SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wyników brak... odświeżam co 5 min stronę i nie ma...
Nie wiem, może nie powinnam się martwić ale wewnętrzny spokój nie daje mi spać... może będę powtarzać przedmiot... chciałabym już wiedzieć -
Ja też nie widziałam wiadomości napisanej przez Ona, więc nie wiem czego dotyczyła. ALE dziewczyny, jak Wy oczekujecie tylko cytuję "szczęśliwy wiadomości" to w takim razie to forum jest do bani. BO powinniśmy się dzielić ogólnie naszymi ciążowymi wątpliwościami, zmartwieniami, tym co nas boli, bądź przeraża, wspierać się nawzajem itd itd. Bo kto lepiej zrozumie kobietę w ciąży, niż kobieta w ciąży?
małaMyszka, Aska87, magda sz, sylwucha89, Sana, zabka11, 5ylwia, latte, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lys wrote:Ja też nie widziałam wiadomości napisanej przez Ona, więc nie wiem czego dotyczyła. ALE dziewczyny, jak Wy oczekujecie tylko cytuję "szczęśliwy wiadomości" to w takim razie to forum jest do bani. BO powinniśmy się dzielić ogólnie naszymi ciążowymi wątpliwościami, zmartwieniami, tym co nas boli, bądź przeraża, wspierać się nawzajem itd itd. Bo kto lepiej zrozumie kobietę w ciąży, niż kobieta w ciąży?
Każda wiadomość, która NAS dotyczy jest tak samo ważna i tak samo sobie pomagamy nawzajem...
Czy jest dobrze czy źle trzeba się wspierać.
Magd lubi tę wiadomość
-
marzen2210 wrote:Malamyszka bo ja nie w temacie...na jakie wyniki czekasz?
miałam wczoraj poprawkę i dzisiaj miały być wyniki. Jeśli nie zdałam, to powtarzam przedmiot a to mi nie na rękę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie,chodzi o to zeby nie pisac tutaj o kazdym poronieniu o ktorym sie uslyszalo.. moim zdaniem lepiej jakby wszelkie informacjen na temat ciaz byly dotyczace nas-sierpniowek,a nie kazdej ciezarnej.
małaMyszka, Magd, Cassie, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok, nie widziałam postu Ona dlatego nie wiadomo było o jakie treści Wam chodzi. Bez urazy dziewczyny, ale wcześniej narzekałyście, że inne "nasze" forumowiczki piszą, że poroniły - bo Was takie info stresuje itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:07
małaMyszka, magda sz, latte lubią tę wiadomość
-
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZDAŁAM NA 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona mi się dzisiaj śniła !!!!!!!!!!!!!!!!!lys, 0na88, Paula_071, Andzia 34, mamasia, gagat82, niecierpliwa, Cassie, Katarka, Aska87, magda sz, Sana, zabka11, 5ylwia, Maniuś, Aga89, Y, gosia.b lubią tę wiadomość
-
mała myszka gratuluję
a ona nie zrobiła to świadomie żeby nas zaniepokojić po prostu chciała się podzielić co przeczytała nie bądzmy tacy surowi przeciez wiadomo że każda na swój sposób się martwi i słyszy to i tamto ale dobrej myśli trzeba byćmałaMyszka, lys, zabka11 lubią tę wiadomość