SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa, a czemu aż do szpitala? Uważają że to biegunki?
Moj chyba wczoraj przez cały dzień z 15 kup takich zrobił.
Zielone tez miał kilka dni temu. I haftnal w niedziele całe mnóstwo mleka.
Mój na śpiocha nie odbija.
Teraz masakra, co chwilę chce jeść ewidentnie się nie najada. A cycki puste. Dramat jakiś.
I jak zaśnie po godzinnym usypianiu to za moment się budzi.
Pulpecja, mam dokładnie to samo. To co napisałaś to jakbym siebie czytała
Żabko ja daje delicol 5kr do każdego karmienia, no chyba ze je co chwilę to wtedy nie. Espumisan 40 daje 4x10kr, floractin 2x3krWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:18
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A u mnie dzisiaj beznadziejny dzień. W nocy jakoś kompletnie nie dospałam, więc o 11.00 wzięłam Huberta do łóżka i zasnęliśmy. Obudziliśmy się o 13.00, on się darł a ja w 3 minuty połknęłam obiad, teraz go karmię. Wczesniej bylo karmienie od 8.00 do 10.15. Tym samym nie zrobiłam NIC - nie wzięłam prysznica, nie umyłam zębóe, jestem ciągle w piżamie... o spacerze nie ma mowy... doła przez to mam.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
noz kurwa mać.. mowilam Wam, ze mam kolezanke kt urodzila synka kilka dni po mnie. Ten maly jest aniolkiem, je, spi, nie placze prawie wcale i jest juz bardzo kontaktowy-usmiecha sie, piszczy z radosci, gada po swojemu, zaczal chwytac zabawki. Moja coreczka nie jest jeszcze zbyt skora do interacji, jeszcze sie nie usmiecha, zabawki ma w nosie no i maruda z niej mała,mimo ze to juz 6,5 tygodnia. Ale przestalam panikowac, bo dzieci roznie sie rozwijaja i wierze, ze w koncu ruszy cos i u niej. No ale ta kumpela zaczela mi dzis gadac, ze to moze byc autyzm..bo juz powinna sie usmiechac od dawna na moj widok. no ja pierdole jak mozna takie diagnozy stawiac takiemu dziecku... dobila mnie...a najgorsze, ze zaczelam sie znowu martwic, ze cos jest nie tak. Dobrze, ze jutro wizyta u lek to dopytam czy to az takie dziwne jest..ale wkurwa mam...chyba czas ograniczyc kontakty..
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Ewa wez kopnij tą koleżankę w dupę, sama ma autyzm mówiąc takie rzeczy...jak tak w ogóle można takie bzdury gadać.
Chyba kupię dziś spinki do włosów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24789e590878.jpgapaczka, niecierpliwa, Lady Savage, Paula_071, Laura, mamasia, Ewa123, Weridiana, jesslin87, Katarka, ainer85, Martucha86, kasiuleek, witaminkab, Maniuś, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ewa wez kopnij tą koleżankę w dupę, sama ma autyzm mówiąc takie rzeczy...jak tak w ogóle można takie bzdury gadać.
Chyba kupię dziś spinki do włosów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24789e590878.jpgmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotka pięknie wyglądasz, synek słodziaszek
dopiero teraz zdałam sobie sprawę że przecież chrzciny trzeba zrobić i jakoś wyglądać zostało mi 5-6kg i kuzwa nie chce spadać
poczekam jeszcze z tydzien i biore się za skalpel chodakowskiej.
Cud, moje dziecko zasnęło w bujaku, wcześniej kazała się bujać przez 15 min, jak tylko się bujak zatrzymywał to nerw tak się spodobałomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wow Madzia, Mały szogunik
Super ma włoski!!!
Ewa, koleżanka jakaś z dupy chyba. Niech się zajmie swoim dzieckiem, bo jeszcze nigdy nic nie wiadomo, autyzmu się nie diagnozuje w 7 tygodniu życia dziecka, tylko później, więc jeszcze naprawdę wszystko przed nią. A Ty daj sobie spokój i na litość boską przestań porównywać dzieci, bo przecież każde jest inne i rozwija się swoim torem, więc to i tak nic Ci nie da.niecierpliwa, Ewa123, Weridiana, magda sz, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda, ale Maja ma zarabist czupryne!
Julka uzaleznila sie od szumisia, jak tylko sie wylaczy ona sie wybudza, ale jak wlacze zasypia dalej, chyba ona ma tak, ze jak sie do niej nie podejdzie to spi, ale jak sie cos powie albo zobaczy kogos to po spaniu. W nocy przeciez jak zasne i szumis sie wylacza to przeciez spimagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa ta kolezanka mowi Ci ze ten synek taki grzeczny czy czesto ich widzisz? Bo wiesz niektóre mamusie swoje kompleksy leczą dziećmi.. pewnie nie jeden raz każda tego doswiadczy.
Ona jedno moze mówić a co innego dzieje sie za tzw zamkniętymi drzwiami.
Moja córka tez ostatnio marudna, placzliwa, uśmiecha sie rzadko, ale nie dajmy sie zwariować!
A w ogóle chyba bedzie rudzielcem:)
Wyrastają pierwsze włoski takie ni to blond ni to czerwień. A jest duże prawdopodobienstwo ze może być ruda.
Magda Twoja córcia jakby peruke miała, szok jakie włosy!niecierpliwa, Ewa123, Weridiana, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Migotka pięknie wyglądasz, synek słodziaszek
dopiero teraz zdałam sobie sprawę że przecież chrzciny trzeba zrobić i jakoś wyglądać zostało mi 5-6kg i kuzwa nie chce spadać
poczekam jeszcze z tydzien i biore się za skalpel chodakowskiej.
Cud, moje dziecko zasnęło w bujaku, wcześniej kazała się bujać przez 15 min, jak tylko się bujak zatrzymywał to nerw tak się spodobało
a dziekuje:) mi zostało 3kg, tez bym chciała cos pocwiczyc ale najzwyczajniej w swiecie brak nadprogramowego wolnego czasu, a po 22 to juz troche sił brak jak mały spimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wróciłam ze spacerku, trochę się wyciszyłam, przemyślałam parę rzeczy, jednak ruch i świeże powietrze dobrze robią. Kupiłam laktator, będę wieczorem ściągać. Jakbym natychmiast nie podawała to ile może to mleko stać? włożyć do lodówki i potem podgrzać czy jak?
Mi kilogramy już spadły, zostały te, których było za dużo już przed ciążą. A i tak w swoje bluzki koszulowe np. nie wchodzę tzn nie dopnę się.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hahaha chyba mała wzięła sobie te durne teksty do serca bo uraczyła mnie przed chwilą cudnym bezzębnym uśmiechem, a właściwie trzema!
Weridiana, Pulpecja, apaczka, Laura, chcebycmama, mamasia, aaaaga, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, ainer85, Martucha86, Maniuś, Zetka, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123