SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Griszanka dziękuję za inspiracje żywieniowe.. sałatka jarzynowa to jest to! Jutro teściowa dostanie zlecenie bo ciągle pyta jak może pomóc a ja matka Polka wszystko sama..
Niecierpliwa jajka narazie jem ale może też je spróbuję wyeliminować. . Musze szukać przyczyny tego bólu brzuszka bo ciągle mam wrażenie ze to jednak reakcja na mój pokarm.. dziś udał nam się 2 godz spacer w parku, maluch cały przespał. . Za to zaraz po spacerze przez 2 godz był płacz a raczej wycie.. o 22 udało mi się go uśpić.. przed chwila zjadł i śpi dalej. Dostałam sab simplex.. jak je dawkujecie? 15 kropelek przy każdym jedzeniu? Mój niemiecki poszedł w zapomnienie i nie mogę doczytać się na tej ulotce..
Za tydzień idę do gina i tez czekam na zielone światło dla ćwiczeń. . Marzy mi się rower..kręgosłup mnie łupie, mam wrażenie ze od tej cc taka garbata zostałam..
dziewczyny świetne te Wasze maluchy na zdjęciach ! Rosną w oczach.. mój pulpet juz 4,5 kg..
Spokojnej i przespanej nocki..niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aga tylko jak wyeliminujesz jednocześnie jajka nie będziesz wiedziała po czym jest poprawa lub jej brak.
Moja ryba od dwóch nocy śpi z nami w łóżku. Po nocnym karmieniu budzi się z płaczem a mi się nie chce jej ponownie usypiac więc ląduje u nas, szybki cyc i lulaNie wiem dlaczego tak jest ,zawsze ładnie spała u siebie ale od dwóch nocy śpi w śpiworku i może stąd ten płacz bo dotychczas był rożek a ona z tych co lubią być ciasno opatuleni
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Hej Ho!
Zimnooo!jak pomyśle sobie ze jeszcze niedawno spać się nie dało przez upały a teraz śpię przykryta po szyje w grubasnych skarpetach to mi smutnoMarta śpi smacznie obok mnie a ja podczytuje forum, zrobiłam sobie gorącej herbaty z sokiem malinowym i podjadam placek ze śliwkami od mamusi i mi błogo
Mam w sypialni 24 stopnie, a ja i Tomek mamy zimne rece i policzki, nie wiem jak to mozliwe! Brrr. Az sie boje pomyslec co bedzie w listopadzie.
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
O zesz Ty myslalam, ze mi cyc eksploduje. Julka zasnela o 23 i o 5 sie obudzila. Zjadla z dwoch, co jej sie nie zdarza, az slyszalam jak jej burczy w brzuchu. Ja teraz sciagam, bo dalej zalega. Za chwile przyjezdza moj tata, wiec bede miala mala pomoc, z ta reka to za wiele nie zdziala, ale chodzi z nia na spacery i zagaduje, a to duzo
Maga.sz musze wybrobowac masaz, ja juz tez gdzies czytalam, ze delicol takze na zaparcia.
U nas od paru dni sa po 3-4 kupy dziennie, wczoraj wieczorem znowu nitki krwi i taka jakby bardziej zielonkawa, ja juz normalnie boje sie do pieluchy zagladac.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A Tomek tej nocy sie budzi co 4h z ogobeczkiem. Powiem Wam ze to chyba jest wygodniejsze, niz jak raz budzi sie po 6h a raz po niecałych 3.
Ubralam pizame z dlugim rekawem i dlugimi nogawkami, nagrzalam do 24,6 i w koncu jest mi ciepłomałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Cześć wszystkim
WItam się przy kawce. Najmłodsze dziecię słodko śpi, starszych jeszcze nie obudziłam. Chwila dla siebie.
Mam tyle roboty w domu, zenie wiem w co ręce włożyć, a taka przerywana karmieniami, zabawą itp. praca to do d... . Muszę wyciągnąć i przejrzeć swoje ubrania sprzed ciąży, pochować letnie ubrania i buty dzieciaków, wyjąć kurtki jesienne. No i poodkładać za male rzeczy najmłodszej, bo nosi już 68, większość tych na 62 już jest do oddania. Przydałby mi się tu ktoś do ogarnięcia tego wszystkiego.
Miłego dnia dziewczynki.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Cześć wszystkim
WItam się przy kawce. Najmłodsze dziecię słodko śpi, starszych jeszcze nie obudziłam. Chwila dla siebie.
Mam tyle roboty w domu, zenie wiem w co ręce włożyć, a taka przerywana karmieniami, zabawą itp. praca to do d... . Muszę wyciągnąć i przejrzeć swoje ubrania sprzed ciąży, pochować letnie ubrania i buty dzieciaków, wyjąć kurtki jesienne. No i poodkładać za male rzeczy najmłodszej, bo nosi już 68, większość tych na 62 już jest do oddania. Przydałby mi się tu ktoś do ogarnięcia tego wszystkiego.
Miłego dnia dziewczynki.
To ile wazy i mierzy Twoja najmlodsza gwiazda? My dopiero wkroczylismy w 62, a Tomek wazyl tydzien temu 5kg i mial 57cm.
Smacznej kawki
Ja sie zastanawiam jak bede sie ubierac zima. Tak by wygodnie wyciagnac piers a jednocześnie nie marznac. Sa takie ciuchy?małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
AgaSad ciesze sie, ze pomoglam.
Paula jedynie zostaja nam grube swetry rozpinane, grube bluzy rozpinane, wzglednie polaryTyle, ze z moich obserwacji wynika, ze w tym roku, to mozna kupic tylko to co jest zakladane przez glowe, bez dekoldu tylko po szyje, wzglednie zapinane na plecach. Latwo nue bedzie
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka dzieki, tak poradzilam sobie. Przez weekend mialam jakis zastojo-nawal i sciagalam po 160-180 ml. Od wczoraj juz normalnie, guzek jak piers jest oprozniona znika, nie sa tak gorace i sciagam znowu 125ml max
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa jakim syatemem karmisz bo wiem że dajesz też piers z nakladka o ile sie nie myle dajesz raz pies raz butle a kiedy sciagasz? Ja musze coś zmienić bo się wykoncze od poczatku karmienia do nastepnego 2 godz max 2 5 je godzine więc tak naprawde miedzy koncen karnienia a nastepnym moja godzina nic nie mogę zrobić bo wtedy małym się zajmuje i tak non stop
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Caly dzien daje piers. Pierwsza butelka ok 17 druga ok 20, a sciagam ok 18.30 i ok 21.30. Potem jak Julce malo albo nie moze zasnac to dostaje ok 23 jeszczecycka. No i sciagam rano po pierwszym karmieniu ok 5 rano, bo je z jednej piersi. Dzis zjadla z obu, ale przez noc sie duzo nagromadzilo i mimo to sciagnela 115 ml. Na piersi u nas sa zazwyczaj 2-2,5 h przerwy, ale od zakonczenia karmienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:23
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość