SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:kurde, fajnie to wygląda, coś dla mnie jak ktoś za mnie myśli co kupić i co ugotować. I jeszcze można sobie dostosować. Chyba też się skuszę.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:[email protected]
dzięki, popatrzę jak to dokładnie wygląda, ale i tak jestem na 90 % zdecydowana. Mężowi nawet nie powiem, że jest na diecie hahaha. -
Dzięki, sprawdzę na spokojnie jak mąż przejmie małą.
Co myślicie o takim śpiworku?
http://allegro.pl/spiworek-do-wozka-fotelika-owcza-welna-90-cm-zp-i5659495417.html
Zamówiłam mufkę, termos mam i kocyk też więc daruje sobie winterpacka z BD. brakuje tylko śpiworka -
Pulpecja wrote:[email protected]
dzięki, popatrzę jak to dokładnie wygląda, ale i tak jestem na 90 % zdecydowana. Mężowi nawet nie powiem, że jest na diecie hahaha. -
nick nieaktualnyaaaaga wrote:Pytanie intymne do konitek po sn i nacieciu albo ogolnie po sn czy przy stosunku odczuwacie bol? Tzn jakby tu ladnie napisać hmmm jak maz we mnie wchodzi czuje ból i opor on też czuje opor musimy probowac pod innym katem wtedy jest po chwili ok
Myslalam ze tyko przy pierwszym
Razie po porodzie i tak dużej przerwie moglo bolec ale Tak jest za kazdym razem czy ktoras ma podobnie ?
ja też odczuwam dyskomfort i lekki ból, opór przy pierwszym włożeniumyślałam, że z czasem będzie lepiej ale póki co na początku musimy delikatnie, póżniej jak się rozbuja to nic nie czuje
-
Lys czy Ty stosujesz metode Karpa? Naprawde na takie histerie jest to najlepsze. U mnie przed chwila byl straszny wybuch przerazliwego placzu, czekalam 5 minut, nie uspokajal sie, darl sie bardzo, zapielam go w woombie, dalam smoczka i szumisia, usnal w ciagu minuty, bez tego by sie dalej darl. Warto wdrozyc ta metode jak dziecko ma kolki i problemy z brzuszkiem.
Od wczoraj mamy tummy tub , kapiel Mlodemu sie bardzo podobala, byl w blogostanie, bekal i puszczal baki podczas kapieli wiec chyba to bedzie dobre na brzuszek.Aga89, niecierpliwa, apaczka, Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się z Agaata u nas metoda Karpa tez sprawdza się rewelacyjnie
i tez przed chwilą z niej korzystałam
Swoją drogą dziś przyszło do mnie Woombie i szczerze to żałuję że tak późno je zamówiłamdo tej pory owijalismy Natalkę w kocyk ale i tak w nocy zawsze się rozwinęła. Teraz juz się nie uwolni
W akcie desperacji zamówiłam butelkę Medela Calma. Mała z niej pije wiec jest szansa ze nadal będzie chciała jeść z piersiAgaata, apaczka, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Moja miała też histerie pół godz temu.. kurde kolejny skok? nie miała wcześniej takich akcji a od tygodnia się powtarzają. U mnie pomaga jak chodzę i ją karmię chodząc, albo kładziemy się w ciemnym pokoju i tam się uspokaja przy cycu. Na poduszce do karmienia w ogóle nie chce ostatnio jeść. Je tylko kiedy ja chodzę, albo na leżąco. Teraz śpi...
No i poszła 3 kupa i oczywiście kolejne pranie... co się dziś z nią dzieje. Lepiej tak niż jak miała zaparcie 3 tyg ale też to męczące.
Lys u mnie Laximed rozruszał zaparcie, ale myślę że czopki dadzą szybszy efekt. Spróbuj też może przez dwa dni pokarmić ją tylko piersią, zrób wcześniej zapasy odciągnij wcześniej. Będziesz wiedziała co jest winowajcą. No i może podpytaj rehabilitantkę o masaże brzuszka, może to pomoże?współczuje Wam strasznie, mi te zaparcia spędzały sen z powiek.
lys lubi tę wiadomość