Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje:) no wszyscy na nią mowia "mala karolinka" :p

Moja pyzka powoli wkracza w 68,62 sa jeszcze ok, takie na styk,a 68 troszke za duze ale ogolnie ok:)

Pola nauczyla sie w koncu jesc z butelki,juz 2 razy ją zostawialismy na dluzej,w niedziele mielismy chrzciny u kuzyna,wiec od 11:30 do 19 byla z tesciowa,a wczoraj od 17 do 23 z moimi rodzicami :) jak ją zostawiamy to odmrazam swoje nadwyzki mleka :p zostaly juz tylko 2 woreczki po 100ml..szkoda ze juz nie mam tyle zeby mrozic na takie okazje..

Weridiana lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Neyla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Karola jaka słodziara:):) no cała mama!

lys, jaka Lily silna, widzisz udaje sie:) ale mama musi swoje przecierpieć niestety... ale ma śliczną urodę, czarnulka kochana, po Tobie czy męzu?

My mamy 50m, 3 pokoje małe, no cóż, narazie sie nie zanosi na zmiane tym bardziej ze w kredycie a i środków na większe brak, no chyba zeby się jakiś spadek trafił haha albo wygrana w totka, marzy mi się szeregowiec, tzn mieszkanie w nim:") zeby był maciupki ogródek:)

Eh mój maluch dziś strasznie cierpiał, zapodałam mu nurofen, bidulek mały, tak z emałe pocieszenie skonczą sie kłpoty z brzuchem zaczną się zęby..

Ja z sentymentem oglądam zdjęcia z brzuszkiem... strasznie żałuję, że miałam cc i nie mogę szybko zajść w ciążę :(

Co do mieszkania, to my mamy 65m2 i niby w papierach wpisane 2 pokoje i kuchnia. Wejście było na 3p, a mieszkanko na 4p. Udało się przenieść drzwi wejściowe na 4p i zyskaliśmy pokój na dole. A kuchnia była taka duża, że jest z salonem. W efekcie mamy salon z aneksem i do tego 3pokoje. Nie planujemy zmiany mieszkania...ewentualnie można zmieniać do woli ścianki itd. bo pomysłów i aranżacji w mej głowie mam tysiące.

Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Neyla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    Ja z sentymentem oglądam zdjęcia z brzuszkiem... strasznie żałuję, że miałam cc i nie mogę szybko zajść w ciążę :(

Co do mieszkania, to my mamy 65m2 i niby w papierach wpisane 2 pokoje i kuchnia. Wejście było na 3p, a mieszkanko na 4p. Udało się przenieść drzwi wejściowe na 4p i zyskaliśmy pokój na dole. A kuchnia była taka duża, że jest z salonem. W efekcie mamy salon z aneksem i do tego 3pokoje. Nie planujemy zmiany mieszkania...ewentualnie można zmieniać do woli ścianki itd. bo pomysłów i aranżacji w mej głowie mam tysiące.
    I oczywiście też kredyt...

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla heh coś zakeconego ale w sumie jeden pokoj dodatkowy to duzo!
    yy tak czytam i myśle, czyli w srodku macie schody?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 19:15

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :-) mam nadzieje ze tylko wyolbrzymiam i nie ma żadnego napięcia :-)

Co do mieszkania to my kupowałas my duże z myślą o powiększającej się rodzinie :-) mamy 110 metrów (3 sypialnie salon kuchnie i dwie łazienki. Oczywiście na kredyt :-( teraz trochę żałuję że jednak domu nie wybudowalismy :-)

Śliczne te nasze forymow dzieciaczki. Moja Natalka to tez z tych wlochata y :-)

Magda proboWa łam laK tato rem ale nic to nie dało a co do przestawianie małej to ona je co 1,5 godziny. Częściej nie chce bo jak są puste cyce to jest ryk I spazmy. Nie potrafi ciumkac cyca żeby tylko ciumkac - musi jej lecieć mleko. Nie wiem może coś robię nie tak. Nawet moja położna nie wie jak to rozwiązać :-(

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys Lily jest urocza!

lys lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkany na 72 m , 3 pokoje - wlasciwie to tesc kupil synowi czyli mojemu mezowi nie mamy kredytu -jednak juz rozmawialam z mezem ze chce kupic "cos wspolnego" w sensie mieszkanie - wiecie jak to jest , teraz miedzy nami jest ok - a roznie moze byc , kopnie mnie w dupe to nie bede miala gdzie sie udac , musze myslec na zapas zeby w razie czego bylo co dzielic . Jestem przeczulona na punkcie rozwodow gdyz w mojej rodzinie to taki niechlubny standardzik ;-)

niecierpliwa, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, siostro!!! To macie tyle samo metrów co my ;-)
    Wieczór czas zacząć, Hubiś już usypia sobie w łózeczku a ja zasiadłam z herbatą i włączyłam tv. Mąż poszedł z kolegami na piwo, więc błogi spokój.

