SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam kochane moje :*
Z maluszkiem na szczęście wszystko ok, okazało się że to jednak 15t2d, a nie 14t3d - byłam pewna, że ciąża jest młodsza o tydzień
Uspokoiłam się, ufff. Tylko ja mam jakąś małą cystę na szyjce, ale na razie będziemy obserwować.
Mimo, że wszystko jest ok, to lekarz postanowił zostawić nas na obserwacji. Jutro tu z Wami spędzę cały dzień jak tylko mi ładowarkę dostarczą, bo komórka pada
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie i do jutra! Mam nadzieję, że szybko wrócimy do domku.
Buziaki, dobranoc :*Kkarolinaaaa, lys, Aga89, gosia.b, sylwucha89, 5ylwia, małaMyszka, psioszka11, Paula_071, Y, zabka11, mamasia, niecierpliwa, Katarka, magda sz, Amberla, Neyla, Maniuś lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
Sana, trzymaj się. A raczej trzymacie się. Pamiętaj o maluszku, o teściowej najlepiej zapomnij na zawsze. Wszystkiego dobrego:*
Kkarolinaaaa wrote:Wiecie co maz mi kupil? Choco bonsmniam!
Mam złe wspomnienia... Przedwczoraj też mąż przyniósł do domu choco bons, zjadłam, ale dziecku chyba nie posmakowało;) Ale Tobie na zdrowie, smacznego:DmałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Sana -trzymaj sie dzielnue.maluszek jest silny, dzieki Bogu ze wszystko jest ok.
z Ta malpa zerwij wszelkie kontakty-kontakty-faktycznie chyba blokada jej nr tel . to najlepsze wyjscie.a co nsato twoj maz? Mam nadzieje ze zrobi z tym porządek raz na zawsze!
Karola-mnie w ciąży zupełnie odrzuciło od słodyczy-nie mogę na nie patrzeć. Ale Tobie życzę smacznego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 23:10
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj byłam na wizycie i jestem mega szczęsliwa, maluszek urósł, mierzy 6,4 cm, pieknie robił fikołki i przeciągał sie:) rośnie zdrowo, wszystkie parametry w ciąży w tym, przeziernośc jak najbardziej w porządku, termin przesunał sie z usg z 8 na 9 sierpnia:)
Sana czytając Twoje posty to Twoja teściowa jest chora psychicznie, wiem, że jest możliwość blokady nr.. chyba bym jej nie darowała jak bym spadła ze schodów, zdrowiej i trzymajcie sie z maluszkiem:)zabka11, małaMyszka, niecierpliwa, gosia.b, mamasia, Aga89, sylwucha89, 5ylwia, Sana, magda sz, lys, Maniuś lubią tę wiadomość