SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Witamy się w lepszym nastroju, ale chcemy już do domciu!
Narzeczony jest na szczęście po mojej (naszej) stronie i zrobił porządek.
Ja nie mogę się przyzwyczaić do myśli, że jestem już w 16 tygodniu! Niby tylko tydzień do przodu, ale... wownadrobił maluszek
Wczoraj ważył 118g! Serduszko biło 150 uderzeń na minutę
Lecę zmienić suwaczek
Dzidziuś wczoraj szalał i na usg był główką do dołu
Orientujecie się, czy w niedzielę wypuszczają ze szpitala?
Mam nadzieję że tak i że jutro wyjdziemy
Cudownej soboty! :*0na88, Aga89, małaMyszka, psioszka11, mamasia lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Sana super wiesci! Ale niestety w niedziele raczej wypisow nie ma, ale jak polezysz do poniedzialku nic sie nie stanie
Wiesz co mi wczoraj na usg wyszlo, ze to 13t0d, ale lekarka powiedziala, ze kierujemy sie data om, a te rozbieznosci wynikaja z tego, ze malenstwa rosna w roznym tempieMalagosia, ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A my dzisiaj mamy impreze, teścia 50urodziny+imieniny+20 lecie firmy, impreza na sali, z zespołem- chyba nie musze mówic jak "bardzo mi się chce" ? ...
Ok posiedziec troche tak,ale wiadomo, nie zmyje sie o 21.. niech mąż sobie popije ;p bede musiała się przemęczyc
Przed ciążą takie imprezy moglby byc co tydzień, uwielbiam tańczyc, ale teraz..wieczorami mam najgorsze sapomoczucie, a juz na mysl ze bedzie zespół=głosna muzyka=ból głowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 14:06
małaMyszka, ainer85, 0na88, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Sana, bardzo się ciesze ze wszystko dobrze.
Dziewczyny, boli mnie dziś w jednym miejscu po lewej stronie podbrzusze, na samym dole. Co jakiś czas zakuje, ciągle w tym samym miejscu. Tak od rana. Rano tez kula mnie szyjka. Miałyście coś takiego? Bo się trochę stresuje.
Trochę częściej latam do kibelka i wzięłam urosept tez. Może to pęcherz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 15:17
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Sana, bardzo się ciesze ze wszystko dobrze.
Dziewczyny, boli mnie dziś w jednym miejscu po lewej stronie podbrzusze, na samym dole. Co jakiś czas zakuje, ciągle w tym samym miejscu. Tak od rana. Rano tez kula mnie szyjka. Miałyście coś takiego? Bo się trochę stresuje.
Trochę częściej latam do kibelka i wzięłam urosept tez. Może to pęcherz?
ja podobnie od wczoraj boli mnie po lwej stronie nad kością biodrową i poniżej w nocy spać nie mogłam. Sama nie wiem co robić ? Niby to się rozciąga wszystko to musi poleć.
Ból nasila się jak kicham i jak szybko wstaje z łóżka lub przewracam się na drugi bokmałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
u nas też będzie impreza i też 50 ur ale teściowej. ale dopiero za 2 tyg. w sobotę ur teściowej, a w pt 13.02 urodziny mojej babci. Trzy lata temu miała 80 i zorganizowali jej urodziny na sali właśnie z orkiestrą itp. I tak się wszystkim spodobało, że od tego czasu co roku właśnie tak obchodzimy urodziny mojej babci. Zjeżdża cała rodzina, a jest nas spoooro i bawimy się do rana. Ale teraz jak ten połamał tą gire to wyjazd stoi pod znakiem zapytania. Bo musimy dojechać ponad 500 km i nie wiem czy jego gira tyle wytrzyma, a ja taki kawał bym raczej nas w jednym kawałku nie dowiozła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 15:51
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11, magda sz, mamasia lubią tę wiadomość
-
A tu jak by ktoś miał wątpliwość jak spać. Bo ja np w nocy boje się że "żle" śpie...
http://www.osesek.pl/ciaza-i-porod/zdrowie-i-badania-w-ciazy/1314-prawidlowa-pozycja-do-snu-w-ciazy.html
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wynikow testu nie bylo jeszcze , za to dokupilam sobie dwie pary leginsow ciazowych zeby nie wracac z pustymi rekami . A propo rak , dzis zdjelam obraczke ( jak nigdy tego nie robie ) palce spuchly mi niesamowicie a obraczka wrecz wezarla sie w dlon
nad obraczka zrobil mi sie duzy siny krwiak . Na jakis czas poudaje panienke.
małaMyszka, niecierpliwa, Aga89, lys, zabka11, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Nareszcie w domku
Te 10h na uczelni mnie dobiły i nie wiem jak ja jutro wysiedzę tam 12h!
Na pocieszenie kupiłam sobie truskawki, mam nadzieję że są równie pyszne, jak pachnąceWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 18:41
małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość