SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez zamówiłam w niedziele szumisia i czekam z niecierpliwością aż przyjdzie
Natalcia ostatnio dba o mnie żebym się wysypiala. Trzy noce z rzędu budziła się tylko raz w nocy. Około 20 karmienie, później do 21:30 usypia nie i pobudka dopiero ok godz 3 - karmienie i usypianie pół godziny i od 3:40 do 6 juz spałamam nadzieję że jej już tak zostanie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja zamówiłam dla córki wiersze Brzechwy i Tuwima. Będę jej czytać, bo nam się rozmowa nie klei ostatnio
Ile można gadać o pierdołach, tematy mi się wyczerpują
Magd, niecierpliwa, Hermiona, apaczka, zabka11, Paula_071, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Ewa123 wrote:A ja zamówiłam dla córki wiersze Brzechwy i Tuwima. Będę jej czytać, bo nam się rozmowa nie klei ostatnio
Ile można gadać o pierdołach, tematy mi się wyczerpują
Hahaha dobre to ja chyba tez musze jakies ksiazeczki zakupicmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A moja od 7 ranonie spi, ucina sobie drzemki 10 min w bujaku albo u mnie na rekach i na tym koniec.
Chyba ja zaraz zapakuje do wozka i sprobuje na spacer pojsc, probowalam w foteliku ja na balkon wystawic ale byl ryk nieziemski.
Spacer to dla mnie zawsze stres, bo nie umiem jej uspokoic w wozku, jak sie rozplacze....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Też mi się wydaje tak jak Amberla pisze niewykształcony układ nerwowy .Mam nadzieję że to kiedyś minie bo to mnie niepokoi....
Tak Hermiona są to takie nieskoordynowane ruchy
Niecierpliwa jak malutka z kupką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:12
-
Dominiś zauważyłam że bardzo łapczywie je i wtedy ulewa. Jak je 15,20 minut to jest ok ale jak je zbyt łapczywie i do tego siedzi godzine na cycu to wtedy uleje.
Ale mam patent po ulewaniu zeby nie dawać więcej cyca to biorę go do wózka i woże po mieszkaniu i wtedy zasypia i spi dosyć długo.
Nie wiem czemu czasami cyc mu wystarcza na 15,20 minut i jest ok a na następny raz siedziałby godzinami na cycu....
U was jest podobnie?
Pokarm mam bo cały czas leci jak nacisnę na sutka.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas dziś co godzinę karmienie. No normalnie oszaleje chyba. Jak próbuje go zabawić to ryk nieziemski. Noc też do bani bo spał ze mną w łóżku bo już nie miałam siły na zabawę w odkładanie. Teraz spi mi na ramieniu. I co tu zrobić. . Zasypia albo na ramieniu albo na kolanach wiec tak siedzę z nim bezczynnie i próbuje książkę czytać. .
-
Ja tez bym brala szumisia z cry sensor, ale'wczesniej go nie bylo. Ciekawe tylko czy jak dziecko cos gada przez sen tez czy tylko Na placz
Laura dzis juz byly 3 kupy i ani niteczki krwi. Wlasnie idzie 4 to zobaczeLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja tez bym brala szumisia z cry sensor, ale'wczesniej go nie bylo. Ciekawe tylko czy jak dziecko cos gada przez sen tez czy tylko Na placz
Laura dzis juz byly 3 kupy i ani niteczki krwi. Wlasnie idzie 4 to zobacze
na fb jest napisane ze Ci co kupili wcześniej szumisia bez sensora mogą teraz dokupić samo urządzenie za 65 złmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze poki co szumis i karuzela to dla mnie wspomagacze nr 1. Odkad mamy karuzele moje plecy maja chwile wytchnienia, bo wczesniej mloda wymagala nieustannego noszenia jak nie spala, a teraz wkladam do lozeczka odpalam karuzele, a ona lezy i patrzy jak misie jej zapierdzielaja nad glowa
Dzis juz ma drugi taki seans
-
Laura wrote:Też mi się wydaje tak jak Amberla pisze niewykształcony układ nerwowy .Mam nadzieję że to kiedyś minie bo to mnie niepokoi....
Tak Hermiona są to takie nieskoordynowane ruchy
Niecierpliwa jak malutka z kupką?
Mnie to nie niepokoiło, dopóki mój nie wypalił z tym Parkinsonem, też mam wielką nadzieję ze jej to minie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj póki co spokój, Młody śpi już drugi raz najpierw o 10.00 sąsiadka przyszła nas odwiedzić i go uspokoiła tak, że zasnął, a później sam zasnął i śpi jak zastrzelony. W sumie to mógłby się już obudzić, bo chce iść na spacer, ale dzisiaj wszystko będzie przez to opóźnione.
-
przykład przydatności szumisia :Wiki śpi w wózku na dworze, ja gotuje obiad i zerkam na nią z kuchni. Co chwile smoka wypluwa i się kręci, co chwile muszę do niej latać, podać smoka,lub pokołysać. Przypomniało mi się o szumisiu, wsadziłam jej tego dziada i spokój. Od pół godziny nie byłam ani razu, a mała tak zasnęła że nawet pozycji nie zmienia
szumiś rules!!
niecierpliwa, Zetka, Laura, aaaaga, lys, Paula_071, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość