SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas niby dzis 3 miesiace ale jakos nie mam odwagi odstawic kropelek na brzuszek, zwlaszcza ze my na zelazie dalej,
Aaa i zonk znowu sie spac nie chce
Magda glodnemu chleb na mysli hih, o ta wodke mi chodzimagda sz, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
U mnie sie sprawdza zwykle mydlo Bialy jelen. Zapieram przed wlozeniem do pralki. Spiera nawet 2-dniowa kupe na bialym body
Maly po kapieli nie chcial spac. Ale sam lezal w lozeczku 1,5h i sam padl. 6h przerwy w karmieniu.aaaaga, małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A ja niestety musiałam się przeprosić z nakładkami. Od poniedziałku byłam dumna, że je bez nich, ale wrzsk od trzech dni był taki, że zwariować można było.
Kojarzyłam to ze skokiem rozwojowym albo kryzysem laktacyjnym, a chodziło o te nakładki chyba. Teraz zjadł i od razu zasnął z powrotem... Nie wiem...
Idę spróbować odłożyć go do łóżka i może jeszcze pośpi... -
Magda - 3 tys za pol etatu? Jesli takie stawki sa na stanowisku sekretarki to ja tez chetnie nia zastane:-)
Ja tez od zawsze pracuje w pr badz marketingu. Ale dobrze mi z tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 05:20
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
aaaaga wrote:Czym myjecie buzie dzieciom? Ja woda przegotowana ale i tak ma jakies krostki / syfki(?) i od wczoraj na jednym policzku chropowata kaszke ciekawe co to
-
Witamy się.
Kolejny dzień rozpoczęty
Mała zbudziła się na jedzenie o 3, a potem o 4 w nocy. Widocznie uznała, ze jednak za mało zjadła. Ale spała do tej pory. Teraz znów zjadła i przewala się na brzuchu, mruczy sobie, warczy, kochana jest. A mamusia siedzi sobie i pije kawusięNa dworze pada, a miała być taka złota polska jesień, No i gdzie ona jest?
małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:
Aaa pytanie czy tylko ja jeszcze nie byłam na kontroli po porodzie u gin? idę w sobotę, pytanie czy wsadzali Wam wziernik? jak tak to chyba walnę setę bo szew boli mnie przy dotyku..
Magda u mnie na kontroli wkładał wziernik i dla mnie to było najgorsze badanie ginekologiczne jakie miałam w życiumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witamy sie z rana. Wieczor dosc ciezki, bo mala zasnela przed 24, a wczesniej po 22 juz zasypiala kilka razy przy cycu, ale po odlozeniu do kolyski byla pobudka i nawet nie moglam sie na nia zloscic, bo strzelala mi usmiechami jak z rekawa
Dopiero jak tatus wstal to uspil ja na dobre i spala do 6, zjadla i dalej spi.
Pogoda taka, ze psa szkoda wypuszczac, a my musimy isc do przychodnimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:36
aaaaga, małaMyszka, Pulpecja, Maniuś, Paula_071, magda sz, Agaata, 5ylwia, lys, jesslin87, niecierpliwa, gianna88, Martucha86, mamasia, Laura, Weridiana, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dzień dobry
Moje serduszko zniosło szczepienie jakby jego w ogole nie bylo
troszke byla marudna do ok 19 a potem juz kochane dziecko, zasnela jak zawsze ok 23;30 i wstala o 7
ja w nocy ustawilam sobie budzik na 3 zeby sprawdzic czy nie ma goraczki i wszystko bylo ok
a teraz jeszcze dociaga pępucha
Jej, jeszcze troszke i bedą sierpnióweczki 2016 :o
Magda bardzo ładnie wyglądasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:39
-
aaaaga wrote:Dobry nocka ok jedna pobudka o 2 nastepna o 6:40
Pytanie czy ktoras z was uklada do spania na brzuszku?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mój nie lubi spać na brzuchu.Więc u mnie ta pozycja na razie odpada.
Dziewczyny jakie rozmiary noszą wasze dzieci? Bo Leon 68cm body mną na styk...Spodnie trochę długie ale góry 68 prawie za małe.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
No właśnie moj ma tak samo kręci się podkurcza nóżki wybudza sie a na brzuchu spokój potrafi spac prawie 6 godz bez wybudzania tylko czy można tak układać dziecko do snu?
Ps i na brzuchu pierdzi niesamowicieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:55
-
aaaga, w ciągu dnia, jak pilnujesz to jak najbardziej można, gorzej w nocy. Chociaż jak dziecko sobie dobrze radzi z przekręcaniem główki i podnoszeniem to niby też ok. Ja w nocy wolę jak śpi na boku, ale zdarza się, że śpi na brzuszku.
Psioszka, moja tez nosi body na 68 i są w sam raz, a spodnie na 62. Chyba tułów ma długiaaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No wlasnie w nocy tak spi pierwsze noce czuwalam ladnie sam przekreca glowke tylko ochraniacze na lozeczko musieliśmy zalozyc bo wedruje po lozeczku jak wskazowka zegara
Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość