SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje:) no wszyscy na nią mowia "mala karolinka" :p
Moja pyzka powoli wkracza w 68,62 sa jeszcze ok, takie na styk,a 68 troszke za duze ale ogolnie ok:)
Pola nauczyla sie w koncu jesc z butelki,juz 2 razy ją zostawialismy na dluzej,w niedziele mielismy chrzciny u kuzyna,wiec od 11:30 do 19 byla z tesciowa,a wczoraj od 17 do 23 z moimi rodzicamijak ją zostawiamy to odmrazam swoje nadwyzki mleka :p zostaly juz tylko 2 woreczki po 100ml..szkoda ze juz nie mam tyle zeby mrozic na takie okazje..
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Karola jaka słodziara:)
no cała mama!
lys, jaka Lily silna, widzisz udaje sie:) ale mama musi swoje przecierpieć niestety... ale ma śliczną urodę, czarnulka kochana, po Tobie czy męzu?
My mamy 50m, 3 pokoje małe, no cóż, narazie sie nie zanosi na zmiane tym bardziej ze w kredycie a i środków na większe brak, no chyba zeby się jakiś spadek trafił haha albo wygrana w totka, marzy mi się szeregowiec, tzn mieszkanie w nim:") zeby był maciupki ogródek:)
Eh mój maluch dziś strasznie cierpiał, zapodałam mu nurofen, bidulek mały, tak z emałe pocieszenie skonczą sie kłpoty z brzuchem zaczną się zęby..
Ja z sentymentem oglądam zdjęcia z brzuszkiem... strasznie żałuję, że miałam cc i nie mogę szybko zajść w ciążę
Co do mieszkania, to my mamy 65m2 i niby w papierach wpisane 2 pokoje i kuchnia. Wejście było na 3p, a mieszkanko na 4p. Udało się przenieść drzwi wejściowe na 4p i zyskaliśmy pokój na dole. A kuchnia była taka duża, że jest z salonem. W efekcie mamy salon z aneksem i do tego 3pokoje. Nie planujemy zmiany mieszkania...ewentualnie można zmieniać do woli ścianki itd. bo pomysłów i aranżacji w mej głowie mam tysiące.Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Ja z sentymentem oglądam zdjęcia z brzuszkiem... strasznie żałuję, że miałam cc i nie mogę szybko zajść w ciążę
Co do mieszkania, to my mamy 65m2 i niby w papierach wpisane 2 pokoje i kuchnia. Wejście było na 3p, a mieszkanko na 4p. Udało się przenieść drzwi wejściowe na 4p i zyskaliśmy pokój na dole. A kuchnia była taka duża, że jest z salonem. W efekcie mamy salon z aneksem i do tego 3pokoje. Nie planujemy zmiany mieszkania...ewentualnie można zmieniać do woli ścianki itd. bo pomysłów i aranżacji w mej głowie mam tysiące. -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
mam nadzieje ze tylko wyolbrzymiam i nie ma żadnego napięcia
Co do mieszkania to my kupowałas my duże z myślą o powiększającej się rodziniemamy 110 metrów (3 sypialnie salon kuchnie i dwie łazienki. Oczywiście na kredyt
teraz trochę żałuję że jednak domu nie wybudowalismy
Śliczne te nasze forymow dzieciaczki. Moja Natalka to tez z tych wlochata y
Magda proboWa łam laK tato rem ale nic to nie dało a co do przestawianie małej to ona je co 1,5 godziny. Częściej nie chce bo jak są puste cyce to jest ryk I spazmy. Nie potrafi ciumkac cyca żeby tylko ciumkac - musi jej lecieć mleko. Nie wiem może coś robię nie tak. Nawet moja położna nie wie jak to rozwiązać -
My mieszkany na 72 m , 3 pokoje - wlasciwie to tesc kupil synowi czyli mojemu mezowi nie mamy kredytu -jednak juz rozmawialam z mezem ze chce kupic "cos wspolnego" w sensie mieszkanie - wiecie jak to jest , teraz miedzy nami jest ok - a roznie moze byc , kopnie mnie w dupe to nie bede miala gdzie sie udac , musze myslec na zapas zeby w razie czego bylo co dzielic . Jestem przeczulona na punkcie rozwodow gdyz w mojej rodzinie to taki niechlubny standardzik
niecierpliwa, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A ja mam mieszkanie komunalne dwa pokoje 48 metrow z mozliwoscia wykupu za 20 procent wartosci od miasta. No nie planowalam dzieci wiec mi stykalo. Teraz planujemy z mezem budowe nad jego sklepem jest strych i tam sto metrow. Jest tam tez ogrodek i na dole warsztat ktory chcemy wyremotnowac i wynajmowac. Nie chcemy hipoteki tylko za te pieniadze jezdzic po swiecie. A sto metrow bedzie git. Mniej sprzatania.
niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A to moje chłopaki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5d9f8257f27.jpglys, Agaata, apaczka, Meggi31, Pulpecja, niecierpliwa, 0na88, magda sz, gianna88, Martucha86, Migotkaa, mamasia, Weridiana, jesslin87, Neyla, małaMyszka, Paula_071, kasiuleek, Katarka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy u Was też tak jest, że godziny od 17.00 do 19.00 to już najsłabsze godziny dziecka w ciągu dnia? U mnie zawsze w granicach 17.00/18.00 zaczyna się już robić słabo, Młody zaczyna swoje histerie, jest marudny, próbuje spać ale nie zawsze mu się udaje... Wcześniej kąpaliśmy przed 20.00, ale teraz kąpiemy o 19.00, bo on już zawsze mocno marudzi o tej porze. Nie ma chyba sensu kąpać o 18.00 i kłaść spać, bo później mi będzie wstawał o 5.00 rano...
Weridiana, Neyla, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Heh Agaata miałam pytać o to samo. U nas też tak jest. Zapomnij o zabawie, grzecznym leżeniu na brzuszku. Kiedy budzi się z popołudniowej drzemki ok 17-17.30 jest kiepsko. A dzisiaj po kąpieli była jakaś nerwowa, zamiast ssać to prawie kąsała. Dobrze, że nie ma zębów. Nie wiem czy zbyt wiele zjadła ale śpi. Może obudzi się w lepszym nastroju.
-
U nas też w okolicach 18 zaczyna być marudna i sama nie wie czego chce. Uspokaja się na szczęście w kąpieli, potem cycuś i spać.
My mamy 68 m, oczywiście na kredyt. Tzn mąż ma kredyt, bo wziął przed ślubem, więc jak mnie kopnie w dupę to zostanie z mieszkaniem, kredytem i alimentaminie opłaci mu się
a kiedyś to sobie marzę że kupimy mieszkanko nad morzem, dwa pokoiki z tarasem lub balkonem z widokiem na morze... mieszkanko nie za duże, żeby moje ukochane dzieci nie zwalały mi się na głowę całą trójką
niecierpliwa, 0na88, magda sz, Zetka, Weridiana, jesslin87, Neyla, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
My kapiemy ok 18.30, potem po kapieli mloda pada na 30 minut, potem jeszcze chwila zabawy i oj 20.30 butla, teraz ciumka cycka i zasypia.
Wlasnie dzis na tej ostatniej zabawie lezala na macie na brzuchu, obrocilam sie, a ona na plecach, to ja znowu na brzuch a Julka odpycha sie noga i obrot. Sztuczka bardzo jej sie spodobala, bo powtorzyla 5 razy, a na samym koncu obrot z plecow na brzuch. Co prawda bardzo pokraczny i zakonczony placzem, bo panna nie umiala raczki wyjaclys, Pulpecja, 0na88, Zetka, jesslin87, Paula_071, kasiuleek, Katarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, u nas to samo, 17-18-19 maruder załączony, potem kąpiel, butla i zazwyczaj spanko. Ja ostatnio nie umiem odróżnić czy Mała marudzi bo marudzi czy ją brzuch boli. Ona zawsze się napina kiedy jest głodna, śpiącą i weź tu rozroznij co jej jest
-
Niecierpliwa, to mamy trochę inny system usypiania
U nas o 19.00 kąpiel, później witaminki, mycie buzi, oczka, uszki itp. Pielucha, ubranie, później cycuś i spać - albo zasypia przy piersi, albo odkładam po odbiciu do łóżeczka i sam sobie zasypia. W ciągu dnia nie za bardzo daje się ot tak odłożyć do łóżeczka, ale po kąpieli już nawet nie kwęknie, tylko sobie leży i czeka aż zaśnie.
Neyla lubi tę wiadomość
-
Tez codziennie mam nadzieje, ze o tej 19.30 to juz spanie nocxe, ale gdzie tam zawsze pol godzinki i gotowa do zabawy, potem tankowanie do pelna i dobranoc. Dzis przed snem wciagnela 100ml z butli i robi 2 piers, wiec mam nadzieje ze do rawma starczy
Julka niestety jeszcze ani razu sama nie zasnela, musi czuc mamusie obokWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:21
-
Niecierpliwa, widzę, że Julka jest pełna werwy skoro do tej pory wytrzymuje
Trochę kiepsko, bo nie masz wieczoru dla siebie, ale może to się z czasem przesunie. Moja koleżanka ma roczniaka i on od początku nie chciał spać wieczorem. Mówi, że pamięta, że jak miał ze 4 miesiące to balował do 3.00 nad ranem codziennie, a ona chodziła na rzęsach. Teraz jest już lepiej bo wytrzymuje tylko do 22.00
-
Zeta jak młodszy pojdzie w slady starszego to ho hooo nie będziesz mogła się odpędzić od wielbicielek
pięknych masz synów, chociaż powinnam powiedzieć przystojnych ale to jeszcze dzieci
Karolina, Lys- ślicznotki nam rosnąKarolina zazdroszczę że mała podobna do Ciebie ze mnie moja ma tylko nos i kolor oczu
Mamy kolejny progres- przewracanie z brzucha na plecy, nagralismy filmik i sie zgrywa.lys, Zetka, Weridiana, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość