SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa ale super
Magda świetna fotka
No a u mnie jak dzień się źle zaczął tak widocznie się też musi skończyć.
Wiedźma mi spokoju przez cały dzień nie dawała, czy odpisywałam czy nie wypisywała mi po kilkanaście esów. Ośmieliła się nawet powiedzieć, że ja mojego D. nie kocham, że go zmusiłam do zaręczyn, że nie jest ze mną szczęśliwy i krzywdzę go tym że z nim jestem. Że ja nie wiem co to miłość i takie tam. Miałam to olać, ale nie potrafię... chciałam wyjść się przewietrzyć żeby się trochę uspokoić, ale zasłabnęłam na klatce schodowej i spadłam ze schodów. Wróciłam do domu, poszłam do łazienki, podtarłam się a tam plamki krwi. Maleńkie, ale jednak. Chwyciłam za torebkę i jadę na izbę przyjęć. Mam nadzieję że sprawdzą czy wszystko jest ok, nie wiem jak działa IP w takich godzinach.
Mam nadzieję że Wasz wieczór będzie szczęśliwszy. Proszę o kciuki żeby z maluszkiem było okniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Masakra Sana. Uważaj na siebie i powiedz męzowi żeby porozmawial ze swoją matką, bo taka bitwa na SMS to jakaś żenada. Trzymam kciuki.
Iys, a to nie gazy w jelitach? Ja tak często mam ze nie czuje a się brzuch rusza. No ale być może dzidzia, choć to chyba wcześniej troszeczkę.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jezu Sana! Koniecznie jedz to sprawdzic i czekamy na dobre wiesci! A co na takie zachowani matki Twoj maz???
Lys wiesz, wlasnie lezymy sobie z mezem w wyrku i ogladamy tv, a on trzymal reke na brzuchu i tez twierdzi, ze brzuch mi sie rusza, a ja czuje takie gilgotanie jakby wiec bez obawlys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Iys, a to Twoja pierwsza ciąża? Bo w kolejnych podobno wcześniej. Na pewno nic się nie dzieje
to pewnie ruchliwa fasolka się rozpycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:56
niecierpliwa, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Dłuuugo mnie nie był, ale chyba nie nadrobię wszystkiego bo za dużo produkujecie
Sana - masakra jakaś. Trzymaj się dziewczyno. Nie daj się takiej jędzy. trzeba być jakąś nienormalną, żeby stresować kobietę w ciąży i tak się zachowywać!!! Daj znać po wszystkim! I nie martw się naprawdę! Takich zawsze spotyka kara
CO do ruchów płodu, to taki tydzień i to w pierwszej ciąży to raczej za wcześnie na ruchy.... ale na pulsowanie brzucha myślę jak najbardziej. W pierwszej ciąży na tak wczesnym etapie też miałam wrażenie że mi pulsuje - tak leciutko się ruszaTak naprawdę pierwsze ruchy - to są jakby bulgotania w brzuchu, gazy w jelitach. Wtedy nie myślimy, że to ruchy. Ale uwierz Lys - naprawdę, jak poczujesz pierwszy ruch, będziesz wiedziała, ze to to
Nie da się z niczym pomylić
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Jejciu Sana kochana trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :*
Z tymi teściowymi ech...
Moja ma różne humory - raz jest dobrze i wszystkich kocha, a raz wrzeszczy o naprawdę byle co...
Na szczęście mój R zawsze jest po mojej stronie i to nawet ja czasami łagodzę atmosferę między nimi
Ale zachowanie teściowej Sany można porównać do zachowania gimnazjalistki...małaMyszka lubi tę wiadomość