SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:Laura cukry mi sie unormowaly , nie mierze juz systematyczne raczej od przypadku - wczoraj zjadlam 8 pierogow z borowkami , plus popijalam to kawa zbozowa z mlekiem ( w ciazy po 5 pierogach cukier mialam w okolicach 170 ) wczoraj po tym calym zestawie 118.
Mam nadzieje ze cholerstwo sie odczepilo.
Cieszę się
Mi diabetolog powiedziała że po porodzie już nie ma cukrzycy, hurraaaaa będzie krówka pod różnymi postaciami
Dzięki Ona za informacje0na88, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Idziemy do domu, za tydzien wracamy
Magda sz-super wiesci, ale wracasz do domu??
Malamyszka-daj znac kochana co z wami, pewnie juz tulisz synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 10:36
ekropka, magda sz, Laura, Maniuś, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja niestety w miejscu publicznym nie dam rady, gdyz najwygodniej nam sie karmi w pozycji lezacej, jak mam ja na rece to wije sie prezy, czesto mi ta nakladke ze zlosci sciaga, a jak lezymytbrzuszek do brzuszka jest ok
justyna14, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Bebilon 1 z prenutra to mleko jadla od urodzenia bo jak dzieci nie dojadaly to polozne dokarmialy wlasnie tym mlekiem , wiec ciagne je dalej tylko juz w mniejszej ilosci.
Na spacer czy zakupy planuje wlasnie butle zabierac , ale to inaczej bede robic . Do termosa wezme przygotowana wode + osobno proszek i przygotowywac bede jak mala zglodnieje bo tak z gotowa butla to duzo bysmy nie zalatwily bo mialabym tylko 1-2 godzin na jej podanie
Ja jakos do publicznego karmienia piersia nie jestem przekonana , ale zazdroszcze kobieta ktore to robia - nawet bluzek nie mam do karmienia ;/
Dzięki za pomysł z termosemmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Młodamama - gratulacje! ale wymarzony poród:)
Odnośnie sprzątania to ja sobie specjalnie zostawiłam trochę rzeczy na ten ostatni tydzień żeby się czymś na siłę zająć, kończę kawę i lecę robić generalne porządki w kuchni:)
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zabka, Staraczka ja na rutynowym ktg dzien po terminie. Zapis super, jak sa skurcze to tetno nie spada malej.
Cassie ja sie bolu nie boje ale mnie szlak trafial jak np. Lekarz mowi na wieczornym obchodzie do kolezanki ze ma nic juz nie jesc bo rano bierze ja na oksy, rano przychodzi inny lekarz i mowi ze jeszcze czekaja jeden- dwa dni bo nie ma co i to najbardziej mnie wkurzalo, napalisz sie, nie jesz, czekasz a tu gowno, kazdy lekarz co innego mowi. To ze porod sam z siebie moze trwac to ok ale zeby lekarze byli zgodni co do planu indukcji
Siedze w maksyfie jen loda, mam jeszcze czikera i frytki wmawiam sobie ze to ostatni "posilek" przed porodem hehe.
Pozniej zrobie kilka kolek po CH i do domu.
kupilam tez kryminaly w empiku i szkatulke do decupage. Musze zajac mozgAgaSad, zabka11, staraczka24, Weridiana lubią tę wiadomość
-
ja na razie umyłam dwa okna wyprałam firanki i robie sobie przerwe
ale masakraz lewej piersi zaczęło mi cieknąć już nawet bez dotykania... a wystarczy że się o nią oprę i chlust ... trochę szkoda tej siary
chociaż myślałam że siara ma być taka jasno żółta a ja mam przezroczystą ciecz ale strasznie lepką ... to już to ?
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My po wizycie u pediatry
Mała w 2 tygodnie przybrała ponad 600 gram. Ważymy 3420
w dniu wypisu 2 tyg temu to było 2810!Rosniemy w siłę
5ylwia, Aga89, Laura, magda sz, psioszka11, Paula_071, Katarka, Maniuś, 0na88, mamasia, Neyla, zabka11, Weridiana, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A my czekamy właśnie na wizytę patronazowa pediatry. Chyba nie obędzie się bez jakiegoś antybiotyku bo córci bardzo ropieja oczka, a sól fizjologiczna nie pomaga :/nam też dziś w nocy odpadł kikut
psioszka11, Paula_071, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Myszka urodziła o 10:07 Sebastianka przez cięcie. 55cm 3390g czystej słodyczy:) 10 pkt. Pozdrawiam szczęśliwy tatuś
Ewa123, niecierpliwa, Aga89, justyna14, apaczka, Magd, Laura, aaaaga, magda sz, Aska87, ekropka, kasiuleek, psioszka11, Agaata, Paula_071, Martucha86, Amberla, maaadzik1207, Maniuś, Hermiona, 0na88, Griszanka, Katarka, ainer85, 5ylwia, mamasia, witaminkab, zabka11, staraczka24, Neyla, Kkarolinaaaa, Meggi31, futuremama, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny