SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga - polecam HydroVag i żel Feminum:)
nie pamiętam która z Was pytała, ale mam tę muffkę i jestem bardzo zadowolona: www.smyk.com/babymatex-mufka-do-wozka-trippi,p1101546912,swiat-niemowlaka-pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:10
Aga89 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
5ylwia amozesz zmierzyć ile ma ten spiworek bo chcialam zamowic na all ale nie bardzo wiem jaki rozmiar, mój Szymek jest dość długi, u nas było tak z enogi odkryte bo dawał do góry a głowa przykryta haha
aaa u nas też tak czasem jest, ja czuje szycie a raczej chyba ten guzołek co mi wiązał, -
Agaata wrote:Woombie to jest wynalazek na medal, jak dla mnie niezbedny i niezastapiony.
Nam lekarz na USG bioderek powiedział, żeby nie stosować żadnych otulaczy, które krępują ruchy i nie pozwalają na żabkę
-
Agaata wrote:Niecierpliwa wejdz na ich strone, tam są przedziały wagowe, ja mam do 6 kg. Czyli to pierwsze.
Dzieki, ten drugi jest 6,5-9kg, ale nie wiem czy u nas podziala, bo jak Julce zawijam rece to ma jeszcze wieksza nerwice.
Mezowi nasmazylam nalesnikow, a sobie nie mialam pomyslu wiec ugotowalam ryz i wrzucilam puszke tunczyka...w oleju, zaraz sie chyba porzygam. Czuje sie jak w 1 trymestrze -
Migotkaa wrote:5ylwia amozesz zmierzyć ile ma ten spiworek bo chcialam zamowic na all ale nie bardzo wiem jaki rozmiar, mój Szymek jest dość długi, u nas było tak z enogi odkryte bo dawał do góry a głowa przykryta haha
aaa u nas też tak czasem jest, ja czuje szycie a raczej chyba ten guzołek co mi wiązał,
Pomiar ekierką na śpiącym dziecku wykazał jakieś 65 cm od dołu śpiworka do szyjki więc z tymi szelkami będzie gdzieś z 75Mój synek nosi ubranka 62-68 z przewagą 68
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Moj od paru dni caly czas
Bo ja głupia naczytałam się bzdurnych artykułów nt napięcia mięśniowego i podnoszenia/przenoszenia i widzę wszystkie objawy u Sebastiana. Aż się dzisiaj popłakałam -
magda sz wrote:4 kupa.... boje sie jz isc do przewijaka
Oliwier już od 19 śpiMąż na piłkę pojechał.. tak jakoś cicho i pusto.. Zrobiłam gulasz z serduszek na jutro, podłącze się pod laktator i chyba pójdę spać bo co tu robić
małaMyszka, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Myszka Julka od 2 tygodni jak ja nosimy na krzeselko ciagnie sie do przodu, a dzis lezala w gondoli, ktora byla 1 poziom podwyzszona i na pare sekund podniosla glowe do gory, ewidentnie szykuje sie do siadania
a to chyba najpierw powinno opanować obroty z brzuszka na plecy i z plecków na brzuszek?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzisiejszy dzień był rewelacyjny...
same sukcesy. Na spacer co prawda nie poszłyśmy, ale zachęcona zaśnięciem Juli w gondoli, na następną drzemkę ubrałam ją w kombinezon, opatuliłam ścisło, ululałam w wózku i spałą mi pięknie na balkonie
Może wreszcie uda się wyjść na spacer
Nagroda dnia dla najlepszej mamy wędruje do...małaMyszka, Weridiana, lys, 5ylwia, Paula_071, apaczka, zabka11, magda sz, Agaata, Laura, jesslin87 lubią tę wiadomość