SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki. Trochę zeszło.
Zetka - ja odciagalam katarkiem, robiłam inhalacje z soli i Pulmicortu przez tydzień dwa razy dziennie. I kropilam Nasivinem. I też kupiłam Nasivin i Spierdzielony był. Pojechał tata wymienić do apteki i wszystkie zepsute. Zwrócili kasę. Kupiłam dla Starszego Nasivin i dawałam tylko po jednym psiknieciu dwa razy Dziennie. Coś jeszcze Charczy ale prawie przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:00
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moj tez charczy nawet jak odciagne frida. Zreszta ta frida chuja ciagnie. Czekam na katarek. A maly dzis na bruchu po raz pierwszy przespal poltora h (na mnie).
Rozmawiazam z mezem wczoraj i przyznal sie ze zle sie czuje psychicznie, chyba po tym wypadku. Martwie sie o niego. W srode wysylam go na zajecia grupy terapeutycznej ktora prowadzi moja mama, mam nadzieje ze pomoze....
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
W przychodni mówią różne rzeczy ;/ ostatnio dzwonię do pediatry i mówię ze się chce zajerestrować, bo Pani dr prosiła o kontrolę za tydzień,
a ta że nie może bo jej pani dr nic nie mówiła ;/ i nie ma mnie na liście
i przyjechaliśmy i tak i recepcjonistka dostała nizły opierdziel że dziecka przyjac nie chciała.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ainer jeśli przychodnia ma swoje szczepionki, to nie trzeba mieć recepty, ale jeśli masz życzenie kupić sobie szczepionke w aptece, to wtedy tylko z receptą. Nie wszystkie przychodnie mają szczepionki. 5w1 nazywa się Infanrix IPV+Hib.
ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Boziu daj mi dzisiaj cierpliwość do mojego dziecka godzinę już je i ciagle zasypia właśnie ma 3 drzemkę ostatnia trwala 12 min no zesz sie zaraz wsciekne zamiast zjesc porzadnie bo chcę iść na spacer to pewnie wyjdziemy ten w ryk i tyle będzie ze spaceru
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 16:03
apaczka, magda sz, Martucha86, lys, zabka11, niecierpliwa, Lady Savage, Katarka, Amberla, Laura, Paula_071, Maniuś, Zetka, mamasia, Weridiana, Migotkaa, małaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:mojej jak jest zimno to broda drzy , a z raczkami trudno mi stwierdzic bo jak sie wkurza to macha nimi jak szalona - lacznie z biciem sie samej po twarzy.
Julka jak ma napad agresji to ciula sie rownmwm po twarzy i rwie sobie wlosy, ale najsmieszniejsze, ze wali potem takie miny, ze niby zgrywa twarda, ze ja to nie bolaloKatarka, apaczka, Weridiana, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Lady mojemu synkowi tez drżą rączki szczególnie jak płacze i również ponawiam pytanie do dziewczyn czy waszym dzieciom także drżą rączki?? bo to takie nietypowe.....
no mój się nawet zapytał czy ona Parkinsona nie mamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hermiona wrote:Laura, Lady - drżą może, bo zimno? Mojej drżą czasem przy przebieraniu, albo jak wacik zimny. ALe też ma takie jeszcze nieskoordynowane, drżące ruchy w ogóle, może o to chodzi?
No właśnie też tak myślałam, ale ona czasami jest tak owinęta dwoma kocami, i dalej takie ruchy jak u Parkinsona, to nie są ruchy moro, i po prostu nie wiem, dlatego pytam.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Julka jak ma napad agresji to ciula sie rownmwm po twarzy i rwie sobie wlosy, ale najsmieszniejsze, ze wali potem takie miny, ze niby zgrywa twarda, ze ja to nie bolalo
Haha, chciałabym to widziećniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość