X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.colorland.pl/fotokalendarz

FB2AXL2H to jest kod, wpisuje sie w koszyku w zamowieniu wtedy duzo taniej wychodza. Tam jest edytor, same projektujecie kalendarz, wybieracie szablon, mozecie zmienic uklad, dodac obrazki. Wg mnie nie trzeba fot z sesji, moga byc takie domowe i wyjdzie super

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:26

niecierpliwa, Laura, 0na88, apaczka, jesslin87, zabka11, mamasia, Neyla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia skad ten kod ze znizka? Kalendarz sliczny ja w poniedzialek mam sesje swiateczna i mam nadzieje, ze zdaze ;)

• magda sz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam grupona i dostałam kod i miałam za 19zl sztuke, a na ich fanpage jest inny kod i tam wychodzi po 15zl czy jakos tak. To jest ten kod z fb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:32

niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dumam nad prezentami dla moim chrzesniaków, Jagódka ma 4 miesiace, kupie jej jakis fajny zestaw sukienke plus bluzeczke tylko wieksza taka na wiosne jak juz bedzie mozna sie rozebrac i do tego zabawke jakąs fajną taka na teraz, moz eta kostke albo cos innego, bo takie wieksze ma bo dostała na chrzestw tym pieska pchacza z fishera

gorzej z 8-letnim kawalerem, bo on to raczej tylko komputer.. musze zapytac mamy jego

Ewa123 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ja kupiłam grupona i dostałam kod i miałam za 19zl sztuke, a na ich fanpage jest inny kod i tam wychodzi po 15zl czy jakos tak. To jest ten kod z fb

Myslisz, ze ten kod jest za kazdym razem ten sam?

• magda sz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde te 15 zł to było jednego dnia widzę. To jest ich post z dzisiaj.

Fotokalendarz za 19,90 zł!
    U nas stworzysz go i zamówisz on-line w kilka minut. Ty wybierasz miesiąc na którym zaczyna się i kończy Twój kalendarz. Wstaw ulubione zdjęcia, zaznacz ważne daty i odbierz swój fotokalendarz w 24h! Tylko teraz w PROMOCJI z KODEM za 19,90 zł! --> FB2AXL2H <-- Teraz również nowe szablony: http://bit.ly/1LjA3PP

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy na spacerze 40min.Dziad mały zasnął od razu jak tylko poczuł że wychodzimy tak lubi spacery ale niestety pogoda wygonila nas po chwili Do domu i co? Oczy jak 5złoty. Ehhh niech że już się wypogodzi bo zwariuje w tym domu.
    Jutro znowu do rodziców na weekend więc trochę odsapne.

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda klasa kalendarze :)

My pasujemy dzisiaj ze spacerem - co chwilę leje.

Moje dziecko właśnie zrobiło 4 kupy z czego 2 to prawie sam śluz plus pojedyncze niteczki krwi ... k...wa ja się pytam po czym??? Chyba wychodzi, że nie powinnam jeść NICZEGO. Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie jeść normalnie..
    Skórę też ma atopową :( Nie pomyślałabym, że będziemy mieć takie problemy, żadne z nas nie jest alergikiem.
    Ja to się boję wejść na wagę. 6 tygodni po porodzie mialam już wagę jak przed ciążą a nie byłam na tej ch. diecie :(

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda kalendarze super :D

Dziewczyny mam pytanie. Zwiększyła sie u Nas liczba kupek na dzień, ale często są to małe ilości. Czy zwiększona liczba na dzień, ale mała ilość w sensie objętości to biegunka?

lb17w98.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Aga89

Lys a jak u Ciebie nocka bo wy też wczoraj na szczepieniach byliście?
    [/QUOTE]

U nas noc lepsza niż zazwyczaj, mała więcej spała, chyba te szczepionki ją tak zmorzyły, kręciła się trochę, ale wstawałam do niej tylko kilka razy, a nie kilkanaście jak zwykle. Nóżki też na razie wyglądają ok, poprzednio były spuchnięte. My szczepiliśmy 6w1 i pneumo. Na rota nie szczepimy.

A Wy jesteście pod opieką neurologa? Bo my oprócz tego że były problemy z podnoszeniem i obracaniem główki, asymetria to jeszcze jest tendencja do niskiego napięcia co za tym idzie mamy się rehabilitować aż do czasu kiedy mała zacznie chodzić i mamy być pod opieką neurologa.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka ilość kup nie świadczy o biegunce, niektore dzieci robią kupe co karmienie. normalna kupa jest wodnista a biegunka to jakby sikała pupą.

