SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Ofka, najlepszego! Zagryzam Twoje zdrowko waflem z mlekiem w proszku;)
Tak chodze po parku i widze juz 3 mame z wozkiem z blizniakami. A u nas same pojedyncze ciaze na forum
I juz mialam jakis czas temu napisac: polecam muffke do wozka. Rewelacyjna alternatywa dla rekawiczek.
Lys, wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek. Wysle Ci pozniej numer do nasazystki. -
Ofka wrote:Mysia a widzisz rodzice sie staraja jednak po swojemu;))) super. Mija mama odeszla od ojca i nie utrzymywala z tesciami kontaktu widzialam ich ze 3 razy w zyciu. Teraz umarli...
No i wydziedziczyli mnie z powodu braku kontaktu cholera;))) -
Ofka wrote:Niecierpliwa najlepsze zyczenia urodzinowe. Sprawdzilam w necie.i masz na imie albo Sylwia albo Hubert.
Katarka, jesslin87, niecierpliwa, Ofka lubią tę wiadomość
-
Poza tym jestem wredna i powinnam dostawać codziennie manto.
Po dzisiejszej wizycie jestem ostrożna, bo nigdy nie wiadomo. Nawet jeśli miałoby chodzić tylko o małego, to dla mnie spoko. Ważne żeby dziadek pobawił się z wnukiem, zajął się itp.
Najgorsze jest to, że pomimo ogromnego poświęcenia, oddania, pomocy, wsparcia i miłości, teściowej, lepiej się czuję po takich odwiedzinach niż wizytach u teściów.
To źle prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:32
magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ehh tak sobie myślę, że mamy karmiące piersią trochę oszczędzają jednak. Ile dziewczyny miesięcznie wydajecie na mm? Pytam tak, bo prędzej czy później też będę musiała przejść na mm (praca).
małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Myszka to super że tak się udała wizyta rodziców
widzisz może lata zrobiła swoje i zmienili się
chyba się nie spodziewałaś prawda?
Ja dopiero wróciłam, najpierw koleżanka pozniej wizyta u męża w pracy i zakupy. Padam na twarz, Maja był grzeczna jak nigdy całą drogę do koleżanki 40min autobusem przespała, gadała ze swoją rówieśnicą Gabrysią, w końcu znają się z brzuchawidok takich dwóch maluchów bezcenny heheh. U męża w pracy też była grzeczniutka, zleciał się wszystkie korposzczury i podziwiały
w końcu usłyszałam że do mnie podobna hahah. No i w Lidlu też spała w foteliku
Mąż próbuje butle wcisnąć w małą ale średnio idzie w pół godziny 70ml i nie chce więcej ale drze się że głodna....
Kupiliśmy nogi z gęsi ma ktoś pomysł jak to dobrze zrobić? jakiś przepis dobry?jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wszystkiego najlepszego!
My po szczepieniu. Tragedia ja sie do tego nie nadaje. Maz trzymal Maksa i tez noge. Ja trzymalam stopke. Przy ukluciu cisza wiec myslalam ze bedzie ok ale jak zaczela wpuszczac szczepionke to krzyk niesamowity. Nigdy tak nie plakal. Az mi teraz na wspomnienie lzy leca. Maz tulilvuspokajal a ja najchetniej wyrwalabyn mu Maksa z rak i tulila jak dlugo sie da. Pielegniarka kazala mi sie uspokoic i odsunac. No trauma jak nic dla mnie.
Dziecko w drodze do domu usnelo. Obudzil sie i bylo ok. Usmiechniety zadowolony abpotem znowu ten sam rozdzierajacy serce krzyk, utulenie po czym zasnal, znowu sie obudzil i byl zadowolony a potem znowu ten krzyk. I tak caly czas do ok 19.40. Uspalam no i na razie spi.
Jak ja przezyje 2 szczepieniemałaMyszka, AgaSad, Neyla lubią tę wiadomość
-
1,5h histerycznego placzu, w koncu zalapala cyca i zasnela i w tym momencie poszla kupa!!!!! No i zabawa od poczatku.
Od 7 do 21 spala dzis 3×15 minut i histeria byla pod tytulem ledwo patrze na slepia, ale spac nie bede chocbyscie na glowie staneli.
Psioszla kolezanka mi mowila, ze za ten zwykly nutramigen z refundacja placi bodajze 17 zlmałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa u mnie tez cyrki przy zasnieciu.. dzis spala lacznie w dzien moze dwie godz od 10. Juz mi teraz ladnie zasnela i histeryczny placz przez sen... Ja sie zamknelam w kiblu a tatus nosi az uspi. Od 18:30 wypila 150 ml butli w 3 ratach i dwa cycki wiec jest najedzona na bank.Niech tata zadziala ja nie mam sily
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Niecierpliwa u mnie tez cyrki przy zasnieciu.. dzis spala lacznie w dzien moze dwie godz od 10. Juz mi teraz ladnie zasnela i histeryczny placz przez sen... Ja sie zamknelam w kiblu a tatus nosi az uspi. Od 18:30 wypila 150 ml butli w 3 ratach i dwa cycki wiec jest najedzona na bank.Niech tata zadziala ja nie mam sily
U mnie od 18 160ml w dwoch ratach i 2 cycki, wiec tez to nie glod, a jak na nia to mega duzo, chyba odrabia straty z wczoraj. Ja od piatku juz nie mialam problemu z zasypianiem, bo zasypiala przy cycku, a potem odkladalam do kolyski, ale wowczas ladnie spala w dzien po pare godzin, a dzis to jak duracelWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:26
małaMyszka, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Moj też ma problem z zasnieciem o 19.30 wciagnal 140 i od tamtej pory ma zmiane go lulamy bo co odkladamy do lozeczka to sie budzi i kweka no masakra jakas dzisiaj
-
Dziewczyny ja co prawda się nie znam na kp ale jak piszecie że od 18 160ml i jeszcze pierś to mi się wydaje to bardzo dużo.Ja co prawda tylko mm ale po 120ml co 3-4h.Od niedawna daje Na noc 150ml ok 20:30 i wytrzymuje ok 6-7h.Może ten płacz właśnie z przejedzenia??To tylko moje przemyślenia nie bądźcie złe Na mnie:)
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
chcebycmama wrote:Ehh tak sobie myślę, że mamy karmiące piersią trochę oszczędzają jednak. Ile dziewczyny miesięcznie wydajecie na mm? Pytam tak, bo prędzej czy później też będę musiała przejść na mm (praca).