SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My używamy pampersa 2 w tej chwili, jedynek używaliśmy chyba 4 paczki, teraz 2 ale mamy norweskie i są lepsze od tych polskich, mają zółty a nie zielony pasekMyszka ukłądaj dobrze siurka to nie bedzie przesikiwał pieluszki;)
my wstalismy o 7.30, od 9.30 do 12.15 spanie, pozniej spacer, jedzenie o 15.20 i Szymcio spi znowu, ciekawe kto bedzie spał w nocyyyy
Magda, już niedługo, badz dzielna!małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
aaa chciałam się pochwalić ze mam dziś urodzinki:) i o ile rok temu czułam sie staro i buczałam w urodziny to dziś czuje się spełniona !
Laura, Aska87, niecierpliwa, lys, psioszka11, Neyla, Katarka, magda sz, Hermiona, Amberla, małaMyszka, Maniuś, Weridiana, bosa, Zetka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:aaa chciałam się pochwalić ze mam dziś urodzinki:) i o ile rok temu czułam sie staro i buczałam w urodziny to dziś czuje się spełniona !
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:aaa chciałam się pochwalić ze mam dziś urodzinki:) i o ile rok temu czułam sie staro i buczałam w urodziny to dziś czuje się spełniona !
Wszystkiego najlepszego !!!
mój mąż też dziś ma urodziny...i wszyscy obstawiali że młody zrobi prezent no ale do 24ej ma jeszcze czasmałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Magda no to dajesz po korytarzu Ole masz siły i chce widzieć niebawem wpis ze Maja jest juz na świecie! !!
Co do biegunki to ja miałam ja na noc przed porodem. Cała noc w kibelku masakra a następnej nocy urodziłam.
Kuzwa zaś mi się chyba szwy rozeszły. Idę na kontrolę bo lekarka kazała przyjechać. Do tego juz nie leciała mi krew a dziś znów jakbym okr es miała. Nie wiem co się dzieje. Teraz Martunia na cycu. Leży na moim brzuchu wiec może jej się jelitka wymasuja.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Kiedyś czytałam o refluksie zoladkowym - moze to to?
Miejmy nadzieje ze jednak sie wszystko unormuje i po prostu taka jej uroda.
a konsultowalas sie w tej sprawie z polozna lub pediatra ?
Dopiero dziś udało mi się złożyć deklaracje do przychodni. Wczoraj tam byłam to było zamknięte. Nie chce mi się nawet tego komentować. .. Jutro ma dzwonić do mnie Położna żeby wszystko poumawiac.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Apaczka na porodowce:) oksy zadzialala w przeciwienstwie do balonika.
U mnie co 10 min z krzyza..to cos zupelnie innego niz to co mialam od 2 tyg. Nie da sie tego pomylic z niczym innym.
Polozna powiedziala ze w nocy pewnie urodze. Ciezko mi w to uwierzyc, w kazdym razie jak nie w nocy to jutro oksywiec jutro.
-
Jestem dzis cholernie rozdrazniona, nie sadzilam, ze tak trudno bedzie mi wyeliminowac nabial. Nawet durnych nalesnikow czy racuchow na obiad nie moge zjesc bo tam mleko. Brakuje mi jogurtow, platkow z mlekiem nie wspominajac, ze kanapka bez sera to nie kanapka
-
niecierpliwa wrote:Jestem dzis cholernie rozdrazniona, nie sadzilam, ze tak trudno bedzie mi wyeliminowac nabial. Nawet durnych nalesnikow czy racuchow na obiad nie moge zjesc bo tam mleko. Brakuje mi jogurtow, platkow z mlekiem nie wspominajac, ze kanapka bez sera to nie kanapka
-
A ja się sypie w ogóle. Od dwóch dni boli mnie kość ogonowa pośladek i noga (to chyba rwa kulszowa) w zasadzie nie mogę chodzić. Wczoraj z nerwów się rozplakalam. Dziś pojechałam do tej przychodni to z samochodu nie mogłam wysiąść. Jak Lily placze to zanim ja wstane i dojde do lozeczka to mija mnostwo czasu. Krocze tez boli dość mocno. Wy po cesarce macie 5 szwów a ja po sn miałam chyba 2 razy tyle. Taka ironia. No i głowa nawala na dobitke. Pomimo tego całego meksyku nie mam żadnych bejbi bluesow. Jestem bardzo szczęśliwa za każdym razem jak widzę moja kruszynke jest mi tylko cholernie ciężko i złe bo czuję się jak osoba niepełnosprawna.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:A moze mleko roslinne? Migdalowe, jaglane...super sa.
Jeszcze 5 dni, mam nadzieje, ze jakos dam rade.
Tak sie zastanawiam czy gdyby to chodzilo o bialko to delicol by pomogl, a tu srednio z tymWiec nie wiem czy jest sens, zeby odstawiac nabial, ktory jest potrzebny do prawidlowej laktacji??
-
lys wrote:A ja się sypie w ogóle. Od dwóch dni boli mnie kość ogonowa pośladek i noga (to chyba rwa kulszowa) w zasadzie nie mogę chodzić. Wczoraj z nerwów się rozplakalam. Dziś pojechałam do tej przychodni to z samochodu nie mogłam wysiąść. Jak Lily placze to zanim ja wstane i dojde do lozeczka to mija mnostwo czasu. Krocze tez boli dość mocno. Wy po cesarce macie 5 szwów a ja po sn miałam chyba 2 razy tyle. Taka ironia. No i głowa nawala na dobitke. Pomimo tego całego meksyku nie mam żadnych bejbi bluesow. Jestem bardzo szczęśliwa za każdym razem jak widzę moja kruszynke jest mi tylko cholernie ciężko i złe bo czuję się jak osoba niepełnosprawna.
Lys a maz na jak dlugo przylecial???małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Boże Jak cudownie!Tata z synem i psem na spacerze A ja odgruzowalam mieszkanie,zmieniłam pościel popralam wyczyscilam co się da odkurzanie mycie podłóg i jeszcze ich Nie ma więc mam chwilę dla siebie i dla Was!Chwilo trwaj!!!!
))
niecierpliwa, Laura, Neyla, magda sz, lys, mamasia, małaMyszka, witaminkab, Maniuś, Weridiana, bosa, Zetka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
I u mnie Julka spi juz 3h!!
Chyba bede ja kladla w gondoli, bo w niej jej sie spi najlepiej. Gdybym wiedziala, ze tyle bedzie spac to sama bym sie kimnela, bo ledwo na oczy patrze
Edit: bylo sie nie odzywacJuz wisimy na cycku. Ja nie wiem co ja napadlo, rozumiem ze jest glodna, ok ale wczesniej budzila sie i ciumkala reke czy palec, a teraz od razu w ryk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:02
małaMyszka, Laura, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Jeszcze 5 dni, mam nadzieje, ze jakos dam rade.
Tak sie zastanawiam czy gdyby to chodzilo o bialko to delicol by pomogl, a tu srednio z tymWiec nie wiem czy jest sens, zeby odstawiac nabial, ktory jest potrzebny do prawidlowej laktacji??
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość