SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nie widze ich czesto, glownie telefoniczy kontakt mamy, ale zamierzam to ukrocic po tym tekscie dzis. Przy kazdej rozmowie mnie nakreca niepotrzebnie, krytykuje, chwali sie co jej synek dzis zrobil aza chwile pyta wielce zdziwionym tonem a Twoja jeszcze tego nie umie. jakby to jakis wyscig byl. i chyba faktycznie troche koloryzuje jaki to maly grzeczy i bezproblemowy...
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Ewa niech się stuknie w głowę ta koleżanka. Nie przejmuj się bo na pewno jest wszystko ok, nie rozumiem jak można mówić takie rzeczy drugiej mamie nie mając żadnych podstaw.. wiadomo że zaraz człowiek się martwi i niepotrzebnie porównuje wszystko..
-
Witajcie dziewczyny!
U nas wszystko dobrze, nie mam co narzekać. Grzeczny chłopczyk.
Chodzimy po lekarzach do kontroli. Wczoraj okulista - Franek po porodzie dostał wyborczyn na siatkówce, ale to samo ma zniknąć. Podobno często po porodzie SN dzieciom tak się dzieje.
Dzisiaj byliśmy na badaniu słuchu, bo w szpitalu zepsuł się aparat i musieliśmy sami pójść to skontrolować. Prawe uszko ok, a lewe nie wyszło ok, bo był niespokojny i potem ciągnął cyca. Musimy pójść za miesiąc na kontrolę z lewym uszkiem. Już prawie zapis był ok, to znowu marudził. Mogli uprzedzić, żeby dziecko spało to bym robiła tak, żeby spało. Ehh. Ale na pewno wszystko jest ok, bo zapis juz był prawidłowy, tylko za krótko się pisał.
Wkraczamy juz w dwójki pampersy. Rośnie chłop na potęgę.
Co do bioderek to my mamy się zgłosić między 6 a 9 t ż.
Zakochana jestem strasznie w moim synku.
Ewa123, Zetka, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Ehhh u nas ciężki dzień
mała od 2 rano pręży się na kupkę i nie może zrobić. Idą tylko brudne baki, co mnie bardzo martwi są ze śluzem
do tego dostała krostek i wysypki na twarzy
rano po karmieniu zwymiotowała prawie wszystko co zjadła
byliśmy u lekarza stwierdziła że to nie jest alergia bo jest tylko na buzi. Według lekarki są to potowki lub trądzik niemowlęcy. Zlecił a nam myć buzię naporem z rumianku i smarować jakimś kremem z apteki. Ja jednak obawiam się ze to jest jednak jakaś alergia
-
Pulpecja ja trzymam mleko w lodowce 2 dni i podgrzewam do temp ciala
A w temp pokojowej trzymam 6 do 8 godz jakoś boję się dłużej
Ale ekspertem jest chyba Niecierpliwa cimos mi switaPulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No jest wybitnie kudłata, ja byłam tak samo tylko że blond ciemny jak się urodziłam.
Jutro Maja kończy miesiąckupiłam na tę okazję kilka gadżetów w Pepco- opaskę i spódniczkę tiulową. Cyknę focie jutro
Sobie kupiłam kilka topów i leginsy jeansowe, mała oczywiście się rozryczała i musiałam ją karmić w przebieralni...Zauważyłam że nie mam problemu ze spodniami żeby kupić nowe i stare z przed ciąży ale nie mieszczę się w bluzki i kurteczki - ramiona jak pudzian plus cyce jak donice i brzuszek flaczek.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ewa nie przejmuj się przyjdzie i czas na koleżankę. Z mojego aniołka tez się zrobiła marudza no ale cóż
Jesteśmy po szczepieniu. Tragedia. Od wczoraj ryk i noszenie na rekach. Prawie wcale nie śpi.
7 tygodni za nami a mały przy wypisie miał 2800 gr i 53 cm wczoraj 5060 gr i 58 cm ♥
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2003a6d03ead.jpg
Niecierpliwa ile bym dała za pielgrzymkę byle by przespal noc .
Madzia czupryne ma świetnąLady Savage, niecierpliwa, Katarka, jesslin87, mamasia, Laura, Martucha86, lys, witaminkab, Migotkaa, Paula_071, Maniuś, jasmine89, Zetka, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość