam do 6 i jade badania zrobic...siki juz sie chlodza w lodowce. Glodna jestem juz od wczoraj
W nocy mialam bole miesiaczkowe, albo mi sie snily. Czasami juz nie potrafie odroznic jawy od snu.
małaMyszka, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Malagosia wrote:Ja dwa tyg po cesarce czuje ból jak kaszxle czy kicham. A nie daj Boże jak sie zakrstusilamnjeszczecw szpitalu to odkadzlnjąc nie moglam. Takze wspolczuje
To kwestia indywidualna, bo ja od wczoraj ani razu nie poczulam zadnego ciagniecia i gdyby nie opatrunek, to zapomnialabym ze mialam ccmałaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my,
Nie śpię od 4 bo siusiu, pozniej pare skurczy że mnie wykręcało no i Maja się zbudziła, więc właśnie wcinam serek.
Widzę na belly bezsenność w 9 miesiącu to norma.
Rybka córcia jak aniołek, taka grzeczna na jaką wygląda?
Ona gratulacje! Ale szybko poszło! super że masz takie pierwsze wrażenie po porodzie
No i co tyle starania i jakoś rozwoju akcji nie maDziś znów spróbujemy z mężem...może trzeba więcej tych hormonów na szyjkę.
PS. Ale różowo na 1 stronieDziewczynki w gorącej wodzie kąpane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 06:19
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11, Weridiana, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
GosiaB, Ona - serdecznie Wam gratuluje. Niech Wam dzieciaczki zdrowo sie chowaja, a wy szhbciutko do siebie dochodza.
Ona na Twoja relacje czekam z niecierpliwoscia, slowa "lekki porod" wywoluja we mnie euforie i sadze, ze jak sie naczytam takich pieknych opisow, to moja podswiadomosc zadziala w dobrym kierunku i nam pomoze rozstac sie z brzuszkiem rownie lekko
Ofka zaciskam za Ciebie kciuki, zeby poszlo sprawnie i zeby zaden kaszel Ci juz nie dokuczal, ani podczas CC, ani po.
Rybko, a ja nie widze zdjecia Twojego maluszka
Malamyszko, trzymam kciuki, zeby poszlo po Twojej mysli
A mnie sie wczoraj pojawila siara na cycku. Najpierw myslam, ze moze sie oplulam przy ziewaniu, ale pozniej przyjrzalam sie tym moim sutkom, a tam cos z nich wychodzi hihihi. To chyba dobry sygnal.
Termin za dwa dni, a ja nie mam zadnego skurczu... Zobaczymy co po 16-tej pokaze sie na ktg.
Milego dnia dziewczynkimałaMyszka, Weridiana, Paula_071, futuremama, bosa, Zetka lubią tę wiadomość