SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja myslałam ze grypa żołądkowa mi sie zaczyna
Bo bolał mi brzuch, miałam biegunke, okres mi sie spózniał 2 dni wiec pomyslałam ze się czymś przytrylam,albo ta grypa i dlatego. Miałam jeden test, pomyslałam a zrobie-zrobiłam- nie bylo drugiej kreski (a moze i był bladzioch ale byłam spiąca i bez wiary;p) wywaliłam,pojechałam do pracy, wróciłam do domu, wyrzucałam smieci do kosza i patrze a tam 2 kreski..ale pomyslałam sobie ze to i tak nie wazne bo po tylu godzinach? Nawet to głowy nie wzięłam,ale okresu dalej nie bylo -juz 3dni, powiedziałam do meza zeby kupił 2 testy, zrobiłam na drugi dzień i ..
http://pokazywarka.pl/gwbmuv/ Zdjęcia
Myśleliśmy ze dostaniemy zawału jak patrzylismy na ten test ;p Bo przez te pół roku zwątpiłam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:43
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a ja tak z innej beczki. W czym trzymacie karty ciąży? macie jakieś etui na nie? bo ja wkładam w koszulkę, ale wkurza mnie bo się miętosi, i to przekładanie z torebki do torebki.... szukam na necie, ale nic nie ma..... może macie jakieś pomysły?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie,nie wiem jak mam dobierac rozmiar spodni ciążowych...
załózmy ze normalnie leginsy kupowałam M , te ciążowe M tez na mnie teraz pasują ale czy one w późniejszym etapie ciazy nie bedą za male ? czy bede musiała np co 2 miesiace kupować nowe większe ?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka my identycznie dwa cykle i 4 miesiące po ślubie
Mój mąż chciał zacząć się starać rok po ślubie. Pod koniec lipca zmarł mój dziadziuś, moim marzeniem było żeby doczekał prawnuka i powiedziałam mężowi że nie ma na co czekać, my się starzejemy, nasze rodziny też, ja mam dzięki dziadkom wspaniałe wspomnienia z dzieciństwa i dlatego chcę dziecko szybko ze względu na rodzinę, żeby mieli szansę spędzić ze sobą więcej czasu. Mąż stwierdził że nie ma na co czekać jakoś we wrześniu, a z 2 miesiące myślał. Chciałam ułatwić mu myślenie i nie mówiłam kiedy mam płodne
no ale po odstawieniu tabletek anty w czerwcu cykl mi się rozregulował totalnie jak na złość..W pazdzierniku miałam taką owulację że pojechałam do szpitala sądząc że to wyrostek, po 12 godz badań diagnoza- owulacja.. byłam tak po kłuta i zjechana że seks był ostatnią rzeczą na którą miałam ochotę. No i udało się w listopadzie :)Moja mama miała 50 urodziny w listopadzie i się śmieje że to owoc jej urodzin, wyluzowaliśmy się na imprezie i się udało
małaMyszka, Katarka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Dziewczyny mam pytanie,nie wiem jak mam dobierac rozmiar spodni ciążowych...
załózmy ze normalnie leginsy kupowałam M , te ciążowe M tez na mnie teraz pasują ale czy one w późniejszym etapie ciazy nie bedą za male ? czy bede musiała np co 2 miesiace kupować nowe większe ?
Ja kupuje rozmiar wieksze niz normalnie
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ok , dzieki niecierpliwa
Ja pamiętam ze 2 dni przed wykonanym testem ciązowym byłam ze znajomymi i z mezem w knajpie - zazwyczaj zawsze ma takich spotkaniach popijałam wodke ze spritem i cytryna ( moj rozpoznawczy drink) a tu nagle zaczelam zamawiac rum z cola - mąz az sie skrzywił jak na to patrzył a ja ostatnio rum piłam z 6 lat temu. Strasznie mi smakował ze tych drinkow wypiłam na prawde sporo i obudziłam się bez kaca z kolei moja koleżanka co zawsze miała twarda głową zdychała... do tego ten bolący biust który zazwyczaj przestawał mi dokuczać tydzień przed miesiączką a tu nadal byl obrzmialy - więc dwa dni później zrobiłam test.niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Ja już po malinowym śniadankuwczoraj udało mi się w promocji dorwać mały pojemniczek świeżych malin i truskawek i dziś po płatkach z mlekiem sobie je zjadłam
a na obiad mąż sobie zażyczył gołąbki to będą i gołąbki
Tfu...tfu... póki, co chyba ból głowy się ode mnie odczepił (obym sobie nie wykrakała)bosa, 0na88 lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:a możesz mi cyknąć fotkę, jak takie etui wygląda?
Moge, moge tylko cos strona zapodaj.net nie dziala bo nie chce mi dodac fotki
Dziewczyny jak dodac zdjecie bezposrednio tu, zeby nie musiec wklejac linka, tylko tak zebym to z telefonu ogarnela??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:15
-
Ja dostałam serię limitowaną hehhehe czyli kartę ciąży i ładną teczkę do niej z okienkiem na fotki USG
ale myślę, żeby kupić sobie teczkę A5. Sztywną i taką, która się nie zniszczy
bosa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Moge, moge tylko cos strona zapodaj.net nie dziala bo nie chce mi dodac fotki
Dziewczyny jak dodac zdjecie bezposrednio tu, zeby nie musiec wklejac linka, tylko tak zebym to z telefonu ogarnela??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:18
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My staralismy sie o dzidzie 22 m-ce. Dwa razy zaszlam w ciaze, ale obie stracilam w 7tc (prawdopodobnie byly puste jaja-na usg nie bylo pecherzykow, albo zbyt pozne owulki i stare zarodki). Potem przez 8 m-cy nie moglam zaskoczyc.Okazalo sie ze mialam sklejone jajowody (nie wiadomo od czego), lekarzowi udalo sie je przepchac (bol nie z tej planety). Zdiagnozowano tez u mnie hashimoto. Bralam tez inofolik, ktory przesunal owulke z 21dc na 15dc. W drugim cyklu po hsg zaszlam. Do pierwszego USG zylam w ogromnej niepewnosci...ale tym razem byl pecherzyk,a potem i zarodek. Oby dalej bylo ok.
mamasia, małaMyszka, bosa, sylwucha89, gosia.b lubią tę wiadomość