SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeeeść

Wróciliśmy właśnie od znajomych ze wsi
Szykuje się pranie wszystkiego bo ciuszki przenikły wiejskim zapaszkiem. Dziś pierwszy raz w życiu doiłam krowę
Niezłe uczucie. Najpierw bałam się podejść ale przekonałam się jakie to przyjazne stworzenie, nie wspominając o małych cielaczkach! Jedne z najsłodszych zwierzątek jaki miałam okazje poznać, te mokre noski, liżący języczek i taki puszek:) Niestety rano jedna z krówek rodziła i nie udało się uratować maleństwa bo źle się ułożył
smutno nam było ale podobno tak się zdarza u krów i to często.
Sana cieszę się że maluszek zdrowiutki
zablokuj koniecznie nr teściowej u operatora.
A z bólami nad miednicą, to jakby jajniki i wiązadła, mi pomaga masaż jak boli. Jak kichnę czy za szybko wstanę to aż tracę oddech z bólu, no tak to jest będzie bolało jeszcze bardziej więc wole się przyzwyczajać pomału.
ainer85, 0na88, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Sana lubią tę wiadomość
-
Sana wrote:Dzień dobry

Witamy się w lepszym nastroju, ale chcemy już do domciu!
Narzeczony jest na szczęście po mojej (naszej) stronie i zrobił porządek.
Ja nie mogę się przyzwyczaić do myśli, że jestem już w 16 tygodniu! Niby tylko tydzień do przodu, ale... wow
nadrobił maluszek 
Wczoraj ważył 118g! Serduszko biło 150 uderzeń na minutę
Lecę zmienić suwaczek
Dzidziuś wczoraj szalał i na usg był główką do dołu
Orientujecie się, czy w niedzielę wypuszczają ze szpitala?
Mam nadzieję że tak i że jutro wyjdziemy
Cudownej soboty! :*
Sana - wypisać Cię mogą - w sensie wypuścić do domu
Ale wypis do odbioru dostaniesz dopiero w poniedziałek 
Ja tak z córką ze szpitala wychodziłam - środa wieczorem poród - niedziela do domu a w pon mój po wypis jeszcze jechał
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
dokładnie z tymi bólami to tak jest. Pisałam Wam tydz temu,że pojechałam do szpitala z bólami i dr powiedziała,że właśnie macica się rozciąga ,więc nie ma co panikować. Póki nie ma krwawień i plamień albo brzuch nie boli na dole- ale po środku ,to trzeba być spokojnym.
U mnie leniwa sobota.
Jutro chcemy pojechać sobie w góry pospacerować z psem z rana.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Zjadłabym kotleta schabowego z pieczonymi ziemniakami i kawałkiem ogórka kiszonego...
Czy to naprawdę aż tak wiele... Wiem przecież, że jest 1:30... Chce mi się płakać...
niecierpliwa, Aga89, zabka11, mamasia, 0na88, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Mnie dziś o 7 obudziła salowa i już nie mogę zasnąć. Czekam na śniadanko i obchód. Dla mnie żaden problem przyjechać jutro po wypis, niech mnie już tylko wypuszczą
Przy okazji - przy rejestracji zabrali mi moją kartę ciąży, rozumiem że oddają mi ją przy wypisie?
MałaMyszka... mmm... schabowy! Ale bym zjadła. Albo tradycyjny śląski obiad - rosół, a potem kluski, rolady, modro kapusta i kompocik do tego... o mniam mniam mniam!
Cudownej niedzieli :*
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Julia
07.2015 -
Witajcie
Zaczelam kolejny dzień z bolem glowy
Ja juz w nocy budziłam się z okropnym bolem głowy.
Teraz siedzę z amolem, zimnym okladem na czole i popijam kawę (może pomoże).
we wtorek mam lekarza. Zapytam o te bóle. Szczerze powiem że zaczęły się od momentu gdy w pracy szef zaczal kręcić odnośnie zmian w mojej umowie.wiec przypuszczam ze to wszystko z powodu stresu
((
Moj maz tez chodzi przeziebiony ale na szczęście to on dziś zrobi obiad.
moze potem wybiore sie na spacer. Moze świeże powietrze przyniesie ulgę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 09:03
-
A ja jestem w trakcie podrozy na Mazury. Tylko 5 godz i 30 minut..... to bedzie ciezka podroz bo od ranana mam mega mdlosci
do tej pory slabo znosilam podroz autobusem a teraz w ciazy to tragedia... ja dzis na obiadek bym zjadla ziemniaczki, schqbowego do tego ogorek kiszony i kefir... niestety na razie mam tylki do dyspozycji kanapki chpisy i winogrona 
Sana ciesze sie ze u Ciebie juz wszystko dobrze
i trzymam kciuki zeby Cie szybciutko wypuscili 
MalaMyszka jak egzamin?
Kochane spokojnej niedzieli Wam zycze
małaMyszka, Sana lubią tę wiadomość
-
Karolina-za mną chodzi twoja babka ziemniaczana
zrobię w tym tyg jak samopoczucie się poprawi.
rybke ja lubie najbardziej tradycyjną - filet z dorsza w panierce smażony do tego ziemniorki i surówka z kiszonej kapusty
Aga-oj ty autobusem jedziesz bidulko? ?? Trzymaj się.na jak długo jedziesz???Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:43
-
Babka jest super!
Moze i tak zrobie jak mowisz taka rybke:)
Tez macie taki dyskomfort w pachwinach?
Mi raz jedna ciagnie,raz druga ! Nie ciagle,tak napadowo,poboli z 10-30min przestanie potem w ciagu dnia czasami jeszcze poboli a czasami juz nie.
-
No niestety lekarz uważa że to jeszcze za wcześnie żeby nas wypuścić
może jutro? Oby! Czekam na narzeczonego, zaraz do mnie przyjedzie i będziemy razem do 19 ♡ chociaż tyle 
Katarka ooo jesssooo zabierz mnie do siebie!
małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość

Julia
07.2015