SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello, my się nakarmilysmy a teraz Marta śpi na mnie.Uwielbiam to
chociaż jak ja tak zasnę razem z nią to potem boli mnie karczycho.zapomnialam sobie przygotować picie wczoraj wieczorem i mnie suszy teraz.
Wczoraj byłyśmy na długim spacerze,mała przez godzinę nie chciała spać, przyglądała się światu,już jest coraz bardziej ciekawska.Potem jak wróciłyśmy do domu to obie zasnęłyśmy na godzinkę.Wieczorem o 19 kąpiel i zasnęła 20.50. Ja wzięłam długi prysznic, zrobiłam obiad na dziś,a potem nawet zdążyłam zrobić paznokcie u stopek, napiłam się karmi i dopiero spać.Pelen relaks
Marta obudziła się dopiero po 24.Potem po 3 no i teraz.
A mam do Was pytanie, czy wyrabialyscie dzieciom kartę NFZ?
małaMyszka lubi tę wiadomość

-
Paula - a może skok rozwojowy? Jest m.in. w 5 tygodniu. I ja właśnie też w 5 tygodniu myślałam, że mam kryzys 6 tygodnia, a teraz w 7 też myślałam, że mam kryzys 6 tygodnia i sie okazało, że w 7 tygodniu też jest skok rozwojowy.
-
Katarka wrote:Paula - a może skok rozwojowy? Jest m.in. w 5 tygodniu. I ja właśnie też w 5 tygodniu myślałam, że mam kryzys 6 tygodnia, a teraz w 7 też myślałam, że mam kryzys 6 tygodnia i sie okazało, że w 7 tygodniu też jest skok rozwojowy.
Nie wiem, jestem tak zmeczona ze nie moge zasnac. Poprzedniej nocy spalam 4,5h a tej ledwie 3. Tak sie tym przejmuje, ze nie moge spac. Gdybym wiedziala co jest problemem byloby latwiej...
Po co karta NFZ dziecku?
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A u nas kiepska noc. No ale kilka ostatnich dni i nocy była jak aniołek wiec nie mogę za dużo wymagać
co chwile steka, płacze, wierci się, chce jeść a po chwili zasypia, kupki robi non stop. Ehh jak Wy to robicie ze wasze dzieci robią 1 kupę na kilka dni? Zazdraszczam
moja to nadal po kilka dziennie.. A mimo że od razu pieluche zmieniam to jej się od tych gowienek dupcia odparła. Ale jestem niewyspana.. Córcia śpi na mnie, odkładam i marudzenie. A na 8 szczepionka
Ewa123 -
Nam karte nfz wyrobil kolega, ktory tam pracuje. Nie placi sie nic, wyrabiaja na miejscu, ale jaki wniosek nie wiem, bo to nas ominelo.
Paula wszedzie w przychodniach jak chodze z mala to chca jej karte nfz.
U nas noc wzgledna Jula spala od 21.30 do 2.30 potem cyc do 3 i juz spala ze mna w lozku do 6, wzgledna dlatego, ze od tej 3 do 6 musialam co 40 minut wlaczas szumisia, bo jak tylko skonczyl szumic to krecila sie tak jakby miala owsiki w dupie.
Martwi mnie to, ze 30 minut w nocy wisiala na piersi, a teraz pielucha sucha. Przeciez przez 3h powinna cos wysikac??
-
Hej noc do dupy przez tatusia już mu wyrzygalam ze przez jego przyjemność ja miałam noc z bani już wczoraj mu mówiłam i prosiłam to usłyszałam ze poradzę sobie i ze w dzień odespie no zesz qr....
Młody nigdy nie śpi między 17 a 21-22 a wczoraj bo tatuś się stesknil za synkiem zamiast się z nim bawic wykapac to ten go ululal i pozwolil mu spac na klacie ponad 2 godz mlody nie wykapany zjadł o 22 i obudzil się o 1 iheja oczy jak 5 zl do 5 myślałam że sie wscoekme w koncu oboje padlismy
Nigdy wiecej
-
Niniejszym oglaszsm pielgrzymke do czestochowy. Maly mi przespal od 21 do 2.50. Potem do teraz pobudki co chwile ale coz to jest w porownaniu do tego co bylo...
Katarka, aaaaga, niecierpliwa, Laura, 0na88, Maniuś, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

-
Paula_071 wrote:Od 2 nie spalam ani sekundy. Albo nie moglam zasnac albo on chcial jesc. Padam...
Ode mnie tez nikt takiej karty nigdy nie chcial. A ja mam za oknem NFZ.
U Nas do 6 tygodnia dziecka nie chcą karty, bo dziecko jest przez sześć tygodni chronione, ale potem już chcą kartę przy każdej rejestracji, sprawdzają w ten sposób, czy dziecko jest ubezpieczone. Gdyby nie było nie zarejestrują.
-
Ofka wczoraj pytałam o szczepienie na ospę bo chcemy zaszczepić ale podobno dopiero jak skończy 9 miesięcy.
My nie dajemy dziecka do żłobka bo oboje mamy firmy swoje i dwóch lekarz potwierdziło nasze przypuszczenia ze nie musimy szczepić na rota i pneumo bo dziecko będzie w domu a nie w żłobku gdzie są inne dzieci. Higiena i niejedzenie z tego sa m ego źródła zmniejsza ryzyko.
Ja chyba idę z Wami na ta pielgrzymke. Zjadł o 19 godz 190 ml i o 20 spał. Wstał o 2.15 zjadl 30 ml pampers i kolejne budzenie o 6.
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas dzis ostatnia wizyta patronazowa (4) położnej,zobaczymy ile mały przybrał.wczoraj dzień pełen wrażeń dla małego,pierw chustowanie z doradcą,później lekarz,zdjęcia do akcji milkyway a pod wieczór znajomi wpadli i chyba ten nadmiar bodźców sprawił,że od 3 nie śpi albo jak już zaśnie to bardzo czujnie,mam nadzieję,że dziś się to troszkę polepszy wieczorem
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

27.07.2015