0na88 lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam mieszkanie komunalne dwa pokoje 48 metrow z mozliwoscia wykupu za 20 procent wartosci od miasta. No nie planowalam dzieci wiec mi stykalo. Teraz planujemy z mezem budowe nad jego sklepem jest strych i tam sto metrow. Jest tam tez ogrodek i na dole warsztat ktory chcemy wyremotnowac i wynajmowac. Nie chcemy hipoteki tylko za te pieniadze jezdzic po swiecie. A sto metrow bedzie git. Mniej sprzatania.

niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moje chłopaki :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5d9f8257f27.jpg

lys, Agaata, apaczka, Meggi31, Pulpecja, niecierpliwa, 0na88, magda sz, gianna88, Martucha86, Migotkaa, mamasia, Weridiana, jesslin87, Neyla, małaMyszka, Paula_071, kasiuleek, Katarka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy u Was też tak jest, że godziny od 17.00 do 19.00 to już najsłabsze godziny dziecka w ciągu dnia? U mnie zawsze w granicach 17.00/18.00 zaczyna się już robić słabo, Młody zaczyna swoje histerie, jest marudny, próbuje spać ale nie zawsze mu się udaje... Wcześniej kąpaliśmy przed 20.00, ale teraz kąpiemy o 19.00, bo on już zawsze mocno marudzi o tej porze. Nie ma chyba sensu kąpać o 18.00 i kłaść spać, bo później mi będzie wstawał o 5.00 rano...

Weridiana, Neyla, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata u mnie tak jest od 17 juz nie chcensie bawic. Nawet jesli niedawno wstala

• apaczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Agaata miałam pytać o to samo. U nas też tak jest. Zapomnij o zabawie, grzecznym leżeniu na brzuszku. Kiedy budzi się z popołudniowej drzemki ok 17-17.30 jest kiepsko. A dzisiaj po kąpieli była jakaś nerwowa, zamiast ssać to prawie kąsała. Dobrze, że nie ma zębów. Nie wiem czy zbyt wiele zjadła ale śpi. Może obudzi się w lepszym nastroju.

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też w okolicach 18 zaczyna być marudna i sama nie wie czego chce. Uspokaja się na szczęście w kąpieli, potem cycuś i spać.

My mamy 68 m, oczywiście na kredyt. Tzn mąż ma kredyt, bo wziął przed ślubem, więc jak mnie kopnie w dupę to zostanie z mieszkaniem, kredytem i alimentami :-) nie opłaci mu się
    a kiedyś to sobie marzę że kupimy mieszkanko nad morzem, dwa pokoiki z tarasem lub balkonem z widokiem na morze... mieszkanko nie za duże, żeby moje ukochane dzieci nie zwalały mi się na głowę całą trójką :-)

niecierpliwa, 0na88, magda sz, Zetka, Weridiana, jesslin87, Neyla, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kapiemy ok 18.30, potem po kapieli mloda pada na 30 minut, potem jeszcze chwila zabawy i oj 20.30 butla, teraz ciumka cycka i zasypia.
    Wlasnie dzis na tej ostatniej zabawie lezala na macie na brzuchu, obrocilam sie, a ona na plecach, to ja znowu na brzuch a Julka odpycha sie noga i obrot. Sztuczka bardzo jej sie spodobala, bo powtorzyla 5 razy, a na samym koncu obrot z plecow na brzuch. Co prawda bardzo pokraczny i zakonczony placzem, bo panna nie umiala raczki wyjac ;)

lys, Pulpecja, 0na88, Zetka, jesslin87, Paula_071, kasiuleek, Katarka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, u nas to samo, 17-18-19 maruder załączony, potem kąpiel, butla i zazwyczaj spanko. Ja ostatnio nie umiem odróżnić czy Mała marudzi bo marudzi czy ją brzuch boli. Ona zawsze się napina kiedy jest głodna, śpiącą i weź tu rozroznij co jej jest :(

• Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, to mamy trochę inny system usypiania ;-) U nas o 19.00 kąpiel, później witaminki, mycie buzi, oczka, uszki itp. Pielucha, ubranie, później cycuś i spać - albo zasypia przy piersi, albo odkładam po odbiciu do łóżeczka i sam sobie zasypia. W ciągu dnia nie za bardzo daje się ot tak odłożyć do łóżeczka, ale po kąpieli już nawet nie kwęknie, tylko sobie leży i czeka aż zaśnie.

Neyla lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez codziennie mam nadzieje, ze o tej 19.30 to juz spanie nocxe, ale gdzie tam zawsze pol godzinki i gotowa do zabawy, potem tankowanie do pelna i dobranoc. Dzis przed snem wciagnela 100ml z butli i robi 2 piers, wiec mam nadzieje ze do rawma starczy ;)
    Julka niestety jeszcze ani razu sama nie zasnela, musi czuc mamusie obok ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:21

• Agaata Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, widzę, że Julka jest pełna werwy skoro do tej pory wytrzymuje ;-) Trochę kiepsko, bo nie masz wieczoru dla siebie, ale może to się z czasem przesunie. Moja koleżanka ma roczniaka i on od początku nie chciał spać wieczorem. Mówi, że pamięta, że jak miał ze 4 miesiące to balował do 3.00 nad ranem codziennie, a ona chodziła na rzęsach. Teraz jest już lepiej bo wytrzymuje tylko do 22.00

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta jak młodszy pojdzie w slady starszego to ho hooo nie będziesz mogła się odpędzić od wielbicielek :) pięknych masz synów, chociaż powinnam powiedzieć przystojnych ale to jeszcze dzieci :)

Karolina, Lys- ślicznotki nam rosną :) Karolina zazdroszczę że mała podobna do Ciebie ze mnie moja ma tylko nos i kolor oczu :)

Mamy kolejny progres- przewracanie z brzucha na plecy, nagralismy filmik i sie zgrywa.

lys, Zetka, Weridiana, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
‹‹ 2404 2405 2406 2407 2408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