SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja też mi robi hydrant z cycka, possie i wypluje a cyc tryyyska.
Jesslin ja też plamiłam 4 tyg po a w 5-6 tyg miałam okres..myślałam że jednak nie ale wczoraj miałam taaaaki piękny śluzprzy identycznym zmajstrowaliśmy naszą piękną córkę. Na bank miałam wczoraj lub przedwczoraj owulację, nawet brzuch miałam wzdęty a na codzien jest flak. My się nie zabezpieczamy, mąż nie dochodzi we mnie jak już, ale w tym tyg śmigam po tabsy. Ostatnio byliśmy obrażeni ja za to że się mamusi posłuchał z chrzcinami i kara -zero seksu przez tydzien a on się obraził że nie chcę mu dać...W każdym razie dziś pojechał do wawy i wraca do nas w piątek. 5 dni rozłąki, ciekawe czy renia rączkowska go odwiedzi
hahah. Ja nie czuje spiny na seks, nie mam siły, w ostatnim tyg miałam taki zapieprz że 2 kg schudłam. Dziś w końcu na spokonie porozmawialiśmy bez licytacji kto jest gorszy.
Walczymy z katarem, boje się że przesadziliśmy z odciąganiem ale teraz spi cichutko. Co raz nosefrida a 4 raz był katarek plus. Do tego inhalacja, krople nasivin soft, masc majerankowa, oklepywanko, kropelki wit C (miny nieziemskie robiła bo to kwasne) i nasmarowałam stopy maścią rozgrzewającą..niby od 6 miesiąca ale pediatra powiedziała przez tel że jak smarować to tylko stopy teraz. Oby było lepiej..męczyła się przeokropnie.zabka11, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Jesselin dziękuję bardzo. Jutro wszystko opiszę. A z szatanem chodziło mi o to ze juz po Chrzcinach dzisiaj jesteśmy
Tak tak zrozumialam ja jak moj jest marudny to mowie jeszcze tydzien i pozbedziemy sie tego diabla
Ahh pewnie wszyscy znacie powiedzenia typu twoj stary/twoja stara wiec ostatnio spiewam i klaszcze do piosenki rubika Maksiu na mnie patrzy a ja do niego: zobacz Twoja stara klaszcze u rubika na co maz jestes psychicznaAmberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Żabka -mama jutro idzie rano po l4 na grypę żeby z nami posiedziec
tata wzial nocki w pracy zeby w dzien nacieszyć się wnuczką. Nie powiem jest lżej o tyle bo jedzenia nie muszę robić ale Maja chora potrafi jeszcze bardziej umęczyć. Od 14 prawie non stop na cycu wisiała, nie chciała nawet butelki z moim mlekiem z nocy. Zasnęła o 22.20 także i tak i tak jestem zmęczona
zabka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ahhh to jeszcze musze poczekac a kupilam gumki takie z wypustkami juz sie nie moge doczekac...
Magda sz rozumiem Cie zanim kupilismy katarek to w nocy trzymalam dziecko na rekach bo tak sie meczyl ze spac nie umial jedyne co to na rekach z glowa wyzej...magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:
Paula trochę ryzykujecie nie zabezpieczając się. Pierwsza owulacja po porodzie, podczas kp może być inna niż przed. Z resztą w ciążę można zajść kochając się na kilka dni przed owulacją kiedy nie ma jeszcze płodnego śluzu. Moja bratowa zeszła w ciążę po pół roku kp, nie miała jeszcze nawet okresu. Zorientowała się kiedy pojawiły się mdłości
Akurat tu nic dziwnego, cykl zaczyna sie przeciez od owulacji a nie od okresu. Jak zajdzie sie w ciaze dzieki wspolzyciu pare dni przed owu sa wieksze szanse na siostre dla Tomka, damy rade;)chociaz wolalabym za rok.
