X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie póki co nie widać podobieństwa do mnie w ogóle, wszyscy mówią, że Hubert jest identyczny jak mój mąż... Nawet moja mama mówi, że "niestety ale Hubert jest taki sam jak Konrad"

niecierpliwa, magda sz, Weridiana, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zabawy do 3 to bym nie wytrzymala ;) W sumie mnie taki system odpowiada, bo wtedy leze i og5adam serial, a ona ciumka, maz ma wtedy czas dla siebie, wiec tez zadowolony. U nas caly dzien wyglada tak, ze co 1,5-2h aktywnosci jest polgodzinna drzemka. Czasem ok 14 jest ona dluzsza dzis np 1,5h. No i najwazniejsze udalo nam sie dzis wyjsc na spacer, zauwazylam ze im gorsza pogoda tym lepszy spacer, dzis bez wiekszego marudzenia usnela po 15 minutach i tak prawie godzinke pospala.

apaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszczę Wam, Lily ma jakiś taki dziwny tryb, że chodzi spać około 2 w nocy i śpi do około 10 rano (z przerwami na karmienie).
    Dziś kąpiel była o 18.30, po kąpieli jak zawsze płacz, cyc i drzemka ok pół godziny. Potem albo noszenie, albo wiszenie na cycu, albo ryk ze zmęczenia, znów przysypia na 1 lub max 2 godziny i potem znów trzeba zabawiać, nosić, wyciszać na ogól do 2 w nocy.
    Jak ma dobry dzień to pośpi od 2 do 4-5, wstaje na karmienie, śpi do 7 i od tej pory wstaje na karmienie co godzinę. O 10 uważa dzień za rozpoczęty.
    A jak ma gorszy dzień to zasypia około 2 w nocy i do 10 rano budzi się do 1,5h.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujecie prezent dla dzieciaków na Mikołaja? Ja bym chciała coś kupić, macie jakieś pomysły?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny fonie Was ale mam ważne pytanie.czy Wasze dzieci też tak kopia? Moja ogólnie jest niespokojna i strasznie wierzga nóżkami. I nie wiem czy to powód do niepokoju. Rączkami tez dużo macha ale kopie tak ze ma lekko przetarte sarpetki z tyłu.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to zalezy jaka mine zrobi raz w niej widze siebie, a raz meza, ale to raczej nic dziwnego, bo wiekszosc ludzi nas bierze za rodzenstwo, choc ja tam grama podobienstwa nie widze ;)

• Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminkab wrote:
    Dziewczyny fonie Was ale mam ważne pytanie.czy Wasze dzieci też tak kopia? Moja ogólnie jest niespokojna i strasznie wierzga nóżkami. I nie wiem czy to powód do niepokoju. Rączkami tez dużo macha ale kopie tak ze ma lekko przetarte sarpetki z tyłu.

Kopie i nogi ma bardzo aktywne, ale skarpetek jeszcze nie przetarł ;-)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Kopie i nogi ma bardzo aktywne, ale skarpetek jeszcze nie przetarł ;-)

U nas tez kopie i macha lapkami ostro, ale skarpetki cale ;)

Agaata lubi tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminka u nas tez wierzganie nózkami na całego

Agaata lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siadammmm

Przewracam się z brzuszka na plecki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:15

Agaata, lys, niecierpliwa, Weridiana, kasiuleek, Neyla, Kkarolinaaaa, Katarka, Martucha86, zabka11, 5ylwia lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Kupujecie prezent dla dzieciaków na Mikołaja? Ja bym chciała coś kupić, macie jakieś pomysły?

Ja bym chciala kupic cos pod choinke, jednakze pomyslu poki co brak ;) Na mikolaja to dostanie za rok paczke z pracy, bo w tym roku jeszcze sie nie lapie ;)

• Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, słodka ona jest!!! Fajne pulpeciki z tych Waszych dzieciaczków!!! Mój to jednak jest drobniutki, jak tak porównuję ;-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Martucha86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Staś ma po obu stronach karku ( okolice potylicy ) guzki wielkości pestki wiśni...czy wasze dzieci też tak mają?
    Juz zaczynam świrowac ze to węzły powiększone...

5fo2vs9.png
  • magda sz Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaminka kopie strasznie, jakby pływała w wodzie. Dziś chciałam jej dać buzi na przewijaku i dostałam kopa w cycki az zasyczałam.

zabka11 lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha86 wrote:
    Dziewczyny! Staś ma po obu stronach karku ( okolice potylicy ) guzki wielkości pestki wiśni...czy wasze dzieci też tak mają?
    Juz zaczynam świrowac ze to węzły powiększone...

To węzły ale to nic poważnego, moja też czasem ma, to się pojawia i znika. Jak miała katar to cały czas było. Pediatra mówiła żeby tylko sprawdzać czy się nie powiększają

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda super!

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nudzi mi się bez męża, po cholerę on polazł na to piwo...

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    To węzły ale to nic poważnego, moja też czasem ma, to się pojawia i znika. Jak miała katar to cały czas było. Pediatra mówiła żeby tylko sprawdzać czy się nie powiększają
    Madzia, a ta wielkości pestki jest normalna?

5fo2vs9.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie takie zwykle ma, mniejszych być pewnie nie wyczuła. Ja spanikowałam kiedyś że guza jakiegoś ma i poleciałam do pediatry ale mnie uspokoiła że to normalne. Zwykle jak infekcja jakaś się pojawia ale nie musi, koło roku dzieci z tego wyrastają

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Nudzi mi się bez męża, po cholerę on polazł na to piwo...

Haha moj w domu, ale mi tez sie nudzi. Mloda spi u nas w sypialni, maz w salonie, a ja siedze u mlodej i jakos spac sie nie chce, ale co mam robic ;)

Agaata lubi tę wiadomość

‹‹ 2405 2406 2407 2408 2409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