SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka- jak to???czemu cie odeslali???nie ma rozwarcia czy skurcze ucichly w szpitalu?
Cassie- juz pewnie tulisz synka
Amysia- gratulacje!!!!
Aaaaga- daj znac jak po wizycie
Dziewczyny mnie tez wykanczaja te upaly...i bezsenne noce, po ktorych wstaje jeszcze bardziej obolala i zmeczona...jutro koncze 38 tydzien, zostanie 2 tyg.do terminu i ciekawe czy Klara zechce wyjsc wczesniej czy bedzie siedziala do konca...
Magda sz- ale mialas wczoraj przygode...swoja droga wychodzi na to ze ktos was w tym parku obserwowal, skoro wystarczylo ze odeszlyscie na minute i po telefonie ani sladu...brrrr az mam dreszcze, tak nieswojo sie zrobilo....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 09:04
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Dzien dobry
Nocka tragiczna, wstawalam co poltorej godziny, kazdy bok, kazdy miesien mnie bolal...
Zjadlam juz sniadanie i robie pedicure, reszta domownikow jeszcze spi. Juz czuc upal, strach myslec co bedzie potem.
W planie dzis odkurzanie, mycie podlog i wymycie szafek w kuchni.
Lece czytac kto sie rozpakowal w nocy- Myszka tulisz juz synka???
Żabka, podziwiam, że dajesz radę zrobić sobie pedicure. Ja nawet za obcinanie paznokci u nóg się nie zabieram.
Co do sprzątania to też podziwiam - u mnie leń kompletny i dzisiaj w planach KTG o 13.40, a poza tym to siedzenie na kanapiemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Aaagata- nie chcesz wiedziec jakie dziwaczne pozycje przybieram robiac te panokcie.ale chcialam zrobic z tym porzadek zeby na porodowce (gdyby nagle sie cos zaczelo) miec stopy w miare ok.
Hehehe dobre
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da342a67c209.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 09:11
AgaSad, Lady Savage, magda sz, Laura, futuremama, lys, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Zabka też podziwiam za pedicure, też mnie to czeka i kuźwa nie wiem jaką pozycję przyjąć.. ciągle się zastanawiam jak niektórzy faceci z takimi wielkimi i grubymi brzuchami funkcjonują..
Kochana siadasz w rozkroku na kanapie, jedno kolano pod pache i dajesz czadupotem zmiana
Kaaarolina- ja przez wielkosc brzucha nie moge zarzucic tak nogi niestety....
Kawy mrozonej mi sie chce a mleka nie mam buuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 09:20
AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Y, Amysia gratuluję!
Mamasia dużo zdrowia dla synka. Trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowial i żebyście mogli się cieszyć sobą w domu.
Żabka ja też Cię absolutnie podziwiam za paznokcie, ja posilkuje się pomocą
Dziś w planach pranie, sprzątanie i w końcu te mielone, bo składniki juz mam. I mam nadzieję, że uda mi się zapakować torbę, bo dziś juz ciąża do noszona. Chociaż ja oczywiście chciałabym jeszcze wytrzymać tydzień. A potem niech się dziejeAgaata, zabka11, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
A ja mam problemy z takim wygięciem nóg bo mnie coś tam w środku boli i nie dam rady. Byłam wczoraj na pedicure i malowaniu u kosmetyczki mojej. Mam nadzieję, że do porodu wystarczy
Ja praktycznie nie mam w ogóle żadnej skóry na stopach twardej, więc w ogóle nie tarkuje, nie pumeksuję ani nie kremuję. Jakoś póki co mi się nie robi za dużo tego.
Żabka jeśli jesteś gdzieś niedaleko Warszawy to zapraszam na mrożoną kawkę, mam wszystkiego pod dostatkiem - mleka, lodu, kawy. Ale za to nie mam pieczywa na śniadaniezabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My już po synek wazy 3100 na ktg skurcze 40% w ogóle nie odczuwalne że dwa czułam ale nie wiem do ilu podskoczyly szyjka się skraca luzna na palec ale pani dr powiedziała że za tydzień na pewno się jeszcze zobaczymy tak więc czekamy aha lozysko jeszcze się nie starzeje wody Oki
Upal masakra noc beznadziejna 3 z rzędu ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 09:36
magda sz, Laura, lys, Paula_071, witaminkab, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amysia co tak z nienacka hehe, gratki
!
Ja tez juz rycze przez upaly, nie spalam prawie, wszystko przez te jebane boisko, przyszla czesc towarzystwa z przedwczoraj i od 00:30 do 3:10 grali w noge..dzwonilismy na policje ale skubance akurat nie grali i siedzieli cicho jak przyjechali. Juz kurwa mam tak dosc tej szkoly i tej gowniarzerii z mutacja, nie moge spac bo duszno i jeszcze oni! Dzis idziemy z mezem do tej szkoly ze albo cos z tym zrobia np. Wylacznie swiatel na boisko...bo sie pala cala noc i moga grac.. albo narobimy im problemow. Z megafonem sie udalo jak straszylam nagraniami ze wysle do kuratorium.
Co najgorsze kiedy ja nie spie Maja tez nie, tak mi sie krecila w brzuchu ze z bolu chcialam wymiotowac, co huk czy wrzask czy okrzyki kuuurwa co chwile to moje dziecko sie wzdryga w brzuchu. Ide rozwale dzis ta bude...
Myszka ja tam u Was?zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nie..po moich mailach zamykaja brame, ale co to jest dla gimnazjalisty za problem.. boisko ma reflektory i nie wiem dlaczego one sie swieca cala noc..tylko zachecaja. Jakby bylo ciemno jak w dupie to by nie mogli grac. No jak nie impreza na laweczkach obok boiska to graja w noge. Wykonczyc sie mozna na prawde
To jakis wyjatkowy rocznik taki meczacy bi mieszkan tu 5 lat i dopiero w tym roku takie problemy.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda rozumiem Cię, u nas przed blokiem też się tak dzieje
schodzą się po 22 piją alkohol i nie wiadomo co jeszcze....głośno, hałasy normalnie spać nie można. Uroki blokowiska, nie cierpię tu mieszkać, kiedyś było inaczej.
Niech już przyjdzie te jesień to się uspokoi a na wiosnę zmieniamy mieszkanie na większe i na pewno nie kupimy takiego, gdzie przed blokiem są place zabaw i ławki na które schodzą się te małolaty nockami.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj synus juz na swiecie. O ktorej co i jak napisze pozniej. 38+1 cc dzisiaj tyle pamietam.
magda sz, ekropka, Agaata, Laura, maaadzik1207, Weridiana, aaaaga, futuremama, jasmine89, Lady Savage, lys, Kkarolinaaaa, Aga89, 5ylwia, Amberla, Hermiona, AgaSad, Paula_071, apaczka, witaminkab, psioszka11, sylwucha89, niecierpliwa, Pulpecja, Maniuś, kasiuleek, Martucha86, Katarka, zabka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość