SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
maaadzik1207 wrote:Czy te pampki kupi sie w Niemczech? Bo ta nazwa cos mi mówi...
Mysle ze tak bo Aldi to niemiecki sklep, podobnie jak Lidl. W UK jest ich pelno i sa to tanie sklepy. Jesli chodzi o pieluszki to wlasnie polecaly te z Aldi (z Lidla juz nie), ze tanie i nie uczulaja.
Cassie a ty moze sie orientujesz?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja mam 1 dada i jedynki z rossmana babydream i paczke dwojek z pampersa, bedziemy testowac
karolina spytaj lekarza, ze mna na patologii lezala dziewczyna ktora nie miala zadnych objawow cholestazy procz swedzacego opuszka ucha tam gdzie kolczyki sie zaklada
magdasz z patologii nie znam ale znam z porodowkijutro jade tam na ktg to zapytam mzoe polozna ktora to ktg wykonuje.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
maaadzik1207 wrote:Katarka mój tez robi wodniste kupki to normalne u niemowlaków. Dużo wody plus troche grudek zoltych tak to wygląda. Nie denerwuj się. Obserwuj mala.
To samo bylo u nas
Teraz leci czwarty tydzień lol i kupki zaczynaja sie zmieniac. Robi je przede wszystkim juz nie tak czesto i bardziej przypominaja paste (wciaz miękkaKatarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:Karolina ale co jakiś czas możesz sprawdzać czy Dada pasują ja tak robiłam i w końcu 3 kupowałam Dada bo na te pampki dużo kasy szlo.
-
No u nas kupki sa bardzo często. Czasami ledwo przewine juz body zapinam i co? Znow kupa:)
Czekamy aż kupki będą rzadziej i takie normalniejsze.
Dziewczyny na pierwszym ważeniu byliście jak ile maleństwo miało tyg/dbi? Lub planujecie moze...Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Ale pospalam. Obudzilam sie o 7:30, zmienilam legowisko i dospalam do 10-tej, no i mialam erotyczne sny :p Nawet pojawily sie jakies skurcze, a teraz cisza.
Witaminkab dziekuje za zyczenia. Moze synek sie zreflektuje i do wieczora postanowi sie z mama przywitacJak jednak sie nie zdecyduje, to w niedziele na szpital.
Magd na potowki i zmiany skorne moja polozna mowila zeby sie zaopatrzyc w nadmanganian potasu i dodawac go do wody do kapieli. Ponoc pieknie schodzi. No i kosztuje jakies grosze, w granicach 5zl.
Z pieluszkami, to powiem Wam, ze wiekszosc znajomych uzywa wlasnie Dada i Babydream. Co mnie zdziwilo, ze nawet jak sie chca pozbyc ubranek, zabawek etc., to najczesciej za paczke dady w konkretnym rozmiarze.
Ewa, a moze za grubo smarujesz kremikiem? Na spokojnie do wszystkiego dojdziecieJa zakupilam malemu alantan w kremie i zasypke w razie gdyby mimo wszystko byly jakies problemy - tylko zasypke z tego co wiem, to tez trzeba delikatnie, najlepiej wacikiem opruszyc, zeby byla to tylko mgielka i tez sie przydaje w zgieciach lokci i kolan. Tak sie sprawdzalo przy mojej bratanicy i nie miala zadnych problemow z odpazeniami.
Iys odezwij sie dziewczyno - juz wszystkie umieramy z ciekawosci jak sie macie.
Milego dniaEwa123, Weridiana, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Pytalam sie o lewatywe przed cc stwierdzili ze robia tylko przed sn.
Ja sie golilam w srode w czwartek bylam juz w klinice w piatek mialam cc. Wystarczylogolic mnie nie musieli.
Trzymam kciuki dziewczyny!
Pierwszy spacer zalicze jak wyja mi w piatek szwy
Poki co ciagna mnie one jak chodze czy wstaje z lozka.
Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:Katarka mój tez robi wodniste kupki to normalne u niemowlaków. Dużo wody plus troche grudek zoltych tak to wygląda. Nie denerwuj się. Obserwuj mala.
U Nas to jest baaardzo dużo wody (czasem wypływa na plecki) i grudki właśnie, wszystko takie żółte jak piszesz. Ta ilość wody mnie martwi. U ciebie też jest aż tak dużo jej?
-
Hej dziewczyny
My śpimy w miare dobrze, dwa razy na siku wstajemy.
Okna w nocy pootwierane szeroko więc chłodek wpada i dobrze się śpi.
Cisza żadnych skurczy, brzuch przestał wczoraj boleć.
Zauważyłam że jak się schylam , zginam to boli mnie podbrzusze
Wy też tak macie??małaMyszka lubi tę wiadomość