Mi zostały 3kg do wagi z przed ciąży ale tak naprawdę przez ciążą przytyłam 5 kg w pół roku więc zostało mi jeszcze 8 do celu. Zajadałam stres no i tarczyca mi skoczyła wysoko. Teraz noszę 38, czasem i 40 a wcześniej 36, zdarzało się i 34.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:44

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakiś pomysł jak zrobić polędwiczkę wieprzową? najlepiej szybko i smacznie. Pierwszy raz robię

Agaata lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys, wczoraj na wizycie pediatra badała Natalkę włącznie z ciąganiem jej za rączki i stwierdziła że wszystko jest w porządku. Ja natomiast nie dałam za wygraną i odpowiedziałam co mnie niepokoi i chyba zobaczyła ze tak łatwo nie odpuszczę i powiedziała żebyśmy poszli do rehabilitanta ale ona tu nic złego nie widzi. Także nie dała skierowana do neurologa. Rehabilitant nie stwierdził asymetrii. Myślisz ze mimo wszystko powinniśmy iść prywatne do neurologa?

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś mi położna powiedziała że nasze 3 miesięczne dzieci potrafią się najeść ssąc pierś tylko 8,9 minut są na tyle duże że potrafią ssać szybciej.
    Właśnie u nas tak jest że Dominiś je czasem 8 minut a czasem 15

niecierpliwa lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Agaata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Macie jakiś pomysł jak zrobić polędwiczkę wieprzową? najlepiej szybko i smacznie. Pierwszy raz robię

Ja robię marynatę z miodu musztardy i trochę ziol, wstawiam na trochę do lodowki, a później smażę w plastrach, trzeba uważać bo miód łatwo przypalić, taka dla mnie jest najlepsza.

magda sz lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata dzięki, już myślałam żeby to piec a nie chce mi się tarabanić z piekarnikiem

Agaata lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się szybko robi na patelni, jakieś 15 minut wszystko Ci zajmie.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wogole nie dzwiga glowki do przodu.. w sumie dopiero od ok 2 tyg podnosi wiec myślę że wszystko w swoim czasie..no ale musze zapytać w pn pediatrę czy coś mamy z tym robić..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga89 wrote:
    Lys, wczoraj na wizycie pediatra badała Natalkę włącznie z ciąganiem jej za rączki i stwierdziła że wszystko jest w porządku. Ja natomiast nie dałam za wygraną i odpowiedziałam co mnie niepokoi i chyba zobaczyła ze tak łatwo nie odpuszczę i powiedziała żebyśmy poszli do rehabilitanta ale ona tu nic złego nie widzi. Także nie dała skierowana do neurologa. Rehabilitant nie stwierdził asymetrii. Myślisz ze mimo wszystko powinniśmy iść prywatne do neurologa?

No, bo pediatra nie zawsze jest w stanie wychwycić takie problemy... u nas na trzech pediatrów tylko jeden zwrócił mi uwagę, że jest niskie napięcie i pytał właśnie czy jesteśmy pod opieką neuro i czy się rehabilitujemy.
    Nie wiem Aga, ja bym poszła na Waszym miejscu do neurologa żeby się wypowiedział na temat tego napięcia, rehabilitacji itd

edit albo niech pediatra da Wam skierowanie do neurologa zapiszcie sie na nfz i poczekajcie te 2-3 miesiace do wizyty, a przez ten czas sie bedziecie rehabilitowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 15:48

Aga89 lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Katarka ilość kup nie świadczy o biegunce, niektore dzieci robią kupe co karmienie. normalna kupa jest wodnista a biegunka to jakby sikała pupą.

Mi zostały 3kg do wagi z przed ciąży ale tak naprawdę przez ciążą przytyłam 5 kg w pół roku więc zostało mi jeszcze 8 do celu. Zajadałam stres no i tarczyca mi skoczyła wysoko. Teraz noszę 38, czasem i 40 a wcześniej 36, zdarzało się i 34.

Tyle że ostatnimi czasy była jedna kupa na dzień, a czasem nawet żadnej nie było, a od paru dni zdarzają sie nawet po 3 kupki, ale nie duże. Nie wiem, na raty to robi? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:46

lb17w98.png
‹‹ 2467 2468 2469 2470 2471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