SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez po objadku był pyszny panga i suruwka z marchwi i jabka pycha .
Co do Teściowej to ja mam naprawdę super .Nie miesza się w nasze sprawy dzwoni do nas nawet jak do niej jezdzimy na weekendy rozpieszcza nas ale bez przesady no i nigdy nie ingeruje w nasze życie co i jak robimy a to bardzo ważne .
Czeka na relacje po badaniach ja mam w czwartek kontrolęJuż nie długo
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wiecie tak czytam o tych Waszych tesciowych i dochodze do wniosku, ze moja to jest swieta, do niczego sie nie wtraca, sluzy dobra rada jak sie ja o cos zapytam, nie dryguje. Tak miedz Bogiem a prawda to mam z nia o wiele lepszy kontakt niz z wlasna matka, wlasnie po wizycie zdawalam jej relacje i gadalam prawie pol godziny
No, a teraz relacja z wizyty otoz jestem mega pozytywnie zaskoczona, sa lekarze na nfz, ktorzy nie odchaczaja tylko pacjenta a robia to z sercem. Sama wizyta trwala prawie 40 minut, pani doktor bardzo mloda, ciepla osoba. Malenstwo fikalo fikolki taki cyrka nam malenstwo zafundowaloAle najwiekszy szok Kropek ma juz 6,8 cm a 22.01 mial 4,8 cm 2 cm w tydzien!! Pani doktor powiedziala, ze wszystko ok dala recepte na luteine i skierowanie na takie badania jakie kazala mi zrobic prowadzaca ciaze
Dopatrzyla sie u mnie malej nadzerki, o czym moja lekarka nie wspomniala. Jestem bardzo zadowolona z wizyty
mamasia, małaMyszka, Paula_071, Y, Aga89, 5ylwia, lys, magda sz, zabka11, gosia.b, 0na88, Maniuś lubią tę wiadomość
-
U mnie na wątku na Ovu posypały się pozytywy!!!! Dzisiaj są trzy potwierdzone groszki!!!! Miałam się uczyć ale nie mogę się skupić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:07
Aga89, 5ylwia, Sana, bosa, Zetka, zabka11, mamasia, gosia.b, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa suuuuper! Takich wiadomości prosimy więcej
2 cm w tydzien to zawaliło knie z nóg , nie myślałam że tak szybko robaczki rosną.
Co do obidku mężuś zrobił dziś tradycyjne schabowe mniam mniam będę sie objadac zaraz.
O teściach nie wspomnę bo to za długi temat żeby pisać na telefonie. Ale już słyszę porady żeby broń boże nie pić gazowanego. Ale dlaczego? Może wy wiecie ?małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Mmie tez ten porost powalil, ale pani dr powiedziala, ze w tym okresie dzieciaczki tak szybko rosna
Pokusila sie nawet o ocene plci i powiedziala, ze siusiak, ale potem wlaczyla podswietlanie organow i okazalo sie, ze to pepowina i odwolala siusiakamałaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Mama23 wrote:Niecierpliwa suuuuper! Takich wiadomości prosimy więcej
2 cm w tydzien to zawaliło knie z nóg , nie myślałam że tak szybko robaczki rosną.
Co do obidku mężuś zrobił dziś tradycyjne schabowe mniam mniam będę sie objadac zaraz.
O teściach nie wspomnę bo to za długi temat żeby pisać na telefonie. Ale już słyszę porady żeby broń boże nie pić gazowanego. Ale dlaczego? Może wy wiecie ?
słodkie gazowane napoje mogą w dużych ilościach przyczynić sie do cukrzycy ciązowej , ponoć powodują też zaparcia, moja koleżanka ma teorie ale nie wiem skąd, że jeśli mama pije napoje gazowane to potem dzieciaczek meczy sie z kolkami, ja nie ukrywam, ze czasami troche sie napiję ale raczej sie wystrzegamniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja przed ciążą byłam uzależniona od cocacoli, teraz mówię mężowi żeby nie kupował bo mnie kusi. No i czasem niestety sie skuszę na szklaneczke. Ale jeżeli to ma spowodować później kolki to nawet nie spojrzę na gazowane. A tak uwielbiam ten gaz w gardle
-
Niecierpliwa jak miło się czyta takie wpisy
2cm
szok ale podobno tak jest że od 11 do 16 tygodnia dzieci podwajają wielkość. Koleżanka była na usg w 11 tyg i miało 4,5cm za w 16 tyg już 11cm ! Przyłożyłam dziś sobie miarkę do brzucha - 52 cm tyle ile mniej więcej mają dzieci jak się rodzą, zmroziło mnie..jak to przejdzie środkiem, przez moją małą "myszkę" ałć...
Mamasia tak to moje zdjęcie z pleneru ślubnego jak z rozbiegu wskoczyłam z molo do jeziora w sukni, miny plażowiczów- bezcenne. Uwielbiam to zdjęcie, byłam taka szczupła i miałam talię..niecierpliwa, małaMyszka, lys, psioszka11, mamasia, gosia.b, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Co do staników- ja też nachodziłam się po sklepach H&M, C&A, FF, i wszystko inne, a kupiłam w KIK- taki niemiecki market, nie wiem czy macie u siebie,ale pewnie jest. Są typowo ciążowe,ale akurat nic w rozmiarze, a ja sobie kupiłam dla Pań size plus i są super, wygodne i cenowo ok- 29,99. Bo H&M po 80zł
małaMyszka, Magd lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Chyba zwariowałam, albo coś. Brałam teraz prysznic i potem wcierałam balsam w ciało, no i tak stoję i patrzę na mój mini brzuszek i nagle widzę, jak mój brzuch się rusza to z prawej strony to z lewej! Jakby dziecko zmieniało pozycję! To chyba niemożliwe w 12 tygodniu? Nic nie czułam, tylko widziałam wybrzuszenie pojawiające się z jednej strony, a potem z drugiej. Zwariowałam, czy co to?
-
Dziewczyny dziękuję bardzo za odp co do zwolnienia. Wiedzialam, ze mogę na Was liczyć. Umowilam sie do innego lekarza
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."