SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże jestem taka zakochana w córci że szok, być mamą to tak wspaniałe uczucie, nie ma większego szczęścia
nie mogę uwierzyć w to wszystko że to już się dzieje że po takim oczekiwaniu już ją mam i jest moja
Przeraża mnie wizja przyszłości że będę musiała kiedyś wrócić do pracy i ją zostawić z kimś pod opieką, że będzie spotykała głupich ludzi, że może będzie miała głupiego chłopaka, fałszywą przyjaciółkę, że tyle niebezpieczeństw czyha na świecie... no tak się o nią boję. To jest taka bezwarunkowa miłość, taka odpowiedzialność że o ludu... Przeraża mnie to ale baby blusa nie mam. Wydaje mi się że miałam coś w rodzaju before baby blusa jak nie mogłam jej urodzić i czekałam.AgaSad, Weridiana, lys, Zetka, Neyla, witaminkab, małaMyszka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Jasmine corcia sliczna ale nie widzialam calego zdjecia...
faktycznie moze masz racje z ta fabryka ale dla mnie tak jest lepiej. wyszlam po 6 godzinach ze szpitala i bylam szczesliwa, wiadomo w domku najlepiej a jesli nie ma przeciwskazan i wszystko potoczylo sie dobrze to po co siedziec w szpitalu.
co do cc i propozycji to mnie zaskoczylas, nie wiedzialam ze trzy cc sa wskazaniem, poza tym jestes jeszcze mloda, dobrze ze odmowilasmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lys - ja piore w Jeleniu i w Loveli, czasami 40'c czasami 50'c i wszystko schodzi.
Ofka -a jak tam zys meza, usalo sie zaplacic skladki?
Magda- jak maz? Pojawienie sie Majeczki zmienilo jego zachowanie?
To byla ciezka noc, ledwo zyje. A dzisiaj jeszcze pewnie nas czeka wizyta u ortopedy z malychem. Bedzie z glowy.
Slyszaltscie, ze od czwartku znowu wracaja upały?lys, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Witam:)
Karolina, Magda, Jasmine, piekne te Wasze dzieczynki:)
Magda sz, Karolina ja tam podobizny nie widze:P to chyba kurier był inny haha
U nas wczoraj juz drugi dzień kolka chyba, darcie po godzinie, pierwsze pół godziny płacze Szymuś a potem płaczemy razem:( nie mogę znieśc jak on tak strasznie płącze jak by go od środka rozrywało:(
Nie pamiętam, która karmi tylko mm tak jak ja, mi połozna mowila ze to nie wina mleka i absolutnie nie zmieniać, że to poprostu niedojrzały ukłąd pokarmowy
Myślałam o nietolerancji ale to by płakał zawsze po karmieniu, dobrze rozumiem?
Mój syn jest strasznie ruchliwy, rece i nogi chodzą cały czas jak nie spiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:06
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Lys - ja piore w Jeleniu i w Loveli, czasami 40'c czasami 50'c i wszystko schodzi.
Ofka -a jak tam zys meza, usalo sie zaplacic skladki?
Magda- jak maz? Pojawienie sie Majeczki zmienilo jego zachowanie?
To byla ciezka noc, ledwo zyje. A dzisiaj jeszcze pewnie nas czeka wizyta u ortopedy z malychem. Bedzie z glowy.
Slyszaltscie, ze od czwartku znowu wracaja upały?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
KRYZYS KRYZYS KRYZYS!!!
Od wczorajszego wieczora non stop bym wyła. Zaczęło się od tych zasranych nóg (RLS), a potem to już poszło. Stałam na balkonie o północy i się gapiłam na budowę drogi, potem gimnastyka, żeby chociaż trochę wyciszyć te nogi. Co się położę, to mała wierci mi głową w szyjce, a mi się chce wyć.
Dzisiaj humor nie lepszy...zaraz jadę do Biedry po płyny loveli (3litry za 27zł) i do mamy...dzisiaj jej będę marudziła.
Już mnie wkurzają telefony, czy już rodzę. Myślałam, że mnie to ominie i hejtowałam znajome ciężarówki za takie humory w końcówce ciąży... punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia.
Na dzień dzisiejszy mam już dosyć ciąży. WYŁAŹ MAŁY DZIECIU!Weridiana, Hermiona, mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a do becikowego trzeba faktycznie zaświadczenie od ginekologa czy książeczka ciążowa wystarczy?
dzisiaj w nocy cyc co dwie godziny, jak w zegarku. tasiemiec mały....
A TO MOJE DZIEWCZYNY. nie patrzcie na tło, bo to u babki na mecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 16:04
Neyla, Migotkaa, Katarka, lys, Weridiana, niecierpliwa, witaminkab, Zetka, mamasia, jesslin87, Paula_071, apaczka, zabka11, AgaSad, Maniuś, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej mamuski ,
Chcialabym sobie kupic jakies ubrania - nie mam zywnie w czym chodzic , ciazowe spodnie wisza na dupie a spodnie przed ciazowe jeszcze cisna.... tylko tu pytanie czy Zoska i galeria handlowa to jednak nie za wczesnie dla takiego malego ssaka ? mam na mysli duzo ludzi , bakterie ,klima... czy przesadzam , help ?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcc6ba80a41d.jpg
My przed wyjściem ❤Neyla, 0na88, Katarka, magda sz, lys, Weridiana, witaminkab, ainer85, mamasia, jesslin87, Paula_071, małaMyszka, zabka11, Madzisek, Maniuś, gosia.b lubią tę wiadomość