SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktg ok rozwarcia brak skurczy brak
mam sie duzo ruszac i wykorzystac seksualnie meza a ten sie boi ze dziecku cos sie stanie no od tygodnia go namawiam a ten uoarty jak osiol dzisiaj chyba pomyje podlogi na kleczkach i zrobie troche przysiadow. 3.09 mam umowiona wizyte w gabinecie no i zobacze co z tego wyjdzie.
Ale przynajmniej polozne mile, usmiechniete, rzucajace zartami.
Wiec nic czekam dalej
Migotkaa, Lady Savage, małaMyszka, lys, magda sz, futuremama, Paula_071, Maniuś, maaadzik1207, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
My tez tylko body, ewentualnie tetrową cienką pieluszkę mu zarzucam jak sie denerwuje bo lubi byc czymś okryty, a wiaterek jest be

w domu w samym pampersie lezy bo dramat jest. Ciężko znosimy taka pogodę, bidulek sie poci, spać nie może i się wkurza:(
My też mamy dady i nawet spoko. Na początku mieliśmy pampersy premium care i wyaje mi się że były bardziej chłonne ale i tak te pieluszki co chwilę się zmienia. Przed karmieniem, a tu po karmieniu znów niespodzianka
Z kąpielą u nas mały krzyczał jak woda była za chłodna albo za ciepła. Jak jest ok to lubi, dopiero jak go wyciągam to krzyk
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja od wczoraj ubieram w body z krotkim rekawkiem i skarpety a dzis nawet bez skarpet bo skwar... Maja spala tez 2.5 h na golasa, wlozylam jej miedzy nogi pieluche tetrowa i druga przykrylam. Tak sie rozluznila ze zrobila z litr kupy
uspokoila sie ale znow nie chce spac po karmieniu. Ma tak lekki sen piernac nie mozna. Ale bym sobie redbula machnela
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Madziu mozesz mi dopisac na pierwszej stronce 38+5 bo widze ze nadal jest ???

Maly w koncu zasnal na dluzej
biedny sie meczy w te upaly 
Kapac sie lubi ale jak woda jest idealna nie za zimna nie za ciepla bo tak to ryk
Mam pytanko...zakladacie kolczyki do pepka spowrotem???
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Mam dosc. Julke tak dzis meczy bol brzuszka, ze od 7 spala max 45 minut w kilku ratach. Non stop placz, non stop cycek. Jak zaczela sie napinac znow jej wyszly te plamy na twarzy. Co chwila schodza jej mega baki, kup juz z 7 zrobi5. Ja nawet nie zdazylam lozka zlozyc ani nic na siebie ubrac. Mam dosc tak, ze najchetniej bym z domu wyszla, a potem mam wyrzuty sumienia, ze ona sie meczy a ja nie moge jej pomoc i mam mysli, ze mam jej dosc. Juz nawet kropelke espumisanu nalalam na smoczek, zeby chwile go possala i zeszla mi z cycka. Czekam jak na zbawienie az maz z mama wroca z pracy. Pod wieczor mielismy isc na spacer, ale boje sie z nia wyjsc, ze bedzie plakac nonstop. Jestem glodna, zmeczona i wsciekla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 14:47
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Czym sugerowalyscie sie przy wyborze mm? Czy mleko mm mozna przygotowac wczesniej i podgrzac? Czy w nocy wstajecie i mieszacie? Lys napisz cos o tym mleku w plynie, chyba super rozwiazanie...
Sluchajcie moj Iwek dzis konczy miesiac i nie mial ani razu kolki, myslicie ze jeszcze moga sie pojawic?
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

-
Witamy sie.
U nas znowu maly nie zaśnie bez smoka i pieluchy tetry. Ubieramy samo body na kr.rękaw.
Pampersy używamy pampki baby dre o niemieckie dla nas sa lepsze vibelle. Maly lekko zmoczy i od razu daje znac:) kolki minęły podajemy kropelki i ok.
My chyba przejdziemy na mm ale bebilon.
Widzialyscie na wrzesniowkach jedna mama urodziła prawie 5kg synka:) podziwiam ja mimo iż miała cc.
-
ja mam bebiko 1 - to nam dawali w szpitali ( wlasnie w formie plynnej ) tylko odkreca sie butelke i daje smoczek i gotowe . W domu uzywam to samo ale w proszku , ale samo przygotowanie mleka zajmuje mi 30 sekund . Mam czajnik z programowaniem temp, wiec tylko wybieram program 40 stopni , i po paru sekundach woda gotowa , dodaje pare lyzek proszku , wstrzasam i gotowe.
W formie plynnej dam mojej mamie jak zostawie jej Zoske jak na wesele pojade , to tylko smoczek nalozy i luz.
Moj dziec strasznie marudny dzis, ale nic dziwnego od wczoraj kupy nie widac . Ten upal tez daje w dupe.

-
Niecierpliwa u mnie też był dziś problem z kupą chyba. Od rana Hubert sporo marudził, na cycku wisiał z 6 razy jak do tej pory. Jak tylko zasnął, to się prężył i nie mógł bąka puścić. W końcu położyłam go na brzuszku na trochę i masowałam plecki, później chwilkę ponosiłam i położyłam do przewinięcia - wtedy obsrał mi cały przewijak i puścił mi chyba z 5 bąków, ryczał przy tym jak szalony. Później od razu dałam cyca i jak zjadł to zasnął, śpi już 1h40 min.
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:ja mam bebiko 1 - to nam dawali w szpitali ( wlasnie w formie plynnej ) tylko odkreca sie butelke i daje smoczek i gotowe . W domu uzywam to samo ale w proszku , ale samo przygotowanie mleka zajmuje mi 30 sekund . Mam czajnik z programowaniem temp, wiec tylko wybieram program 40 stopni , i po paru sekundach woda gotowa , dodaje pare lyzek proszku , wstrzasam i gotowe.
W formie plynnej dam mojej mamie jak zostawie jej Zoske jak na wesele pojade , to tylko smoczek nalozy i luz.
Moj dziec strasznie marudny dzis, ale nic dziwnego od wczoraj kupy nie widac . Ten upal tez daje w dupe.
Też dokarmiam małą tym bebiko
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas też bebiko, w szpitalu podawali enfamil, ja pytałam czy mogę zmienic mojej połoznej, powiedziała ze tat tylko obserwowac, powiedziała ze nie ma mleka gorszego i lepszego, jedne dzieci toleruja takie inne takie, to tak jak my, wolimy mineralna taka albo taką
-
Ja czytalam ze mozna trzymac w temp. Pokojowej. Okolo 3 zl za 90 ml. Super na wyjscia...a kazdy smoczek pasuje do tej butelki?Pulpecja wrote:To płynne mleko się w aptece kupuje. U nas np trzeba dzien wczesniej zamowic. Tyle, ze trzeba trzymać w odpowiedniej temperaturze.

-
Tak , chodzi o temp pokojowa ale przy normalnych temperaturach. Ja przy tych upalach chyva w lazience tylko mam normalna temperature.Ofka wrote:Ja czytalam ze mozna trzymac w temp. Pokojowej. Okolo 3 zl za 90 ml. Super na wyjscia...a kazdy smoczek pasuje do tej butelki?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH