SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:U mnie pentaxim- 114zł, 6w1-190zł. Jakies dobre znizki maja z nfzetem
Ooo to masz fajne ceny, zazdraszczam.
Madzie kuruj sie kobieto, mezowi wrecz w progu mala a ty pod kolderke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:26
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Ale takie bardzo wodniste? Nasze to aż pływają w pieluszce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:57
Katarka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja dobrze gadasz polać jej ! U nas kupy rzadkie czasami z grudkami i troche sluzu
My rota mamy za 300 zl pneumo 280 chyba musze sprawdzić ile 6 w 1małaMyszka, Katarka, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Magda twoja Maja miała odparzona fałdkę na szyi? Wyleczyła się? Ja jestem tak głupia i myślałam, że mycie i wytarcie po kąpieli wystarczy, a w środę zauważyłam takie masakryczne otarcie, że o mało się nie przekreciłam.
Teraz rano i wieczorem przecieram octaniseptem i smaruje sudocremem... -
0na88 wrote:Ja tez najchetniej kapalabym mala w naszej wannie - ale boje sie ze jak sie juz schyle to sie nie wyprostuje , kregoslup nawala mi okropnie.
małaMyszka, Paula_071, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Mój maniak telewizyjny http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c5bc9ba84db.jpg
I mały dziamdziak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c40ba06ba617.jpgPulpecja, niecierpliwa, Migotkaa, magda sz, Paula_071, 0na88, zabka11, lys, jesslin87, Laura, Martucha86, Katarka, 5ylwia, Weridiana, witaminkab, Zetka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Myszka, fajny kawaler:) zawsze go trzymasz w krótkim rekawku? goracy chłopak z niego:)
Mnie też wpieprzają te pytania ludzi, a czemu marudzi, a zostaw go tu też sie przespi, a nie jest mu za zimno? a skad ja mam wiedziec haha
Co do dzieci grzecznych, niegrzecznych, myśle z ekażdy ma swoje, niepowtarzalne dziecko, najbardzije mnie rozpierdala mój maż jak przychodzi do domu i pyta sie czy Szymonek grzeczny, chociaz ja zawsze mówie grzeczny a w teorii wyglada to tak:
- przyototwujemy obiad matka noga wygieta i chuśta w bujaku
-matka sie maluje to noga z przodu i chuśta, nawet kreskę na oku już umiem zrobić jedną nogą chuśtając
-wychodzac na spacer matka zawsze wychodzi upocona bo najpierw lece z wózkiem i wracam po małęgo bo sie już drze
- nie wspominając o tym ze na kibel chodzimy razem i mama buja jedną noga w bujaku
Ale co tam, ja mówię ze gzreczny, bo on jest mój wyczekany i mama go kocha najbardziej na świecie!
Pani z inpostu jak przychodzi to zawsze usmiech bo otwieramy razem z Szymonkiem hih:)
bałagan w domu jak nie wiem ale to co, popijam herbate z sokiem malinowym i wpierdzielam ciastka0na88, Paula_071, małaMyszka, apaczka, zabka11, jesslin87, lys, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Jeszcze mi powiedzcie jakie są objawy alergii pokarmowej? Martwi mnie ten śluz, ale nie mamy boli brzuszka, nie mamy wysypki (tylko takie suche placki przy zgieciach przy rączkach i stópkach.
córka mojej siostry ma skaze białkową i właśnie objawy to byłą sucha skóa, placki takie na łokciach, nóżkach i na głowie duże strupki, jak by mega ciemieniucha, na twarzy sucha skóra, łuszcząca sięmałaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
Też używam sudocremu do szyjki
U mnie 6w1 kosztuje 190, pneumokoki przy tej opcji mam gratis.
Myszko- fajny kawaler
Sluchajcie, co kupujecie swoim dzieciom pod choinke ?
Mamy mate,mamy bujaczek,huśtawke,siostrzyczke szczeniaczka,milion grających pierdół..nie mam pojecia co jej kupic hm.. ?
Myslałam o tej żyrafie sophie, ale nie wiem ?małaMyszka lubi tę wiadomość