SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny dzięki za słowa otuchy, może nie tryskam radością, ale nie łamię się. a usmiech mojego dziecka zawsze poprawia mi humor
niecierpliwa, Weridiana, aaaaga, Amberla, Paula_071, Pulpecja, magda sz, małaMyszka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, szukam kurtki dla męża i zaczełam przeglądac na stronie h&m i az zaczełam sie smiac bo wyobrazilam sobie mojego meża który zazwyczaj nosi kurtki tego typu:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0249218003.html
w czyms takimchyba z domu by mnie pogonił jakbym mu zafundowała taki płaszczyk
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0221690002.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lys- a kiedy mąż wraca ?
Kurcze jakas ciotka,kuzynka,przyjaciółka do popilnowania małej ? Ja swoją zostwiałam juz z mamą prede wszystkim i najczęsciej, ale i z kolezanką, z kuzynką i wychodziłam na jakies 2h bez niejPytaj, moze ktos pomoze, bo im szczęsliwsza mamusia tym szczęsliwe dziecko, a kazdy potrzebuje troche odetchnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:06
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Co do picia kawy ja piję rano jedną , a później dwie orkiszowe i teraz przeszłam na mleko orkiszowe ewentualnie owsiane.
Byłam oddac próbkę kalu na posiew bo dostaliśmy skierowanie od pediatry, okazało się że nie można tego wykonać w ramach NFZ i musiałam zapłacić 52 zl, echhh.
Byliśmy półtorej godziny na spacerze, teraz jeszcze Hubert śpi, a ja mam czas na kawę.
Mój mąż w przyszłym tygodniu jedzie na 3 lub 4 dni w delegację, już mi gorzej jak o tym myślę... Także Lys podziwiam Cię że dajesz sobie radę.
Jutro mamy USG brzuszka, ciekawe czy coś tam wyjdzie, szczerze nie sądzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:14
Weridiana, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj beznadziejny dzień. Nawet na spacer nie wyszłyśmy...Mała rozdarta, grymasi przy jedzeniu. Całe szczęście, że chociaż śpi sporo (a ja z nią bo bez cycka obok by tyle nie pospała). Mąż mnie wkurza, kot robi na złość no i ta pogoda...Jakby tego było mało, zjadłabym coś słodkiego a nic nie mam i muszę czekać aż mąż wróci...Siła złego na jednego
A dzisiaj mija 8 tygodni od porodumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej
lys pociesze Cię;)ja nie pamietam kiedy z domu sama wyszlam od 4 lat. Z czasem nawet nie bedziesz chciala zostawiac malenstwo z kims . Ja tak miałam,marzyłam o chwili spokoju,odpoczynku czy wyjsciu do ludzi ale po jakims czasie nigdzie bez Kubuli sie nie ruszałam nawet jak maz chcial z nim zostac a ja moglam z mma jechac na zakupy to go brałam;) Teraz biore cała trójkęAAA i szkoda,ze nie widzisz jaka afere robie jak tesciowa chce Kube do siebie wziac na noc czy na pare godz i mowie stanowczo NIE dopiero maz jej daje ale jaka wsciekla chodze...
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wrocilam z wizyty podwozie zagojone bedzie sex mialam teściowa do pomocy jak ochlone napisze relacje teraz idę liczyć do tysiaca
Paula_071, lys, magda sz, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mamy zaś kolejny problem-ciemieniucha
jakieś rady, pomysły, sprawdzone sposoby? Bo już mi ręce opadają, smaruje tą łepetynkę jej codziennie kremem Mediderm (i leży biedna z wiecznie tłustymi włosami), czasem oliwką przed kąpielą, a tu żadnych efektów. A skorupka już na całej głowie.
Ewa123 -
Lys - jest opcja tych posilkow, co codziennie przywoza Ci 5 swiezych dan. Dieta komponowana jest wg tego co lubisz I mozesz jesc. Ja mam teraz zanik pamieci, ale jak maz wroci z pracy kolo 19 (swoja droga to jest zart ze studia dzienne prawa maja zajecia do 18:30) to napisze nazwe jesli nie kojarzysz o czym mowie.
Tomek mi kaszle i kicha. Kataru nie ma jeszcze, ale to pewnie kwestia czasu, zarazil sie od mojego mezamałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Lys - jest opcja tych posilkow, co codziennie przywoza Ci 5 swiezych dan. Dieta komponowana jest wg tego co lubisz I mozesz jesc. Ja mam teraz zanik pamieci, ale jak maz wroci z pracy kolo 19 (swoja droga to jest zart ze studia dzienne prawa maja zajecia do 18:30) to napisze nazwe jesli nie kojarzysz o czym mowie.
Tomek mi kaszle i kicha. Kataru nie ma jeszcze, ale to pewnie kwestia czasu, zarazil sie od mojego meza
-
Ofka wrote:My z mezem ostatnio obzeramy sie codziennie salata z krewetkami na masle i bagietka czosnkowa. Potem poprawiamy waflem, maz ma stary przepis na wafla z masa z mleka w proszku i ciagle mi robi.no wiec nie chudne. Zastanawiamsienad wykupieniem dietyna bebio. Przed ciaza schudlam bez jojo 10 kg na jadlospisue od dietetyka. Potem ciaza. Noa jak bede miala gotowy jadlospis to wytrzymam a tak to dupa.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Jestem kochana moja:*
Zus wydal pozytywna decyzje!!!!!