W ciaze zaszlam w pierwszym cyklu, generalnie moj organizm zawsze byl przewidywalny, licze ze tak zostanie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 03:54
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
magda sz wrote:Paula dla mnie pierwszym dniem cyklu byl pierwszy dzien okresu, no chyba ze cos sie juz porypalo..ale nawet na owufriendzie w kalendarzu tak bylo
Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Jaka piękna noc! Marta spała od 20 do 4.30!!!wow pierwszy razpotem obudziła się na jedzenie,,chichrała się jak szalona i teraz znów śpi
Zimno jak cholera na dworze, wychodzenie na spacery to jest masakra,ubieranie siebie i małej ehhh jesień.
Jeśli chodzi o zabezpieczenie to dzis idę do ginekologa i będę chciała mieć założona wkładkę.zobzczymy co dzis powie lekarka.
Czy Wasze dzieci tez się tak strasznie slinią?marta okropnie i do tego pcha piąstki do buzi, czy to możliwe żeby jej żeby szły?
Udanego poniedziałku!!!małaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej
Wlasnie jemy...od 20 mala spala do 6:)
Fakt ze krecila sie troche juz od 3 ale smok ja wyciszyl i jeszcze podsypiala do teraz.
U nas wlasnie pada snieg!!! Masakra, nawet butow i kurtek zimowych jeszcze nie powyciagalam...
Mala skonczy jesc i musze budzis Julcie do szkoly.na szczescie maz ma w tym yyg na 14 do pracy, wiec ja zawiezie i przywiezie.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hello siostry u nas ok mlody zasnal o 20 ok 21 wybudzil go brzuszek ululalam dość długo bo chyba z 20 min go nosiłam krzyż mi w d.. Wchodzi od noszenia ale jak zasnal spal do 2:50 cyc i od 4 spał do 6:40 teraz jemy mam nadzieję że ma dobry humorek i to będzie fajny dzionek
My bedziemy uzywac gumek nie chce sie faszerowac znowu tabsami prawie 8 lat je bralam.zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My tez się witamy..
młody na brzuszku zalicza poranna gimnastykę.. ale leń leży i śmieje się bo mu gazy odchodzą.. Marzę o dłuższych godzinach snu w nocy, ciągle budzi się co ok 2 godz.. czasem pośpi do 3 godz.. musze częściej próbować ululac go ze smokiem ale jestem tak nietomna w nocy ze wole nakarmić i dalej iść spać.
Mąż wraca dziś z meczu z Wawy.. dobrze ze mnie nie ma we Wro bo chyba będzie mocno wczorajszy ☺ale przynajmniej dobrze ze wygrali bo znowu by miał depresję kilka dni.. Jeju Wasi tez tacy kibice? Mój chodzi tylko na kadrę ale absolutnie na wszystkie mecze w Polsce, mają id lat stała ekipę na wyjazdy i cieszą się hak przedszkolaki na wyjście do kina..aaaaga, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moj nie tylko mecze reprezentacji wszystkie mecze swojej druzyny i wszystkie mecze Bayernu i jak ma czas a leci jakis w tv to ogląda już zapowiada ze w Arturze zaszczepi milosc do pilki noznej w ogóle do sportu
-
Hej Kochane! Wczorajszy chrzest wypadl rewelacyjnie. Julka przespala prawie cala msze w kosciele, nie zaplakala ani razu a my pekalismy z dumy. Przespala tez caly obiad, potem zjadla i dalej w kime. Jak nie spala to wszyscy ja nosili, a ona strzelala usmiechy. Hardcore zaczal sie w domu po 21. Zaczela plakac jak szalona, ryk nieziemski wszystko bylo beee cyc bee, butla bee, mysle, ze to bylo mega zmebzenie i reakcja na ten dzien. Padla po 22 i spala do 3. Potem zjadla i o 5.30 jedzenie. Spalysmy do 8 i sie karmimy. Od 3 nocy strasznie sie kreci i rzuca i wrocilo karmienie 6k. 1-3 w nocy. Zastanawiam sie skad ta zmiana.
AgaSad chyba pytalas o zaproszenia? Ja zamawialam wrzucalam linka byly bardzo ladne i tanie, ale juz nie mam linka. Zamawiala je tez Paula, moze ma jeszcze linka?
