SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A widziałyście to: www.biedronka.pl/pl/wiecej-swiatecznych-prezentow ?
edit. I znowu dada w promocji: http://www.biedronka.pl/pl/product,id,13949,name,pieluchy-dada-premium-comfort-fit-boxWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:40
zabka11, 0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
magda sz wrote:Myszka sudokrem 3 dni i ani sladu odparzenia.
43 min do wejscia meza do domu. siedze od 5 min na kiblu z mala i patrzymy si w pralke jak pierze... jest hardcore dzis. aaaaaaaaaaaa
Nic nie mow ja przez sasiada chuja nie moge dziecka wyciszyc. Spala jedynie na spacerze a tak to wisi na ramieniu caly dzien i marudzi. Maz juz co prswda wrocil z pracy ale ma rozmowy tel. Sluzbowe wiec tak jakby go nie bylo. Bede miala bichol ze szok od noszenia malej. I strasznie mi ramie wcina i slini.małaMyszka, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A widziałyście to: www.biedronka.pl/pl/wiecej-swiatecznych-prezentow ?
edit. I znowu dada w promocji: http://www.biedronka.pl/pl/product,id,13949,name,pieluchy-dada-premium-comfort-fit-box
Spoko...bo akurat mialam isc i sprawdzic do biedry...jak tylko sprzedam dzieciaka dla mezamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dobra, poprasowałam, usmażyłam naleśniki, pozmywałam, oglądam 3 sezon American horror story, mały ze mną gada, M wraca z pracy, ogólnie chyba wszystko ogarnęłam... Jutro leże przed TV hahahahhaha wiem bardzo śmieszne...
-
lys wrote:yyy Sebastian??
Weridiana lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Taaaaak!!!! O kurcze ale jestem dumna. Co prawda dźwiga się sam cały dzień, ale wyprostował się i teraz ma nerwa, bo mu się nie udaje hehehehe
Tak sam z pozycji lezacej?
Maz wrocil 40minut temu z Wawy, wykapal malego i polecial na pilke. Jutro i pojutrze ma zajecia do 19:30. Dzisiaj mi powiedzial, ze w czwartek znowu jedzie do Warszawy, ale wraca na 19 na koncert. Piatek i sobota dalej konferencje. Jeszcze moja mama jedzie na pare dni do Zakopca. Nuda bedzie... zwlaszcza, ze jutro szczepie i nie bede z nim wychodzic w taka pogode:(małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
gianna88 wrote:
Lys wybacz ale nie pamietam, Lily ma asymetrie? Jesli tak to czy rozmawialas o kolkowej z fizjo bo mi moja znajoma fizjo odradzala...ze lepiej tkana i kangurka albo chociaz kieszonkę.
Tak, Lily ma asymetrię, ale już jest poprawa. Czemu chusta kółkowa jest zła? Przecież to też chusta tkana i można nosić z przodu dziecko. I co to jest kangurka i kieszonka?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Byliśmy dziś na kontroli u neurologa, asymetria była "nasilona" teraz jest "znacznie mniej nasilona", jest też znaczna poprawa jeśli chodzi o odwracanie główki w lewo. Na początku grudnia mamy znowu zrobić usg przezciemiączkowe żeby sprawdzić jak zachowuje się ta torbiel. I teraz najlepsze, Lily ma napięcie mięśniowe z tendencją do niższego, jest troszkę wiotka, więc z racji na to i na asymetrię zalecana kontynuacja rehabilitacji aż do czasu rozpoczęcia CHODZENIA. Pani doktor powiedziała, że dzieci z takim napięciem później zaczynają siadać, raczkować, chodzić i dlatego trzeba je dodatkowo stymulować.
Czyli niby dobre wieści, a jednak złe.
Aha i rozmiar główki do dalszej obserwacji bo teraz jest 41 cm czyli przez 3 tyg urosła 1,5 cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 20:09
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej, tydzień mnie nie było, mąż miał urlop i zamiast mieć więcej czasu na przyjemności takie jak forum było odwrotnie
Czytałam Was przy nocnych randkach z laktatorem
Został mi tylko dzisiejszy dzień do nadrobienia więc się biorę, a Was zostawiam z moim 3 miesięcznym śmieszkiem
https://drive.google.com/file/d/0B5rmQqpWpAD_S21yR0pJdnk3cWJiTTJ0azlac3Q2RDZ5Y200/view?usp=sharing
P.S mam cudownego mężaPrzez ten tydzień pomył okna i wypucował mieszkanie aż lśni
pomiędzy sprzątaniem bawił się z synem
apaczka, lys, 0na88, niecierpliwa, Katarka, Pulpecja, Martucha86, magda sz, jesslin87, mamasia, zabka11, Paula_071, Weridiana, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ostatnio tak się zaczął śmiać podczas jedzenia cycka, że na początku się przestraszyłam! Jak taki mały gremlin
później przerodziło się to w głośny śmiech! Popłakałam się ze szczęścia
uwielbiam takie momenty!
0na88, lys, apaczka, niecierpliwa, Katarka, magda sz, jesslin87, Paula_071, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość