SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.colorland.pl/fotokalendarz
FB2AXL2H to jest kod, wpisuje sie w koszyku w zamowieniu wtedy duzo taniej wychodza. Tam jest edytor, same projektujecie kalendarz, wybieracie szablon, mozecie zmienic uklad, dodac obrazki. Wg mnie nie trzeba fot z sesji, moga byc takie domowe i wyjdzie superWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:26
niecierpliwa, Laura, 0na88, apaczka, jesslin87, zabka11, mamasia, Neyla lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam grupona i dostałam kod i miałam za 19zl sztuke, a na ich fanpage jest inny kod i tam wychodzi po 15zl czy jakos tak. To jest ten kod z fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:32
niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
kurde dumam nad prezentami dla moim chrzesniaków, Jagódka ma 4 miesiace, kupie jej jakis fajny zestaw sukienke plus bluzeczke tylko wieksza taka na wiosne jak juz bedzie mozna sie rozebrac i do tego zabawke jakąs fajną taka na teraz, moz eta kostke albo cos innego, bo takie wieksze ma bo dostała na chrzestw tym pieska pchacza z fishera
gorzej z 8-letnim kawalerem, bo on to raczej tylko komputer.. musze zapytac mamy jegoEwa123 lubi tę wiadomość
-
Kurde te 15 zł to było jednego dnia widzę. To jest ich post z dzisiaj.
Fotokalendarz za 19,90 zł!
U nas stworzysz go i zamówisz on-line w kilka minut. Ty wybierasz miesiąc na którym zaczyna się i kończy Twój kalendarz. Wstaw ulubione zdjęcia, zaznacz ważne daty i odbierz swój fotokalendarz w 24h! Tylko teraz w PROMOCJI z KODEM za 19,90 zł! --> FB2AXL2H <-- Teraz również nowe szablony: http://bit.ly/1LjA3PP
-
Byliśmy na spacerze 40min.Dziad mały zasnął od razu jak tylko poczuł że wychodzimy tak lubi spacery ale niestety pogoda wygonila nas po chwili Do domu i co? Oczy jak 5złoty. Ehhh niech że już się wypogodzi bo zwariuje w tym domu.
Jutro znowu do rodziców na weekend więc trochę odsapne.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Magda klasa kalendarze
My pasujemy dzisiaj ze spacerem - co chwilę leje.
Moje dziecko właśnie zrobiło 4 kupy z czego 2 to prawie sam śluz plus pojedyncze niteczki krwi ... k...wa ja się pytam po czym??? Chyba wychodzi, że nie powinnam jeść NICZEGO. Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie jeść normalnie..
Skórę też ma atopowąNie pomyślałabym, że będziemy mieć takie problemy, żadne z nas nie jest alergikiem.
Ja to się boję wejść na wagę. 6 tygodni po porodzie mialam już wagę jak przed ciążą a nie byłam na tej ch. diecie -
[QUOTE=Aga89
Lys a jak u Ciebie nocka bo wy też wczoraj na szczepieniach byliście?
[/QUOTE]
U nas noc lepsza niż zazwyczaj, mała więcej spała, chyba te szczepionki ją tak zmorzyły, kręciła się trochę, ale wstawałam do niej tylko kilka razy, a nie kilkanaście jak zwykle. Nóżki też na razie wyglądają ok, poprzednio były spuchnięte. My szczepiliśmy 6w1 i pneumo. Na rota nie szczepimy.
A Wy jesteście pod opieką neurologa? Bo my oprócz tego że były problemy z podnoszeniem i obracaniem główki, asymetria to jeszcze jest tendencja do niskiego napięcia co za tym idzie mamy się rehabilitować aż do czasu kiedy mała zacznie chodzić i mamy być pod opieką neurologa.
-
Katarka ilość kup nie świadczy o biegunce, niektore dzieci robią kupe co karmienie. normalna kupa jest wodnista a biegunka to jakby sikała pupą.
Mi zostały 3kg do wagi z przed ciąży ale tak naprawdę przez ciążą przytyłam 5 kg w pół roku więc zostało mi jeszcze 8 do celu. Zajadałam stres no i tarczyca mi skoczyła wysoko. Teraz noszę 38, czasem i 40 a wcześniej 36, zdarzało się i 34.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:44
-
Lys, wczoraj na wizycie pediatra badała Natalkę włącznie z ciąganiem jej za rączki i stwierdziła że wszystko jest w porządku. Ja natomiast nie dałam za wygraną i odpowiedziałam co mnie niepokoi i chyba zobaczyła ze tak łatwo nie odpuszczę i powiedziała żebyśmy poszli do rehabilitanta ale ona tu nic złego nie widzi. Także nie dała skierowana do neurologa. Rehabilitant nie stwierdził asymetrii. Myślisz ze mimo wszystko powinniśmy iść prywatne do neurologa?
-
Dziewczyny dziś mi położna powiedziała że nasze 3 miesięczne dzieci potrafią się najeść ssąc pierś tylko 8,9 minut są na tyle duże że potrafią ssać szybciej.
Właśnie u nas tak jest że Dominiś je czasem 8 minut a czasem 15niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Macie jakiś pomysł jak zrobić polędwiczkę wieprzową? najlepiej szybko i smacznie. Pierwszy raz robię
Ja robię marynatę z miodu musztardy i trochę ziol, wstawiam na trochę do lodowki, a później smażę w plastrach, trzeba uważać bo miód łatwo przypalić, taka dla mnie jest najlepsza.magda sz lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Lys, wczoraj na wizycie pediatra badała Natalkę włącznie z ciąganiem jej za rączki i stwierdziła że wszystko jest w porządku. Ja natomiast nie dałam za wygraną i odpowiedziałam co mnie niepokoi i chyba zobaczyła ze tak łatwo nie odpuszczę i powiedziała żebyśmy poszli do rehabilitanta ale ona tu nic złego nie widzi. Także nie dała skierowana do neurologa. Rehabilitant nie stwierdził asymetrii. Myślisz ze mimo wszystko powinniśmy iść prywatne do neurologa?
No, bo pediatra nie zawsze jest w stanie wychwycić takie problemy... u nas na trzech pediatrów tylko jeden zwrócił mi uwagę, że jest niskie napięcie i pytał właśnie czy jesteśmy pod opieką neuro i czy się rehabilitujemy.
Nie wiem Aga, ja bym poszła na Waszym miejscu do neurologa żeby się wypowiedział na temat tego napięcia, rehabilitacji itd
edit albo niech pediatra da Wam skierowanie do neurologa zapiszcie sie na nfz i poczekajcie te 2-3 miesiace do wizyty, a przez ten czas sie bedziecie rehabilitowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 15:48
Aga89 lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Katarka ilość kup nie świadczy o biegunce, niektore dzieci robią kupe co karmienie. normalna kupa jest wodnista a biegunka to jakby sikała pupą.
Mi zostały 3kg do wagi z przed ciąży ale tak naprawdę przez ciążą przytyłam 5 kg w pół roku więc zostało mi jeszcze 8 do celu. Zajadałam stres no i tarczyca mi skoczyła wysoko. Teraz noszę 38, czasem i 40 a wcześniej 36, zdarzało się i 34.
Tyle że ostatnimi czasy była jedna kupa na dzień, a czasem nawet żadnej nie było, a od paru dni zdarzają sie nawet po 3 kupki, ale nie duże. Nie wiem, na raty to robi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:46