Czy w taka pogode, u nas za oknem pada cos sniegopodobnego planujecie chodzic na spacery??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:24
apaczka, Maniuś, Ewa123, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj wkoncu doczekalam sie chusty. Wczoraj dwa razy przymierzylismy sie do niej na 5 minut, zeby pocwiczyc wiazanie. Za pierwszym razem slabo dociagnelam, za drugim juz lepiej i zalapalam juz mniej wiecej jak to sie robi. Mlodemu sie podoba, wiec jest git. Dzisiaj juz tez chwile go nosilam, tj. jakies pol godziny, bo chcialam ogarnac salon po gosciach i zjesc sniadanie, a nie chcial polezec sam. Po kilku minutach Karol odlecial, wyplatalam go i spi juz jakies pol godziny. Juz Kocham te chuste. Pewnie robie jeszcze jakies bledy w dociaganiu, ale przynajmniej kregoslup tak mmie nie boli
Jak opanuje wiazanie kieszonki, to nastepny level - plecak prosty, ponoc jedno z najwygodniejszych wiazan, no zobaczymy
KasiaeN., zabka11, Neyla, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Czy wasze dzieci też się potrafia na czyms zawiesic? Tzn patrza sie i zawieszaja ? Moj np jak Lezy przy cycu i juz sie zamula to potrafi przestac ssac patrzec sie gdzieś niewiadomo gdzie i wlasnie tak zawiesic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:33
-
Pilka nozna uwielbiam ten sport
jestem wielkim pasjonatem a moj maz szkoda gadac. Nawet gral zawodowo ale niestety kontuzja i koniec marzen o byciu pilkarzem. Za to maz sie cieszy ze bedzie mlodego szkolil na pilkarza. Zreszta maz juz zarazil mojego chrzesniaka miloscia do pilki noznej jak i dziecko kuzyna
Tez myslalam o wkladce. Tabletek nie chce jak je odstawilam mialan tak rozregulowane cykle ze szok a wczesniej mialam jak w zegarku. Tez chcialam od razu robic 2 ale po cc moge zapomniec
Wogole po pobycie we szpitalu mowilan ze mam traume i na 2 sie nie zdecyduje. Ale 2 dni temu nad ranem snilo mi sie ze wrocilam do domu i maz lezal w lozku z Maksem takim juz wiekszym ok 2-3 lata a obok lezal niemowlaczek tez chlopczyk i obudzilam sie i wiem ze jednak mimo wszystko chce 2 dzieci.
Paula_071, magda sz, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Czy wasze dzieci też się potrafia na czyms zawiesic? Tzn patrza sie i zawieszaja ? Moj np jak Lezy przy cycu i juz sie zamula to potrafi przestac ssac patrzec sie gdzieś niewiadomo gdzie i wlasnie tak zawiesic
Moj tal robi mama mowi ze wyglada wtedy jak sztucznymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:A ja wczoraj wkoncu doczekalam sie chusty. Wczoraj dwa razy przymierzylismy sie do niej na 5 minut, zeby pocwiczyc wiazanie. Za pierwszym razem slabo dociagnelam, za drugim juz lepiej i zalapalam juz mniej wiecej jak to sie robi. Mlodemu sie podoba, wiec jest git. Dzisiaj juz tez chwile go nosilam, tj. jakies pol godziny, bo chcialam ogarnac salon po gosciach i zjesc sniadanie, a nie chcial polezec sam. Po kilku minutach Karol odlecial, wyplatalam go i spi juz jakies pol godziny. Juz Kocham te chuste. Pewnie robie jeszcze jakies bledy w dociaganiu, ale przynajmniej kregoslup tak mmie nie boli
Jak opanuje wiazanie kieszonki, to nastepny level - plecak prosty, ponoc jedno z najwygodniejszych wiazan, no zobaczymy
Ja mam zwykla i za cholere nie umiem sobie z nia poradzic....małaMyszka lubi tę wiadomość