SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa, u nas tez prezenie i mega bąki,ale raczej nie podczas karmienia tylko pomiedzy. Tez zaczęłam dawać espumisan od wczoraj ale póki co nie pomaga. Strasznie się prezy i często płacze i wzbudza przez te bąki. Kupek od kilku dni ma mniej.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ellena wrote:Agata... Tobie zostalo 6 a mi 10 ;( waga przed 48kg... oczywiscie wypracowana cwiczeniami... teraz oddalabym wiele by wrocic do wagi max 51 kg. Ale to trudna droga przede mna... Brzuch nadal wyglada jak ciazowy... i zostal juz chyba zbednue nagromadzony tluszcz
((
A dziewczyny po cc moglybyscie pokazac brzuchy ???
Ja mogę, a co tamjak dla mnie masakra. Zaraz cykne. Tam gdzie się kończy gumka spodenek jest blizna. Nad blizna falda. Jutro mijają 4tyg od cc. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bafd07123388.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:53
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej, u nas noc masakra, po 4 jak karmilam to slyszalam jak mala charcze i jak sie meczy, jakos usnela, o 7 bylo jeszcze gorzej. Wiec zaczelam ja przebierac i do pediatry. Jak mi puscila wielorybka..to myslalam ze padne na zawal, zaczela sie krztusic, ryczec, rzygi w nosie... Plakalam razem z nia
no i w samochodzie nasluchuje a tu cisza, nie charczy. Doktor powiedziala ze jedzenie musialo jej gdzies sie zastac i przez to charczenie no i maly katarek ma. Tym ze zwymiotowala to sobie pomogla bo sie oczyscilo. Nosefrida i woda morska ida w ruch. Teraz maluszek spi.
Niecierpliwa pediatra mi mowila ze jej organizm cwiczy wyproznianie, trawienie dlatego tak sie prezy, to trzeba przejsc do 3-4 miesiaca powinno przejscWeridiana, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, Ty też?
To Ty pisałaś ze masz tak dużo do zrzucenia? W ogóle nie widać tego i nie słodze Ci.
Mi brzuch aż tak bardzo nie przeszkadza tylko to ze pod blizna jest płasko a nad falda. Niewygodne to. U Ciebie tez tak?niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wczoraj wieczorem zlapal mnie dolek;-) zjadlam pol bialej czekolady i tu jest problem tzn, poczulam sie lepiej ale waga przez to nie spada.
Jakby szkodzila moja dieta malenstwu to bym miala motywacje a tak to ciezko jest mi sobie odmowic tej odrobiny szczescia
Najgorsze ze wcale mi się nie chce odchudzac buuu
dobrze ze chociaz cellulit zejdzie , chociaz to tez nie wiadomo skoro objadam sie slodyczami
Paula pytalas o miesiaczke. Mi się wydawało ze dostalam bo po 6tyg pologu juz nie plamilam I 3dni temu lekkie krwawienie , dwa dni z rzedu , ale dzisiaj nic wiec sama juz nie wiem.Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka tak mam 13 kilo do zrzucenia i tez nad blizna lekka faldka jest
Dziekuje za komplement, jednak dol dopada jak sie nie miescisz w zadne ciuchy
Espumisan sie nie wchlania wiec sie nie martw nie zaszkodzi.
Magda moja charczy zawsze po butelce. Dobrze, ze juz ok. U nas frida jest w uzyciu co drugi dzien. Julka bardzo tego nie lubi, ale glutkow trzeba sie pozbycWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:17
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Jak to zrobic...ja katmie na zadanie
A skąd wiesz kiedy chce jeść?
Jak mój na chwilę przestaje jeść (bo generalnie on nie przestaje jeść, sama muszę mu powiedzieć stop), to dotykam jego policzki to zaczyna ssać. Dzięki temu je ciągle przez 15-20 minut i wtedy go odstawiam.
Niecierpliwa - ja mam płaski brzuch i wklęsły pępek. Bardzo mi się nie podoba, ale mam nadzieję, że jeszcze wróci do normy.
Moje dziecko też chce jeść, gdy ja jem, zwłaszcza śniadanie. Ale nauczyłam się kłaść go na stole i daję mu cycka, a sama jem kanapkimałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:Zetka tak mam 13 kilo do zrzucenia i tez nad blizna lekka faldka jest
Dziekuje za komplement, jednak dol dopada jak sie nie miescisz w zadne ciuchy
Espumisan sie nie wchlania wiec sie nie martw nie zaszkodzi.
Magda moja charczy zawsze po butelce. Dobrze, ze juz ok. U nas frida jest w uzyciu co drugi dzien. Julka bardzo tego nie lubi, ale glutkow trzeba sie pozbyc
Tez w ciuchy nie wchodzę
-
Niecierpliwa, Zetka, jak dla mnie Wasze brzuchy są rewelacyjne, przecież wiadomo że nie będzie płaski jak decha po tak krótkim czasie a jak wdroży się ćwiczenia na pewno będzie jeszcze lepiej!
U mnie waga stanęła w miejscu, zostały jeszcze 3 kg do 53 sprzed ciąży ale marzy mi się żeby dobić do 50 kg:) ciekawe czy Chodakowska ma jakiś zestaw dla mam po cc bo wiem że są takie programy - oczywiście płatne - https://wrytmiekobiety.pl/exercise - o coś takiego jest, po sn pewnie nie ma problemu ale cc to inna bajka..Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, najlepszy na odchudzanie jest sex. Wiem z własnego doświadczenia
Kiedyś jak poszłam na studia to przytyłam jakieś 5-6kg i jak poznałam chłopaka i zaczęliśmy się bryka to nawet nie wiem kiedy te kg zeszły
Także teraz już się nie mogę doczekać
Zdziwiło mnie to że pisalyście ze po cc jest ciężko z bzykaniemmyślałam że chociaż to będzie z górki.
Po SN pierwszy raz był ciężki. Miałam ogromny opór czy się nie rezerwępomógł mi Jimmy
sama popróbowalam powoli i potem jakoś poszło
AgaSad, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Niecierpliwa, Zetka, jak dla mnie Wasze brzuchy są rewelacyjne, przecież wiadomo że nie będzie płaski jak decha po tak krótkim czasie a jak wdroży się ćwiczenia na pewno będzie jeszcze lepiej!
U mnie waga stanęła w miejscu, zostały jeszcze 3 kg do 53 sprzed ciąży ale marzy mi się żeby dobić do 50 kg:) ciekawe czy Chodakowska ma jakiś zestaw dla mam po cc bo wiem że są takie programy - oczywiście płatne - https://wrytmiekobiety.pl/exercise - o coś takiego jest, po sn pewnie nie ma problemu ale cc to inna bajka..
Właśnie też się zastanawialam jakie ćwiczenia i kiedy można po cc robić. Choć ja nigdy ćwiczyć nie lubiłamAgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Tylko kogo o to pytać, pewnie to bardzo indywidualna sprawa bo zależy jak nam się wszystko w środku zrasta, typowe ćwiczenia na mięśnie brzucha to pewnie nie szybciej niż za pół roku ale np coś na uda, pośladki, rower, basen to kiedy..
-
Znalazłam coś takiego:
http://m.wformie24.poradnikzdrowie.pl/galeria-artykulu/cwiczenia-dzieki-ktorym-wrocisz-do-formy-po-cesarskim-cieciu_37820/2056/43785.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:54
AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Czesc mamusie
czy waszym dziecia nadal ropieja te oczy ? my po kazdym spaniu musimy przmeywac te oczy , czasem nawet oka otworzyc nie moze bidulka... cholera nie wiem czy to jeszze normalne czy juz czas np na okuliste ;/małaMyszka lubi tę wiadomość