SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam ostatnio u znajomych i nosiłam malą na rękach położoną na brzuchu i ona sobie dźwigała głowę i się rozglądała. Pytanie teściowej koleżanki: a ją nie boli jak tak głowę trzyma? Roześmiałam się i odpowiedziałam, że do tej pory się nie skarżyła więc trudno powiedzieć
niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Martucha86, Katarka, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
my szczepimy pentaxim, ale mamy za darmoche w ramach wcześniactwa, tak samo jak pneumo,
Karolina no własnie ja tak dumam i myśle co by tu kupic, chciałabym taka zabawke na teraz która zainteresowała by malucha , cos do zawieszenia na bujak, polecacie cos?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotka, moja Pola ma taką książeczke:
http://allegro.pl/fisher-price-shakira-miekka-ksiazeczka-cjv18-i5636533158.html
Jest bardzo fajna, ma zaczep, ma doczepiony gryzak, jest milutka w dotyku, Ja ją narazie mam doczepioną do maty i Pola często ją chwyta za ten materiał i się dziwi jak szelesci
Potem jak bedzie zainteresowana tym co sie tam dzieje to fajnie doczepic do np. spacerówki, bedzie sobie przeglądać a nie wywali i sie nie zgubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 16:47
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja kupilam Julce ostatnio szeleszczacego metkowca minky, w tej chwili to jej ulubiona zabawka
i do tego właśnie kostkę, po bokach różne faktury, w środku dzwoneczek, jedna ścianka szeleści i ma metki do łapania.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:
Sluchajcie, co kupujecie swoim dzieciom pod choinke ?
Mamy mate,mamy bujaczek,huśtawke,siostrzyczke szczeniaczka,milion grających pierdół..nie mam pojecia co jej kupic hm.. ?
Myslałam o tej żyrafie sophie, ale nie wiem ?
kaaarolina i jak Pola reaguje na ta siostrzyczke szczeniaczka ? bo ja wlasnie na mikolaja firmowego wybralam wlasnie ta zabawke + 3 magiczne klocki .
Sama juz nic nie bede malej kupowac , idziemy tylko na tego firmowego mikolaja + pewnie dziadkowie cos kupia czy moja siostra.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Noo dawać dawać dziewczynki z pomysłami,
my mamy taką kostkę http://allegro.pl/taf-toys-kostka-do-cwiczen-manualnych-3m-i5758305613.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Zabawki-11818_Dla+niemowl%C4%85t-11820_Interaktywne-19411_Maskotki+Uczniaczki-94136 i młody tez zadowolony:)
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://www.zadowolenie.pl/dla-dzieci/zabawki-dla-najmlodszych/zabawki-muzyczne/smily-uciekajaca-biedronka-2?utm_source=ceneo_spo&utm_medium=referral
to jest super! moja siostra pracuje w sklepie z zabawkami, i to mi sie strasznie spodobalo, zażyczyłóam sobie dla Szymonka:) jest jeszcze wersja piesek
http://allegro.pl/uciekajacy-piesek-smily-play-uczy-raczkowania-0209-i5793370107.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 16:59
0na88, małaMyszka, lys, Katarka, magda sz lubią tę wiadomość
-
ta kostka wyglada super ,cholera .. moze jednak kupie.
)
U nas z zabawkami to bez szalu u Zoski , najbardziej ja jedak mata interesuje 3/4 dnia na niej lezy i chwyta czy tam potrzasa tymi zabawkami , ewentualnie oglada z niej TV ehh .
Mamy rozne gryzaki , grzechotki , maskotki ale to wszystko na doslownie chwile.
Bujaczek pomaga bardziej mi jak chce sie wykapac czy odkurzyc...
Jedynie ksiazeczka ja interesuje jak jej pokazuje , czy macham nia i udaje ze to motyl...
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze się zastanawiam nad wykupieniem sobie serii masaży w myśl zasady szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko, a końcu o uszczęśliwienie dziecka chodzi, nie?
0na88, niecierpliwa, Paula_071, gianna88, małaMyszka, zabka11, magda sz, jesslin87, Zetka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
ja cos czuje ze to moje dziecko to jak ja bede ...
mialam duzo zabawek a najbardziej lubialam jak na ciupage nakadalam ziemniaka i doklejalam wloczke do tego ziemniaka jako wlosy i to byla moja ukochana zabawka , ewentualnie kawalek rury i udawalam ze to kon goniac po podworku i drac sie "pytko pytko"
plusem lalki z ciupagi byl fakt ze co dwa trzy dni musialam zmienic jej glowe bo gnilahaha
Pulpecja, małaMyszka, zabka11, aaaaga, magda sz, niecierpliwa, jesslin87, Zetka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
wieczorne zabawy z mamą
Ojciec jak zdj robi to zawsze mamie łeb utnie haha
Jezuu spadam myć gary po obiedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:06
Paula_071, Pulpecja, małaMyszka, zabka11, magda sz, niecierpliwa, jesslin87, apaczka, Katarka, Martucha86, 5ylwia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej! Ale ciezko Was nadrobic
My dzis po drugiej dwace 6w1, mam nadzieje ze tak jak po pierwszej wszystko będzie ok. Swoja droga dziwna ta rozbieżność cenowa. U mnie 195zl.
Lys wybacz ale nie pamietam, Lily ma asymetrie? Jesli tak to czy rozmawialas o kolkowej z fizjo bo mi moja znajoma fizjo odradzala...ze lepiej tkana i kangurka albo chociaz kieszonkę.
Czytalam w czym śpią Wasze dzieci. Moj spi w pajacu bawełnianym i spiworku, w domu 21-22 stopnie, jest cieplutki ale czasem ma zimne dłonie w nocyw dzien mimo ze cieply to tez mu sie to zdarza, mowilam o tym pediatrze to powiedziała ze takie krążenie...nie podoba mi sie to... a jak to jest u Waszych dzieci???
Julek zafascynował sie swoim glosem i piszczy co chwile do tego nauczyl się lapac zabawki i musze mu podawać co chwile grzechotke bo sie wscieka jak mu gdzies wypadnie
A jutro wizyta u audiologa, niby nie podejrzewam ze ma jakieś problemy ale stresik zawsze jestWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:23
Paula_071, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Noo dawać dawać dziewczynki z pomysłami,
my mamy taką kostkę http://allegro.pl/taf-toys-kostka-do-cwiczen-manualnych-3m-i5758305613.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Zabawki-11818_Dla+niemowl%C4%85t-11820_Interaktywne-19411_Maskotki+Uczniaczki-94136 i młody tez zadowolony:)