X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My używamy pampersa 2 w tej chwili, jedynek używaliśmy chyba 4 paczki, teraz 2 ale mamy norweskie i są lepsze od tych polskich, mają zółty a nie zielony pasekMyszka ukłądaj dobrze siurka to nie bedzie przesikiwał pieluszki;)

my wstalismy o 7.30, od 9.30 do 12.15 spanie, pozniej spacer, jedzenie o 15.20 i Szymcio spi znowu, ciekawe kto bedzie spał w nocyyyy

Magda, już niedługo, badz dzielna!

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa chciałam się pochwalić ze mam dziś urodzinki:) i o ile rok temu czułam sie staro i buczałam w urodziny to dziś czuje się spełniona !

Laura, Aska87, niecierpliwa, lys, psioszka11, Neyla, Katarka, magda sz, Hermiona, Amberla, małaMyszka, Maniuś, Weridiana, bosa, Zetka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    aaa chciałam się pochwalić ze mam dziś urodzinki:) i o ile rok temu czułam sie staro i buczałam w urodziny to dziś czuje się spełniona !
    Wszystkiego Najlepszego! :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie zbieram się na ktg, ale dzień dziś miałam straszny. Cały czas bym spała i leżała w przerwach. absolutnie nie mam siły na nic. tylko czytam co u Was i poleguje.
    Migotka wszystkiego najlepszego!

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:

Wszystkiego najlepszego !!!

mój mąż też dziś ma urodziny...i wszyscy obstawiali że młody zrobi prezent no ale do 24ej ma jeszcze czas :)

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • lys Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaeN. wrote:
    Magda no to dajesz po korytarzu Ole masz siły i chce widzieć niebawem wpis ze Maja jest juz na świecie! !!;)
    Co do biegunki to ja miałam ja na noc przed porodem. Cała noc w kibelku masakra a następnej nocy urodziłam.
    Kuzwa zaś mi się chyba szwy rozeszły. Idę na kontrolę bo lekarka kazała przyjechać. Do tego juz nie leciała mi krew a dziś znów jakbym okr es miała. Nie wiem co się dzieje. Teraz Martunia na cycu. Leży na moim brzuchu wiec może jej się jelitka wymasuja.
    Mi też się rozeszły szwy i mi powiedzieli ze brzegi rany są suche wiec i tak rana się nie spoi tylko będzie ziarninowac.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka wszystkiego naj naj!

• Ofka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Sto lat!

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    Kiedyś czytałam o refluksie zoladkowym - moze to to?

Miejmy nadzieje ze jednak sie wszystko unormuje i po prostu taka jej uroda.:-)

a konsultowalas sie w tej sprawie z polozna lub pediatra ?

Dopiero dziś udało mi się złożyć deklaracje do przychodni. Wczoraj tam byłam to było zamknięte. Nie chce mi się nawet tego komentować. .. Jutro ma dzwonić do mnie Położna żeby wszystko poumawiac.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    W lodowce kilka dni i to wiele zrodel podaje
    Edit dokladnie do 5 dni :)
    Cos mibsie popierdolilo pewnie;))

niecierpliwa, małaMyszka, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Apaczka na porodowce:) oksy zadzialala w przeciwienstwie do balonika.

U mnie co 10 min z krzyza..to cos zupelnie innego niz to co mialam od 2 tyg. Nie da sie tego pomylic z niczym innym.
    Polozna powiedziala ze w nocy pewnie urodze. Ciezko mi w to uwierzyc, w kazdym razie jak nie w nocy to jutro oksy :) wiec jutro.
    Madzie trzymamy kciuki!

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dzis cholernie rozdrazniona, nie sadzilam, ze tak trudno bedzie mi wyeliminowac nabial. Nawet durnych nalesnikow czy racuchow na obiad nie moge zjesc bo tam mleko. Brakuje mi jogurtow, platkow z mlekiem nie wspominajac, ze kanapka bez sera to nie kanapka :/

• lys Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Sto lat :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Jestem dzis cholernie rozdrazniona, nie sadzilam, ze tak trudno bedzie mi wyeliminowac nabial. Nawet durnych nalesnikow czy racuchow na obiad nie moge zjesc bo tam mleko. Brakuje mi jogurtow, platkow z mlekiem nie wspominajac, ze kanapka bez sera to nie kanapka :/
    A moze mleko roslinne? Migdalowe, jaglane...super sa.

