SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Wstałam z bólem glowy-smaruje amolem ale średnio pomaga. ..macie jakies sposoby? ???
dziś w planach sprzatanko, pranie itp.na obiadek makaron ze szpinakiem
Maz w pracy, moja coreczka Julcia jeszcze śpi. ..ide zrobic sobie jajecznice na śniadanie i pooglądam DDTVN.
Dzis zaczęłam 12 tydz.a we wtorek wizyta u gina
mam nadzieje ze maluszek dobrze się rozwija i ze pokaże co ma między nóżkami
ekscytuje sie ta wizyta bo Julcia idzie ze mną
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Witam z rana... Miałam wstać o 8, żeby jeszcze poczytać, ale przez sen recytowałam odpowiedzi na pytania do egzaminu. Myślę, że jestem przygotowana. A jeśli nie to trudno...
Pozwoliłam sobie na spanko i dopiero wstałam.
O 11:30 egzamin...po egzaminie spacerek po plaży w Gdyni... Może jakaś zapiekanka się trafi, a w drodze powrotnej wpadamy do teściów na gofry... Co prawda nie wiem czy mam na nie ochotę,ale spróbuję jednego z cukrem pudrem...zabka11, mamasia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanie. Jak mąż złamał wczoraj palucha u nogi, był w szpitalu, zrobili prześwietlenie, i na tym wypisie napisane jest," do leczenia w poradni ortopedycznej". To żeby się dostać teraz do ortopedy, trzeba najpierw załatwić skierowanie od rodzinnego?Czy ten wypis jest traktowany jako skierowanie?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
a rzucał imadłem po stopie
spadło mu, pojechał wieczorem sprawdzić czy wszystko dobrze w pracy, czy robole nie chleją po kątach i spadło mu na stopę. Dopiero rano się dowiedziałam, bo poszłam spać, a on wrócił o 2:30. ( w szpitalu był do 23:00) ale później topił smutki z kumplem w garażumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja też zrobiłam, wyniki zaniosłam lekarzowi i czekam aż je zinterpretuje od środy... mam chyba pecha do lekarzy bo jestem po zmianie, a ten "nowy" chyba powinien rozumieć, ze ja czekam na wiadomość, wydzwaniam i nic:(
nie chce nic czytać w necie i sama stawiać diagnoze na podstawie info ze stron, chyba zwariuje zanim urodzę
Niecierpliwa, lekarz Ci zlecił czy sama chciałaś to badanie?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej,
Sana jejku ta kobieta jest psychiczna na maxa!
Myszko powodzenia kochanamałaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Hej dziewczyny ,
ja zaraz jade po odbior wynikow - test Pappa . Troche sie denerwuje .
W ogole cos siebie nie poznajerobilam krupnik , obralam ziemniaki i maz cos do mnie powiedzial w zartach , przyjelam to normalnie zaczelam sie smiac , po czym przeanalizowalam dopisalam sobie podtekst do jego slow i wpadlam w histerie
zaczelam w niego tymi surowymi ziemniakami rzucac - teraz sie z tego smieje , ale te hormony wykoncza chyba mnie i moje malzenstwo
mamasia, zabka11, Aga89, niecierpliwa, małaMyszka, Mama23, sylwucha89, psioszka11 lubią tę wiadomość