SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Lys a poproś pediatre o Debridat.
Dominiś ulewa coraz mniej po nim teraz a ulewał często i dużo, ale potrzeba czasu żeby zaczął działać.
Lily ma tez problem z wypróznianiem i boje się ze po tym mogłoby być gorzej, Dominik nie ma problemów z kupką?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:No i tak jak myslalam Julka nic nie przybrala. Juz nie wiem co robic butelki nie chce, piersi tez nie, nawet probowalismy jej dac wode z glukoza i tez nie chce. Buzia czysta, poradzcie co robic?
Ale w jakim czasie nie przybrala?małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:No i tak jak myslalam Julka nic nie przybrala. Juz nie wiem co robic butelki nie chce, piersi tez nie, nawet probowalismy jej dac wode z glukoza i tez nie chce. Buzia czysta, poradzcie co robic?
moze zmeń smoczek w butelce na taki z wiekszm przepływem?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Dzisiaj akurat przedmiot ktory sam wymyślił: socjalizm, kapitalizm i prawa wlasnosci. Moj maz jest adiunktem na ekonomii, glownie tam prowadzi zajecia. Za to moj szwagier prowadzi zajecia z doktryn (ktorych wiekszosc nienawidzi).
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Lily ma tez problem z wypróznianiem i boje się ze po tym mogłoby być gorzej, Dominik nie ma problemów z kupką?
Iys nie sądzę aby było gorzej. My to podajemy małej już miesiąc i jest poprawa. A kupki ok 5-6 dziennie bez problemów. Na ulewanie też pomogło, ale fakt efekty dopiero po 3-4 tygodniach.lys, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zgadnijcie kto wczoraj robił test ciążowy
heh
Oczywiście negatywny.
Mąż się śmieje, mama się śmieje, przyjaciółka się śmieje a tylko ja w stresie; )
Zabezpieczamy się ale nie dostałam kolejnego okresu wiec stres miałam...panikara; )
A jak mi wstyd bylo z wózkiem iść po test; ).
Niech to się już unormuje:)!
lys, jesslin87, apaczka, Neyla, Laura, Paula_071, mamasia, Migotkaa, Maniuś, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Niecierpliwa a to nie jest tak ze dzieci kp przybieraja skokowo, dlatego nie wazy ich sie co tydzien?...
Moze i tak jest, ale mi lekarka kazala pilnowac wagi i wazyc 2 razy w tygodniu przez ten sluz w kupiemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Lily ma tez problem z wypróznianiem i boje się ze po tym mogłoby być gorzej, Dominik nie ma problemów z kupką?
-
Meggi31 wrote:Iys nie sądzę aby było gorzej. My to podajemy małej już miesiąc i jest poprawa. A kupki ok 5-6 dziennie bez problemów. Na ulewanie też pomogło, ale fakt efekty dopiero po 3-4 tygodniach.
My podajemy małemu już 4 tydzień i chyba zakończymy już, lekarz mówił że jakieś 3, 4 tygodnie podawać.
Jest znaczna poprawai oby tak zostało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:55
-
Laura wrote:Dominik jest teraz na MM i troszke z cyców i robi kupke prawie co każdą pieluszke. Połozna mówiła że to dobrze.
Mój to nawet częściej:)
Lys - polecam ten catering http://www.jakjesc.pl/ wielu znajomych korzystało i byli zadowoleni
Ofka, niecierpliwa - też mi się wydaje, że tydzień to za mało, by panikować, że nie przybiera. Tak jak pisałam, mój przez tydzień prawie nic, a w kolejnym pół kilo.Laura, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny jaki moze byc powod, ze dziecko z dnia na dzien przestalo pic z butelki, a od urodzenia chetnie pila i kazdego dnia wciagala 2 butle, a teraz ja parzy? Smoczki wymienione, proba przejscia na inny model tez nie pomogla? Poradzcie cos prosze, bo az mnie skreca jak pomysle, ze bede uziemiona w domu caly czas
-
Laura wrote:Meggi a kiedy przestajecie podawać Debridat?
My podajemy małemu już 4 tydzień i chyba zakończymy już, lekarz mówił że jakieś 3, 4 tygodnie podawać.
Jest znaczna poprawai oby tak zostało.
Laura mi powiedział 6 tygodni. Kończymy za tydzieńmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny jaki moze byc powod, ze dziecko z dnia na dzien przestalo pic z butelki, a od urodzenia chetnie pila i kazdego dnia wciagala 2 butle, a teraz ja parzy? Smoczki wymienione, proba przejscia na inny model tez nie pomogla? Poradzcie cos prosze, bo az mnie skreca jak pomysle, ze bede uziemiona w domu caly czas
Biorę pod uwage kilka opcji...
Dziąsła...mocno się slini i pcha rączkę do buzi , ucho, gardło... chociaż nie ma gorączki...plesniawki chociaż nic w buzię nie widzę...no i gazy...
Dziwne jest to ze dwa razy wypija bez płaczu a za kolejnym płacze...
Raz dziennie ma taki atak...
Zobaczymy co powie lekarka.
Jest o tyle dobrze ze nie zrezygnował z butli całkiem.
-
Julka wypycha jezykiem, a jak juz ma wielkiego nerwa to mocno przygryza smoczek dziaslami. Walczyla, walczyla z butelka, maz odpuscil, zaczal ja nosic, powyla z 10 minut i sie przeprosila z butelka. Oszalec idzie.
Ja biore pod uwage jeszcze inna opcje, ze nie jest glodna, ale przerwy 5-6h to nie jest zbyt dobre, bo mi po 3 cycki chca wybuchnac, musze odciagnac i juz tone w mleku, cala polka w lodowce. Sciagam 2 razy wiecej niz ona wypijaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 20:53
-
Dziewczyny jak to jest z karmieniem piersią a zajściem w ciaży?
Wczoraj pierwszy sex i do końca i panikuje... karmie wyłącznie piersią.
Kiedy Wam wrócił okres po porodzie? Proszę o odpowiedź dziewczyny karmiące piersią.MAM STRES STRASZNEGO...
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.