SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czeeeść
Wróciliśmy właśnie od znajomych ze wsiSzykuje się pranie wszystkiego bo ciuszki przenikły wiejskim zapaszkiem. Dziś pierwszy raz w życiu doiłam krowę
Niezłe uczucie. Najpierw bałam się podejść ale przekonałam się jakie to przyjazne stworzenie, nie wspominając o małych cielaczkach! Jedne z najsłodszych zwierzątek jaki miałam okazje poznać, te mokre noski, liżący języczek i taki puszek:) Niestety rano jedna z krówek rodziła i nie udało się uratować maleństwa bo źle się ułożył
smutno nam było ale podobno tak się zdarza u krów i to często.
Sana cieszę się że maluszek zdrowiutkizablokuj koniecznie nr teściowej u operatora.
A z bólami nad miednicą, to jakby jajniki i wiązadła, mi pomaga masaż jak boli. Jak kichnę czy za szybko wstanę to aż tracę oddech z bólu, no tak to jest będzie bolało jeszcze bardziej więc wole się przyzwyczajać pomału.
ainer85, 0na88, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Sana lubią tę wiadomość
-
Sana wrote:Dzień dobry
Witamy się w lepszym nastroju, ale chcemy już do domciu!
Narzeczony jest na szczęście po mojej (naszej) stronie i zrobił porządek.
Ja nie mogę się przyzwyczaić do myśli, że jestem już w 16 tygodniu! Niby tylko tydzień do przodu, ale... wownadrobił maluszek
Wczoraj ważył 118g! Serduszko biło 150 uderzeń na minutę
Lecę zmienić suwaczek
Dzidziuś wczoraj szalał i na usg był główką do dołu
Orientujecie się, czy w niedzielę wypuszczają ze szpitala?
Mam nadzieję że tak i że jutro wyjdziemy
Cudownej soboty! :*
Sana - wypisać Cię mogą - w sensie wypuścić do domuAle wypis do odbioru dostaniesz dopiero w poniedziałek
Ja tak z córką ze szpitala wychodziłam - środa wieczorem poród - niedziela do domu a w pon mój po wypis jeszcze jechałmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
dokładnie z tymi bólami to tak jest. Pisałam Wam tydz temu,że pojechałam do szpitala z bólami i dr powiedziała,że właśnie macica się rozciąga ,więc nie ma co panikować. Póki nie ma krwawień i plamień albo brzuch nie boli na dole- ale po środku ,to trzeba być spokojnym.
U mnie leniwa sobota.
Jutro chcemy pojechać sobie w góry pospacerować z psem z rana.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Zjadłabym kotleta schabowego z pieczonymi ziemniakami i kawałkiem ogórka kiszonego...
Czy to naprawdę aż tak wiele... Wiem przecież, że jest 1:30... Chce mi się płakać...niecierpliwa, Aga89, zabka11, mamasia, 0na88, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mnie dziś o 7 obudziła salowa i już nie mogę zasnąć. Czekam na śniadanko i obchód. Dla mnie żaden problem przyjechać jutro po wypis, niech mnie już tylko wypuszczą
Przy okazji - przy rejestracji zabrali mi moją kartę ciąży, rozumiem że oddają mi ją przy wypisie?
MałaMyszka... mmm... schabowy! Ale bym zjadła. Albo tradycyjny śląski obiad - rosół, a potem kluski, rolady, modro kapusta i kompocik do tego... o mniam mniam mniam!
Cudownej niedzieli :*niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Witajcie
Zaczelam kolejny dzień z bolem glowy
Ja juz w nocy budziłam się z okropnym bolem głowy.
Teraz siedzę z amolem, zimnym okladem na czole i popijam kawę (może pomoże).
we wtorek mam lekarza. Zapytam o te bóle. Szczerze powiem że zaczęły się od momentu gdy w pracy szef zaczal kręcić odnośnie zmian w mojej umowie.wiec przypuszczam ze to wszystko z powodu stresu((
Moj maz tez chodzi przeziebiony ale na szczęście to on dziś zrobi obiad.
moze potem wybiore sie na spacer. Moze świeże powietrze przyniesie ulgę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 09:03
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja jestem w trakcie podrozy na Mazury. Tylko 5 godz i 30 minut..... to bedzie ciezka podroz bo od ranana mam mega mdlosci
do tej pory slabo znosilam podroz autobusem a teraz w ciazy to tragedia... ja dzis na obiadek bym zjadla ziemniaczki, schqbowego do tego ogorek kiszony i kefir... niestety na razie mam tylki do dyspozycji kanapki chpisy i winogrona
Sana ciesze sie ze u Ciebie juz wszystko dobrzei trzymam kciuki zeby Cie szybciutko wypuscili
MalaMyszka jak egzamin?
Kochane spokojnej niedzieli Wam zyczemałaMyszka, Sana lubią tę wiadomość
-
Karolina-za mną chodzi twoja babka ziemniaczana
zrobię w tym tyg jak samopoczucie się poprawi.
rybke ja lubie najbardziej tradycyjną - filet z dorsza w panierce smażony do tego ziemniorki i surówka z kiszonej kapusty
Aga-oj ty autobusem jedziesz bidulko? ?? Trzymaj się.na jak długo jedziesz???Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:43
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Babka jest super!
Moze i tak zrobie jak mowisz taka rybke:)
Tez macie taki dyskomfort w pachwinach?
Mi raz jedna ciagnie,raz druga ! Nie ciagle,tak napadowo,poboli z 10-30min przestanie potem w ciagu dnia czasami jeszcze poboli a czasami juz nie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No niestety lekarz uważa że to jeszcze za wcześnie żeby nas wypuścić
może jutro? Oby! Czekam na narzeczonego, zaraz do mnie przyjedzie i będziemy razem do 19 ♡ chociaż tyle
Katarka ooo jesssooo zabierz mnie do siebie!małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
Julia07.2015