SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru z jednym sie tylko nie zgodze, ze kp wymaga duzch nakladow finansowych.
U mnie owszem musialam zainwestowac w laktator, butelki i poradnie laktacyjna, alemysle, ze koszt mm na 5 tygodni bylby porownywalny.
A tau swoja droga na ile starcza opakowanie mm??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, melduje się cały czas w dwupaku, ostatnie godziny sierpnia biją
czuje się dziś wyjątkowo ciężko, brzuch jest wyjątkowo napompowany, skurczy jako tako nie ma...
Już mam dość, do środy jeśli nic się nie zacznie trzeba będzie samemu zadziałacmałaMyszka, witaminkab, Laura, Hermiona lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Przedstawiam Wam nowego przyjaciela Julki - Szumka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dbea601a277.jpg
Powiem Wam, ze to byl strzal w 10, zaluje tylko, ze wczesniej go nie kupiliSmy. Wczoraj Julka spala z nim od 7 do 15 z budzeniem na karmienie, popoludniu u szwagra przespala z miSkiem 2h, wiec my moglismy spokojnie pogadac, a wieczorem o 20.30 odplynela i obudzila sie o 1.40
Niecierpliwa uwazaj bo moj Syn starszy uzaleznil sie od takiego szumu. W nocy musialo szumiec non stop poniewaz inaczej w sekundzie sie budzil.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ellena wrote:Niecierpliwa uwazaj bo moj Syn starszy uzaleznil sie od takiego szumu. W nocy musialo szumiec non stop poniewaz inaczej w sekundzie sie budzil.
Tego sie obawiam. W ciagu dnia chodzi dosc duzo, ale w nocy po 40 minutach sie wylacza, a ze ja tez juz spie to do rana ciszamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Miru z jednym sie tylko nie zgodze, ze kp wymaga duzch nakladow finansowych.
U mnie owszem musialam zainwestowac w laktator, butelki i poradnie laktacyjna, alemysle, ze koszt mm na 5 tygodni bylby porownywalny.
A tau swoja droga na ile starcza opakowanie mm??
Sam femaltiker 30 zł na 4-6 dni.do tego witaminy, dieta bo to tego nie a tego więcej, zioła herbatki o tym mówię. Zmiana laktatora.itd. lekko 200 zł poszło bez laktatora.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
jako, że macie już doświadczenie w temacie, może mógłbyście polecić mi jakiś laktator? Wiem, że Madela są ponoć dobre, ale cenowo nie zachęcają, wiec zastanawiam się nad innymi opcjami.
PS. Gratulacje dla wszystkich mamusiek!
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
U mnie póki co koszty KP nie są zbyt wysokie. Kupiłam Femaltiker za 25 zł, ale jak na razie wypiłam 1 saszetkę, popijam herbatkę z Rossmana za 6,50 zł za opakowanie/ póki co nie zużyłam jeszcze całego opakowania. Kupiłam 2 biustonosze łącznie za 79 zł, dostałam 4 biustonosze od przyjaciółki i są na mnie dobre. Laktator kupiłam za 30 zł i pożyczyłam do niego silniczek od koleżanki. Doszła jeszcze poduszka - rogal za 50 zł. Póki co laktatora użyłam 3 razy na samym początku, teraz już nie używam. Chyba żadnych więcej kosztów nie mam jak na razie, zobaczymy jak będzie później.
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ambrela powiedz mi prosze jak to zrobilas ze Mala przesypia Ci 8h w nocy...
Blagam.
Bo ja jak nie wstaje do jednego to do drugiego. Co z tego ze Mikolaj -mlodszy budzi sie co 3h w nocy jak Blazej przebudza sie pomiedzy
Tzn do niego wystarczy isc i poglaskac i przykryc i wyjsc...ale jednak.
Swoja droga jak Ci starsza zareagowala na siostre?
U nas pobudek nocnych nie bylo juz dawno a teraz widac ze musi swoje odreagowac ;(małaMyszka lubi tę wiadomość
-
MalaMyszka
Nie zadreczaj sie takimi myslami. Szkoda nerwow i czasu na to
Zobacz jakie masz zdrowe i piekne dzieciatko ktore najpier 9m nosilas pod sercem a pozniej dalas na swiat
To jet najwazniejsze ;*
Nic innego sie nie liczymagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hej mamusie ,
troche sie nie odzywalam ale pojechalam do rodzicow z mala na weekend - bo maz ruszyl na zarobek , odpoczelam psychicznie , troche mnie porozpieszczano ,nakarmiono -oj tego bylo mi trzeba.
Powiedzcie mi czy wasze dzieci tez maja na lewej rece na ramieniu , taki jakby duzo czerwony babelek? mi to wyglada na slad po szczepionce, ale wszyscy mnie z tym do lekarze wysylaja i nie wiem co robic;/
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Polecam laktator Lovi tańszy a porownywalny z Madela
Czy wasze dzieci też mają lekko wygiete nóżki od kolanka do kostki nie są piszczele proste tylko ida lekkim łukiem?
0na88, małaMyszka, Majaaa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:hej mamusie ,
troche sie nie odzywalam ale pojechalam do rodzicow z mala na weekend - bo maz ruszyl na zarobek , odpoczelam psychicznie , troche mnie porozpieszczano ,nakarmiono -oj tego bylo mi trzeba.
Powiedzcie mi czy wasze dzieci tez maja na lewej rece na ramieniu , taki jakby duzo czerwony babelek? mi to wyglada na slad po szczepionce, ale wszyscy mnie z tym do lekarze wysylaja i nie wiem co robic;/
To ślad po szczepionce BCG, w szpitalu uprzedzano, że zrobi się odczyn/ pęcherz i nie należy tego ruszać.małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość