SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Z układaniem na brzuszku chodzi o to żeby dziecko nie zatkało sobie noska np., ale jeśli ładnie się przekręca i podnosi główkę to chyba ok, bo przecież starsze dzieci już można tak kłaść. Ja w każdym razie tak układam. Teraz np. mała zasnęła na macie i śpi na pleckach, a nad ranem od 4 do 8 spała na brzuchu, bo inaczej zasnąć nie mogła, a jak ją przekręciłam to natychmiast zasnęła.
małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Ofka emolient który używasz to mediderm? Dobrze pamiętam? Muszę kupić coś do kąpieli, bo na namydlanie i spłukiwanie jeszcze nie jesteśmy gotowi, tzn póki co używamy mleczka do kąpieli, ale wygodniej nam z nawilżaniem w wodzie...
-
Paula dlatego mowie ze marzenie z taka praca sekretarki
Moja 62 ale pajace juz na dlugosc male, jak wroce od rodzicoe to pranie i prasowanie 68 bo w ciazy mi sie nie chcialo. Glupi but ze mnie bo moglam je przywiesc tu i mama by poprala.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My uczymy spac tylko w lozeczku też nie wiem czy nie lepiej niech spi tam gdzie zasnie wlasnie powinien isc na drzemke a tu ani nie dojadl ani spiacy.
Zamiast coraz lepiej jeść to znowu robi się masakramałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Moja jeszcze chodzi w 56... ale to takie duże egzemplarze. Jeden karton po pieluszkach już zapełniony ciuszkami z których wyrosła (niby też 56). Niektóre 62 też już nosimy. A 68 czeka na prasowanie...dziadek się zgłosił na ochotnika
A tak codziennie rano ćwiczymy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aae7462d2fd1.jpg
5ylwia, aaaaga, Aga89, lys, Maniuś, Paula_071, Martucha86, małaMyszka, mamasia, Laura, magda sz, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Książeczkę dostałam, ale to jest "oczami maluszka" https://www.google.pl/search?q=oczami+maluszka&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI7sym0YTEyAIVwjIaCh2_xgoZ&biw=1280&bih=887#imgrc=WYO7uSILIWDgUM%3A
ja mam harmonijkęAga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
psioszka, strasznie to leci, ale widac jak nam dzieciaczki rosna, dopiero były takie okruszki
ja Szymonka kłade tylko w dzien na brzuchu i to jak przyśnie, wtedy robimy żabę z nóg
wczoraj zaczelismy uzywac pampersów 3, zaczelibysmy wczesniej ale chciałam zuzyz zapas 2 jakie mielismy, sa duzo lepsze bo wyzsze:)
My nosimy ciuszki 62 kaftaniki i spodnie, za to pajace powyciagałam 3-6 miesiecy i sa takie akurat, body też zaczelismy nosic 68, ale Szymek jest ewidentnie długi, stopę tez ma długą bo skarpetki kupujemy 68-74
pogoda brzydka, nie ma jak pospacerować buuu...
Jak Wasze dzieciaczki spia w nocy, ja przykrywam kocykiem cienkim ale tak mysle czy mu nie zimno, nie wiem czy zamówic kocyk minky grubszy, ale tez nie wiem jaki, czy jakis spiworek?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja tez przykrywam cienkim kocykiem ale ewidentnie sie robi zimno bo ja nawet w nocy nakrywam sie prawie po uszy kocem i zastanawiam sie czy juz koldry nie wyciągnąć man kocyk minky i wydaje mi sie za gruby musze kupic cos pomiedzy moze w pepco cos znajde jak nie to allegro
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mój dzieć się weranduje na balonie. Brak mi spacerów
ale co ja mogę jak ona strasznie płacze. Nawet jak wczoraj jechaliśmy do lekarza, to w samochodzie płakała - nie lubi wózków, fotelików
Czekam aż dorośnie do spacerówki...
A w nocy śpi pod kocykiem cienkim, ale w pajacyku z frote. Mam kupioną kołderkę na zimniejsze nocki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 11:16
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My pampkow 3 już jakieś 3tyg używamy.
Boże zwariuje z tą pogodą chce iść na spacer bo oszaleje z dzieckiem w domu.Co Wy robicie że szkrabami jak Nie śpią?bo mój ani mata ani leżaczek nic. Jak się bawicie?małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Aga - a masz klin pod materacem? Moj wedrowal po lozeczku jak byl spad. Na plasko ladnie spi.
Psioszka, Twoj ma 3 msc, a moj 2 msc i juz w 68 ledwo dopinam. Ja mam 163 cm, waze 52kg a moje dziecko wyjatkowo duze 5800.małaMyszka, psioszka11, sylwucha89 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziś jest Dzień Dziecka Utraconego, w takich chwilach zdaję sobie sprawę jakie ogromne szczęście nas spotkało, nasze dzieci są z nami całe i zdrowe
Jak bardzo współczuję rodzicom, którzy nie mogą przytulić swojego maleństwa
Tak jak moja przyjaciółka
niecierpliwa, Pulpecja, Paula_071, Maniuś, sylwucha89, małaMyszka, Laura, Weridiana, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość