SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, dałam paracetamol ale jak już płakał i nie mogłam go uspokoić.. wcześniejsze szczepienia zniósł bez żadnych problemów i myślałam że będzie podobnie.. następnym razem dam mu szybciej paracetamol.. a wogóle to nałożyło się kilka rzeczy, znowu we Wro po prawie 2 tyg nieobecności, od razu szczepienie i jeszcze brak spaceru.. za dużo jak dla małego Patryczka..
ale mnie łupie kręgosłup, mąż jeszcze na spotkaniu ale jak tylko wróci idę zrobić sobie dłuuugą kąpiel..
Dziewczyny którą żyrafkę Sophie kupiłyście? ten gryzak czy tą zwykłą? mój zaczął fajnie łapać zabawki i dziś maltretował swoje gryzaczki ale wszystkie jakieś takie nieporęczne .. -
Mamasia powodzenia z katarem wypedz gp szybko!
duzo pryskania i odciagania, nos go na tygryska albo zarzucaj na ramoe, zeby mial twarz do dolu, nawilzaj powietrze przed spaniem, mozesz kupic plasterki aromaktiw. Nie pryskaj tylko nasivinem bo pogarsza sprawe.
Ainer tez bym sie wnerwila, oby sad rozwiazal sytuacje.
Aga moze to skok? Moja dzien przed szczepionka 11.11 zaczela mniec takie akcje i trwaja do dzis.
Kurde i ja o tym bobathu mysle jak on tak rozwija dzieciainer85, jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość
-
Zetka ja robiłam wg tego przepisu, kulki mozarella dodawałam do talerzyka przed samym jedzeniem www.odzywiajsiezdrowo.pl/przepis/zupa-krem-z-pieczonych-burakow
Polecam porcje z 10 buraków i 2 jabłka bo szybko idzie taka zupka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 22:07
zabka11 lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Zetka ja robiłam wg tego przepisu, kulki mozarella dodawałam do talerzyka przed samym jedzeniem www.odzywiajsiezdrowo.pl/przepis/zupa-krem-z-pieczonych-burakow
Polecam porcje z 10 buraków i 2 jabłka bo szybko idzie taka zupka.
Właśnie jutro zrobię bo zapisałam kiedyś linka jak podawałas, dzięki
-
AgaSad wrote:tak, dałam paracetamol ale jak już płakał i nie mogłam go uspokoić.. wcześniejsze szczepienia zniósł bez żadnych problemów i myślałam że będzie podobnie.. następnym razem dam mu szybciej paracetamol.. a wogóle to nałożyło się kilka rzeczy, znowu we Wro po prawie 2 tyg nieobecności, od razu szczepienie i jeszcze brak spaceru.. za dużo jak dla małego Patryczka..
ale mnie łupie kręgosłup, mąż jeszcze na spotkaniu ale jak tylko wróci idę zrobić sobie dłuuugą kąpiel..
Dziewczyny którą żyrafkę Sophie kupiłyście? ten gryzak czy tą zwykłą? mój zaczął fajnie łapać zabawki i dziś maltretował swoje gryzaczki ale wszystkie jakieś takie nieporęczne ..
Ja kupiłam ta co Niecierpliwa. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5719639136
-
Mój kot po zjedzeniu Pregna DHA próbował opędzlować Calperos (wapń) a teraz dobiera się ponownie do moich supli i próbuje czy mu się uda z Pregna Plus
powinni pisać na opakowaniu - trzymać w miejscu niedostępnym dla dzieci i kotów
Kupiłam ten szampon Oillan, faktycznie włoski są po nim milutkiemagda sz, ainer85, lys, jesslin87, mamasia, Weridiana, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Neyla splułąm monitor jak opisywałąs swoje sutki haha
Niecierpliwa o jaka cudna babulenka:)
ainer o faktycznie żółw ha:) my matki jestesmy pomysłowe
Unas dzis wyjatkowo wieczór bez histerii pieknie zjadł szybko sie odbiło i w kimono, matka sobie obiecała z epojdzie wczesniej spac a siedze tu z Wami, uzalezniające to jest, nie wiedziec co u której na koniec dnia o nie nie, nie przejdzie !apaczka, Zetka, ainer85, lys, jesslin87, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ainer splulam monitor jak przeczytalam o twoich piersiach
) ale niestety u mnie tak samo , choc nigdy nad wyraz stojace nie byly
dzis znow pojechalismy do tesciow a Zoska znow histeria - kocha dziadkow na zaboj
Ainer , niecierpliwa - super zdjecia !
co ja to mialam... aha , maz usypia mala a ja udaje ze mam cos mega pilnego do zrobienia na komputerze i siedze na sierpniowkachainer85, Pulpecja, Laura, jesslin87, lys, Katarka, mamasia, niecierpliwa, Paula_071, Zetka, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja mam to samo, jeden wyżej drugi niżej, sflaczałe, obwisłe
ale znalazłam coś, co nam pomoże:
http://allegro.pl/tasmy-podnoszace-piersi-bare-lifts-x10-hit-fvat-i5052471995.html
już kiedyś je tutaj na forum widziałam, ale to był chyba tylko filmik, znalazłam na allegro i n pewno kupię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 23:01
0na88, jesslin87, Ewa123, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze fajne mialam cycki, ale po dwójce dzieci to wiszą takie flaki żeby nie powiedzieć szmaty...
Co do udawania to też zawsze glupa pale, że niby usypiam Wiki w sypialni, żeby mąż drugą ogarnąłon ją kąpie, czesze, ubiera w pizame, a ja w tym czasie " usypiam mala". Czyli po nakarmieniu odkladam ja do kolyski, klade sie na wyrku i pisze z siostra na mesengerze.
jesslin87, lys, Paula_071, 0na88, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
sama sie rozgladalam za kombinezonem bo moj ostatni okazal sie dziadowy - rozpinal sie co chwile w nogawkach , teraz kupilam taki :
http://allegro.pl/babaluno-zimowy-kombinezon-na-polarze-cutie-68-i5797190983.html
ale nic nie moge o nim powiedziec bo jeszcze go nie dostalam.Agaata lubi tę wiadomość