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się sypie w ogóle. Od dwóch dni boli mnie kość ogonowa pośladek i noga (to chyba rwa kulszowa) w zasadzie nie mogę chodzić. Wczoraj z nerwów się rozplakalam. Dziś pojechałam do tej przychodni to z samochodu nie mogłam wysiąść. Jak Lily placze to zanim ja wstane i dojde do lozeczka to mija mnostwo czasu. Krocze tez boli dość mocno. Wy po cesarce macie 5 szwów a ja po sn miałam chyba 2 razy tyle. Taka ironia. No i głowa nawala na dobitke. Pomimo tego całego meksyku nie mam żadnych bejbi bluesow. Jestem bardzo szczęśliwa za każdym razem jak widzę moja kruszynke jest mi tylko cholernie ciężko i złe bo czuję się jak osoba niepełnosprawna.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    A moze mleko roslinne? Migdalowe, jaglane...super sa.

Jeszcze 5 dni, mam nadzieje, ze jakos dam rade.
    Tak sie zastanawiam czy gdyby to chodzilo o bialko to delicol by pomogl, a tu srednio z tym :/ Wiec nie wiem czy jest sens, zeby odstawiac nabial, ktory jest potrzebny do prawidlowej laktacji??

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    A ja się sypie w ogóle. Od dwóch dni boli mnie kość ogonowa pośladek i noga (to chyba rwa kulszowa) w zasadzie nie mogę chodzić. Wczoraj z nerwów się rozplakalam. Dziś pojechałam do tej przychodni to z samochodu nie mogłam wysiąść. Jak Lily placze to zanim ja wstane i dojde do lozeczka to mija mnostwo czasu. Krocze tez boli dość mocno. Wy po cesarce macie 5 szwów a ja po sn miałam chyba 2 razy tyle. Taka ironia. No i głowa nawala na dobitke. Pomimo tego całego meksyku nie mam żadnych bejbi bluesow. Jestem bardzo szczęśliwa za każdym razem jak widzę moja kruszynke jest mi tylko cholernie ciężko i złe bo czuję się jak osoba niepełnosprawna.

Lys a maz na jak dlugo przylecial???

• psioszka11 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Jak cudownie!Tata z synem i psem na spacerze A ja odgruzowalam mieszkanie,zmieniłam pościel popralam wyczyscilam co się da odkurzanie mycie podłóg i jeszcze ich Nie ma więc mam chwilę dla siebie i dla Was!Chwilo trwaj!!!!;)))

niecierpliwa, Laura, Neyla, magda sz, lys, mamasia, małaMyszka, witaminkab, Maniuś, Weridiana, bosa, Zetka lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mnie Julka spi juz 3h!! :) Chyba bede ja kladla w gondoli, bo w niej jej sie spi najlepiej. Gdybym wiedziala, ze tyle bedzie spac to sama bym sie kimnela, bo ledwo na oczy patrze

Edit: bylo sie nie odzywac :P Juz wisimy na cycku. Ja nie wiem co ja napadlo, rozumiem ze jest glodna, ok ale wczesniej budzila sie i ciumkala reke czy palec, a teraz od razu w ryk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:02

małaMyszka, Laura, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Jeszcze 5 dni, mam nadzieje, ze jakos dam rade.
    Tak sie zastanawiam czy gdyby to chodzilo o bialko to delicol by pomogl, a tu srednio z tym :/ Wiec nie wiem czy jest sens, zeby odstawiac nabial, ktory jest potrzebny do prawidlowej laktacji??
    Szlag wie...poczekaj mozebjeszcze 5 dni i zobaczysz...

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 1936 1937 1938 1939 1940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