SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie póki co nie widać podobieństwa do mnie w ogóle, wszyscy mówią, że Hubert jest identyczny jak mój mąż... Nawet moja mama mówi, że "niestety ale Hubert jest taki sam jak Konrad"
niecierpliwa, magda sz, Weridiana, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
No zabawy do 3 to bym nie wytrzymala
W sumie mnie taki system odpowiada, bo wtedy leze i og5adam serial, a ona ciumka, maz ma wtedy czas dla siebie, wiec tez zadowolony. U nas caly dzien wyglada tak, ze co 1,5-2h aktywnosci jest polgodzinna drzemka. Czasem ok 14 jest ona dluzsza dzis np 1,5h. No i najwazniejsze udalo nam sie dzis wyjsc na spacer, zauwazylam ze im gorsza pogoda tym lepszy spacer, dzis bez wiekszego marudzenia usnela po 15 minutach i tak prawie godzinke pospala.
apaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
zazdroszczę Wam, Lily ma jakiś taki dziwny tryb, że chodzi spać około 2 w nocy i śpi do około 10 rano (z przerwami na karmienie).
Dziś kąpiel była o 18.30, po kąpieli jak zawsze płacz, cyc i drzemka ok pół godziny. Potem albo noszenie, albo wiszenie na cycu, albo ryk ze zmęczenia, znów przysypia na 1 lub max 2 godziny i potem znów trzeba zabawiać, nosić, wyciszać na ogól do 2 w nocy.
Jak ma dobry dzień to pośpi od 2 do 4-5, wstaje na karmienie, śpi do 7 i od tej pory wstaje na karmienie co godzinę. O 10 uważa dzień za rozpoczęty.
A jak ma gorszy dzień to zasypia około 2 w nocy i do 10 rano budzi się do 1,5h. -
Dziewczyny fonie Was ale mam ważne pytanie.czy Wasze dzieci też tak kopia? Moja ogólnie jest niespokojna i strasznie wierzga nóżkami. I nie wiem czy to powód do niepokoju. Rączkami tez dużo macha ale kopie tak ze ma lekko przetarte sarpetki z tyłu.
-
witaminkab wrote:Dziewczyny fonie Was ale mam ważne pytanie.czy Wasze dzieci też tak kopia? Moja ogólnie jest niespokojna i strasznie wierzga nóżkami. I nie wiem czy to powód do niepokoju. Rączkami tez dużo macha ale kopie tak ze ma lekko przetarte sarpetki z tyłu.
Kopie i nogi ma bardzo aktywne, ale skarpetek jeszcze nie przetarłniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Kupujecie prezent dla dzieciaków na Mikołaja? Ja bym chciała coś kupić, macie jakieś pomysły?
Ja bym chciala kupic cos pod choinke, jednakze pomyslu poki co brakNa mikolaja to dostanie za rok paczke z pracy, bo w tym roku jeszcze sie nie lapie
-
Martucha86 wrote:Dziewczyny! Staś ma po obu stronach karku ( okolice potylicy ) guzki wielkości pestki wiśni...czy wasze dzieci też tak mają?
Juz zaczynam świrowac ze to węzły powiększone...
To węzły ale to nic poważnego, moja też czasem ma, to się pojawia i znika. Jak miała katar to cały czas było. Pediatra mówiła żeby tylko sprawdzać czy się nie powiększają -
Tak właśnie takie zwykle ma, mniejszych być pewnie nie wyczuła. Ja spanikowałam kiedyś że guza jakiegoś ma i poleciałam do pediatry ale mnie uspokoiła że to normalne. Zwykle jak infekcja jakaś się pojawia ale nie musi, koło roku dzieci z tego wyrastają