SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka11 wrote:Ja na apetyt nie narzekam. Co 2-3godz muszę jesc bo inaczej zaczyna mnie mdlic.
3godz.temu zjadlam obiad i zaczyna mnie teraz ssać z głodu i mdlic. Idę sobie podgrzać pastę ze szpinakiem
Co to jest pasta ze szpinakiem? W sensie, że makaron czy że pasta szpinakowa? Zaciekawiło mniemałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
ja apetyt mam ogromny , ale za to wygladam juz jak 6 miesiacu - tylko spodnie ciazowe wchodza w gre . Najwiekszy brzuchol mam wieczorem jak mi "miesnie" puszczaja - to juz w ogole zaawansowana ciaza- nawet maz mi dzis powiedzial ze ladny beben juz mam .
W ogole to czuje sie oszukanakazdy mi mowil - eeee Gocha zobaczysz jak w pierwszym trymestrze schudniesz , bedziesz wymiotowac i nawet sie nie obejrzysz jak na wadze bedziesz leciec - yhy to polecialam ale nie w ta strone ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:02
małaMyszka, Neyla, niecierpliwa, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny,zadna z was nie odpowiedziała na moje pytanie,wiec je ponowie- bolą was pachwiny ?
mnie bolały jakiś tydzień temu zwłaszcza lewa strona, w ten weekend dla odmiany kłucia na przemian tak nisko pod macicą jakby ale ból promieniuje "bardzo w dół"
pytałam lekarza i dopóki nie ma skurczów i plamień to znak, że się rozciągamy i nasze ciało się zmienia i tego sie trzymajmy:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ona88 to jest straszna tragedia,chyba nie warto takich informacji przenosić na inne fora, po co się dodatkowo zamartwiać, każda z nas przeżywa stresy jak ją coś zaboli, jak się rozchoruje, jak ją teściowa wkurza, każda boi się pierwszego USG prenatalnego, wyników Papa. Może lepiej jakbyśmy chociaż tutaj oszczędzały swoje nerwy.
Cassie, małaMyszka, Kkarolinaaaa, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dziewczyny, może nie piszmy tu o takich sprawach... Wiem, że przeżywamy wszystko "razem", ale teraz zaczęłam się stresować przed wizytą, która jest dopiero w czwartek... Obiecałam sobie, że nie będę odwiedzała SORu, aż do dnia porodu...
To straszna tragedia.
Nie ma słów, żeby wyrazić smutek i żal, ale zlitujcie się ... Proszę ...marzen2210, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale takie informacje nie sa tu potrzebne...dzielmy sie szczesliwymi wiadomosciami,a nie takimi ktore nas stresuja. Wiadomo ze to jest straszna tragedia,ale to tak jakby kazdy czlowiek przezywal smierc kazdego czlowieka..po co? Nie ma co pisac takich rzeczy. Ja tez teraz zaczelam.sie stresowac mimo ze bylam jiz spokojna.
marzen2210, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Po pierwsze życzę dużo zdrówka- Cassie, Sana i reszta chorowitych!
Szczęścia dla dziewczyn na egzaminach.
Mi niedziela minęła spokojnie, byliśmy u teściów na obiedzie- mielony,ziemniaczki i kiszony ogóreczek, jak nigdy wmuciłam 2,5 kotleta
A wracając pojechałam z mężem do kawiarni na szarlotkę na ciepło z lodami-ale dupy mi nie urwało.
A teraz właśnie mam ochotę na tosta- o i pójdę sobie zrobić. Dziś mam apetyt. A jutro zaczynam 15tc
Ot to takie moje sprawozdanie z dnia, a no i obowiązkowo meczyk oglądałam:)małaMyszka, Cassie, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Nie wiem co było we wiadomości Ona... Dziwne te wasze wpisy...
Mnie nie bolą pachwiny, ale moja bratowa mówiła, żeby smarować kremem na rozstępy, bo tam też się robią. To może jak Was ciągnie to dobrze użyć?
MałaMyszka, jak egzamin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:46
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
0na88 wrote:karolina usunelam tamta wiadomosc , oczekujesz specjalnych "osobistych " przeprosin?
No to bardzo dobrze.
Jak to pisalam to jeszcze wiadomosc byla na forum. Zreszta nie wiem.czemu sie burzysz,ta wiadomosc jest ogolna.małaMyszka lubi tę wiadomość