SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Y, Amysia gratulacje
Pewnie Cassie też już po:)
Mamasia masakra, niby klima super w taką pogodę a jednak nie dla naszych maluszkòw.
Kawa mrożona... Ale bym się napiła takiej dobrej:) z bitą śmietaną i lodami....
U mnie tez noc tragedia. Wczoraj źle sie czułam cały dzieńbjeszcze mnie wkurw na ludzi wziął. Udało mi się jakoś zasnąć w tym upale. Jak wstałam do kibelka to mały dostał czkawki i jak zwykle zaczął sie wkurzać i krecić, także ponowne zaśnięcie to dramat. Rzucałam sie na łòżku jak głupia w końcu zasnęłam to na dworze mordy darli, nasz pies podszczekiwał i znòw problemy ze snem. Przed 6 sie zbudziłam i już po spaniu bo doszly bòle brzucha dosłownie jak przed @ silne i mały jakos nisko mi gmerał. Dalej boli, zobaczymy co gin powie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj o 6:40 przyszła na świat moja Wiktoria waga 3330 długa 54. Jestem wykończona.....ale i szczęśliwa:)
aaaaga, magda sz, Agaata, jasmine89, maaadzik1207, Lady Savage, futuremama, lys, ekropka, Aga89, Laura, Griszanka, Amberla, Hermiona, AgaSad, Paula_071, Weridiana, apaczka, witaminkab, psioszka11, sylwucha89, niecierpliwa, Pulpecja, Aska87, Maniuś, kasiuleek, Magd, Meggi31, Cassie_DE, Katarka, zabka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Amysia Cassie gratuluje
!!!!!!!!!!!!!!
Mamasia Maadzik zdrowka dla waszych pociech zycze
klimatyzacja jest prawie w kazdym szpitalu, u mnie tez byla ale w zaleznosci od potrzeby musi miec ustawiona odpowiednia temperature i byc oczywiscie odpowiednio zamontowana.
pewnie te pielegniarki ustawily na 19 stopni i wialo na dzieci. ..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ainer gratulacje
Futermama rzeczywiscie idzie falami, ciekawe czy i nasze dzieciaczki z jednego terminu postanowia wyjsc tego samego dnia.
U mnie wczoraj wieczorem na spacerze pojawialy sie takie mocne skurcze, az mnie zginalo w pol, do tego klujacy bol od brzucha, az do pipki. W nocy troche jeszcze macica pocwiczyla i sie uspokoilo. Dzisiaj bole jak na miesiaczke. Moze.powoli cos zaczyna sie dziacNo zobaczymy...
magda sz, Laura, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny! Ale dzisiaj dużo dobrych wieści
Ciekawe jak Myszka!?
U mnie też noc masakra.. Wstałam ledwo żywa poprasowałam, umyłam podłogi i nie wiem co mam ze sobą zrobić.. Nawet leżenie przed wiatrakiem nie przynosi ulgi jest tak gorąco! chyba się ubiorę i pojadę do mamy bo dzisiaj robi knedle
małaMyszka lubi tę wiadomość