X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na apetyt nie narzekam. Co 2-3godz muszę jesc bo inaczej zaczyna mnie mdlic.
    3godz.temu zjadlam obiad i zaczyna mnie teraz ssać z głodu i mdlic. Idę sobie podgrzać pastę ze szpinakiem ;-)

małaMyszka, niecierpliwa, magda sz lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka11 wrote:
    Ja na apetyt nie narzekam. Co 2-3godz muszę jesc bo inaczej zaczyna mnie mdlic.
    3godz.temu zjadlam obiad i zaczyna mnie teraz ssać z głodu i mdlic. Idę sobie podgrzać pastę ze szpinakiem ;-)

Co to jest pasta ze szpinakiem? W sensie, że makaron czy że pasta szpinakowa? Zaciekawiło mnie :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja apetyt mam ogromny , ale za to wygladam juz jak 6 miesiacu - tylko spodnie ciazowe wchodza w gre . Najwiekszy brzuchol mam wieczorem jak mi "miesnie" puszczaja - to juz w ogole zaawansowana ciaza- nawet maz mi dzis powiedzial ze ladny beben juz mam .

W ogole to czuje sie oszukana :) kazdy mi mowil - eeee Gocha zobaczysz jak w pierwszym trymestrze schudniesz , bedziesz wymiotowac i nawet sie nie obejrzysz jak na wadze bedziesz leciec - yhy to polecialam ale nie w ta strone ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:02

małaMyszka, Neyla, niecierpliwa, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,zadna z was nie odpowiedziała na moje pytanie,wiec je ponowie- bolą was pachwiny ?

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolina raz na kilka dni

• Magd Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Dziewczyny,zadna z was nie odpowiedziała na moje pytanie,wiec je ponowie- bolą was pachwiny ?

mnie bolały jakiś tydzień temu zwłaszcza lewa strona, w ten weekend dla odmiany kłucia na przemian tak nisko pod macicą jakby ale ból promieniuje "bardzo w dół"

pytałam lekarza i dopóki nie ma skurczów i plamień to znak, że się rozciągamy i nasze ciało się zmienia i tego sie trzymajmy:)

km5se6ydvkshe5ag.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie tez z lewej strony:p aha no to dobrze,nie mam innych boli,skurczow ani plamien od.poczatku ciazy :)
    Moja kochana dzidziunia robi sobie miejscoweczke:)

małaMyszka, Magd lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona88 to jest straszna tragedia,chyba nie warto takich informacji przenosić na inne fora, po co się dodatkowo zamartwiać, każda z nas przeżywa stresy jak ją coś zaboli, jak się rozchoruje, jak ją teściowa wkurza, każda boi się pierwszego USG prenatalnego, wyników Papa. Może lepiej jakbyśmy chociaż tutaj oszczędzały swoje nerwy.

Cassie, małaMyszka, Kkarolinaaaa, niecierpliwa lubią tę wiadomość

km5se6ydvkshe5ag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona prosze Cie nie dobijaj mnie takimi wiadomosciami... pojecia nie masz jak ja sie boje USG za tydzien...

Kkarolina ja myslalam ze mnie jajniki bola i bol promieniuje az do szyjki a to widocznie byly pachwiny.

• Kkarolinaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona- wlasnie mialam to samo na mysli co Magd - po co to tu mapisalas? Co to da? Nerwy?...bez sensu jest rozglaszanie takich wiadomosci.

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam maly stresik przed jutrzejsza wizyta u gin, martwie sie czy wszystko dobrze

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomosc byla czysto informacyjna, nie mialam zamiaru nikogo straszyc . Zreszta wszystkie jestesmy dorosle i same zdajemy sobie sprawe z ryzyka - Ale ok , usuwam tamta wiadomosc.

małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziewczyny, może nie piszmy tu o takich sprawach... Wiem, że przeżywamy wszystko "razem", ale teraz zaczęłam się stresować przed wizytą, która jest dopiero w czwartek... Obiecałam sobie, że nie będę odwiedzała SORu, aż do dnia porodu...
    To straszna tragedia.
    Nie ma słów, żeby wyrazić smutek i żal, ale zlitujcie się ... Proszę ...

marzen2210, Cassie lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie musimy byc dobrej mysli,musi byc dobrze,urodzimy zdrowe dzieciaczki:-)

małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale takie informacje nie sa tu potrzebne...dzielmy sie szczesliwymi wiadomosciami,a nie takimi ktore nas stresuja. Wiadomo ze to jest straszna tragedia,ale to tak jakby kazdy czlowiek przezywal smierc kazdego czlowieka..po co? Nie ma co pisac takich rzeczy. Ja tez teraz zaczelam.sie stresowac mimo ze bylam jiz spokojna.

marzen2210, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Po pierwsze życzę dużo zdrówka- Cassie, Sana i reszta chorowitych! :)
    Szczęścia dla dziewczyn na egzaminach.
    Mi niedziela minęła spokojnie, byliśmy u teściów na obiedzie- mielony,ziemniaczki i kiszony ogóreczek, jak nigdy wmuciłam 2,5 kotleta :)
    A wracając pojechałam z mężem do kawiarni na szarlotkę na ciepło z lodami-ale dupy mi nie urwało.
    A teraz właśnie mam ochotę na tosta- o i pójdę sobie zrobić. Dziś mam apetyt. A jutro zaczynam 15tc :)
    Ot to takie moje sprawozdanie z dnia, a no i obowiązkowo meczyk oglądałam:)

małaMyszka, Cassie, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina usunelam tamta wiadomosc , oczekujesz specjalnych "osobistych " przeprosin?

małaMyszka, latte lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co było we wiadomości Ona... Dziwne te wasze wpisy...
    Mnie nie bolą pachwiny, ale moja bratowa mówiła, żeby smarować kremem na rozstępy, bo tam też się robią. To może jak Was ciągnie to dobrze użyć?

MałaMyszka, jak egzamin?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:46

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    karolina usunelam tamta wiadomosc , oczekujesz specjalnych "osobistych " przeprosin?

No to bardzo dobrze.
    Jak to pisalam to jeszcze wiadomosc byla na forum. Zreszta nie wiem.czemu sie burzysz,ta wiadomosc jest ogolna.

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj dziewczyny, nie kłóćcie się. Nawet nie wiem o co chodzi,bo nie ma tej wiadomości, ale to bezsensu. Puśćcie to w niepamięć :)

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