SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój Julcio śpi już godzinę a ja zamiast ogarniac chatę wzięłam się za nadrabianie forum
My mamy marne 65m2 - dwie małe klitki i salon dlatego drugie dziecko wiąże się ze zmianą mieszkania... tylko, że ja przyzwyczaiłam się do tej mojej lokalizacji (15min do morza) i nie chcę pójsc na opcję męża większego mieszkania gdzieś tam hen hen ;P
Seks od porodu dla mnie nie istnieje i nie mam pojęcia jak się do tego przekonac... może trzeba już mnie leczyc? mąż łazi za mną, próbuje ale ja jak tylko pomyślę to ryczec mi sie chce tak się boję... kurde przeszło tam prawie 4,2kg więc jak tam ma byc normalnie(?)
Myszka, super, że taki kontakt z rodzicami masz - może akurat tyle lat musiało minąc zebyście odnaleźli się jako rodzina
Lys ale śliczna ta Twoja Lily, cudną urodę ma i jaka silna dziewczynka, pięknie!
Mój ostatnio zapomniał, że jak się leży na brzuchu to można położyc głowe tylko trzyma ją, obraca, siłuje się a jak już nie ma siły to nie położy tylko krzyczy żeby mu pomóc... to źle???
I nie cierpi leżec na boku... już układam go co jakiś czas ale zawsze złosc...
lys, Weridiana, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Uwaga jednak nie ma regresu, tylko "charakterek" mojego dziecka robi swoje.
Proszę, jak potrafi jak chce. Lily oczywiście patrzy na tv.
https://drive.google.com/file/d/0BzWJqvU_vWqjU3Y4TWM1MEhYVWc/view?usp=sharing
edit: nie słuchajcie głosulys lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Ja jebie. Wlasnie dzwonil maz ze tesciowa ma chyba polpasiec a siedziala z Iwem w sobote. Kuuurwwaaaa
Nie bój żaby...może się nie zaraził. Ja mając 21 lat zaraziłam się ospą i akurat w dniu wysypu (nie wiedziałam, że to ospa) poszłam na rozmowę do pracy jako niania (dziecko miało 6 m-cy). Pamiętam jeszcze, że jednego bąbla przypadkowo rozdrapałam (myślałam, że to pryszcz). Dziecko nie zachorowało mimo bezpośredniego kontaktu.
A ja zaraziłam się od małego szwagra, który nawet jeszcze nie widział, że jest chory (na drugi dzień dostał wysypu i gorączki). Dokładnie 21 dni po jego wysypie mi wywaliło, a potem dokładnie 21 dni i moją siostrę. Miesiąc leżałam w łóżku... -
No w dupe palec i bedzie mi ktos musial zostac z Iwem w sobote bo ja na zajecia musze jechac.
Policzylam ze jednen podrecznik w tydzien przerobie przy takim codziennym ryciu, podrecznikow mam 17 do egzaminu zostalo 16 tygodni, za pozno zaczelam:((( nie zdaze przerobic wszystkich pozycji...małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ? Kurcze az sama na siebie ile razy sie wkurzam ze nie mam kiedy was poczytac...jak Pola nie spi to się nią zajmuje, jak spi to sprzatam,gotuje, odpoczywam.
Lys - jaka pięknotka ! Czarnulka sliczna!
Teraz ja wam pokaze swoją rybkę
Udaje jej się chwytać zabawki na macie
Tutaj ma na sobie sukieneczke po mnie
gianna88, niecierpliwa, Zetka, magda sz, apaczka, lys, Neyla, jesslin87, Pulpecja, Martucha86, Katarka, mamasia, Weridiana, małaMyszka, kasiuleek, zabka11, AgaSad, 5ylwia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Właśnie sobie uświadomiłam, że rok temu zaczęłam szczęśliwy cykl a dzisiaj moja myszka kończy 12 tygodni
Ciąża była super i zaczyna mi się marzyć ten stan
ruchy dziecka, brzuszek...ach kiedy to będzie
Neyla, Zetka, gianna88, Weridiana, Paula_071, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Karola jaka słodziara:)
no cała mama!
lys, jaka Lily silna, widzisz udaje sie:) ale mama musi swoje przecierpieć niestety... ale ma śliczną urodę, czarnulka kochana, po Tobie czy męzu?
My mamy 50m, 3 pokoje małe, no cóż, narazie sie nie zanosi na zmiane tym bardziej ze w kredycie a i środków na większe brak, no chyba zeby się jakiś spadek trafił haha albo wygrana w totka, marzy mi się szeregowiec, tzn mieszkanie w nim:") zeby był maciupki ogródek:)
Eh mój maluch dziś strasznie cierpiał, zapodałam mu nurofen, bidulek mały, tak z emałe pocieszenie skonczą sie kłpoty z brzuchem zaczną się zęby.. -
apaczka wrote:Właśnie sobie uświadomiłam, że rok temu zaczęłam szczęśliwy cykl a dzisiaj moja myszka kończy 12 tygodni
Ciąża była super i zaczyna mi się marzyć ten stan
ruchy dziecka, brzuszek...ach kiedy to będzie
Wczoraj jak leżałam to myślałam o tym samym:)apaczka lubi tę wiadomość
-
Migotka Lily ma cechy nas obojga, ja jestem blada i mam brązowe włosy i szaroniebieskie oczy, mąż ma czarne włosy i brązowe oczy.
Proszę Cię nie strasz ząbkami, my jeszcze nie wyszliśmy z problemów brzuszkowych i jak sobie myślę, że jedno się skończy a tu zaraz następne to mi się słabo robiMigotkaa, magda sz lubią tę wiadomość