X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że nie jest gruby. Tak z mężem mówimy na niego bo ma ręce jak u ludzika michelin heheeheh
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac939738a7c8.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:35

niecierpliwa, 0na88, Katarka, Weridiana, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Paula dobre, dobre ;)

Super:) a mówiła jaki przyrost jest tym dobrym przyrostem?

niecierpliwa, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po poludniu, polozylam sie w sypialni z kubmiem zielonej herbaty, maly spi juz godzinke, ogarnelam kuchnie po obiedzie, zmylam podlogi i mi tez nalezy sie odpoczynek a cooo, musze poczytac co naskrobalyscie

małaMyszka, AgaSad, mamasia, Weridiana, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Ale mam terrorystę w domu, jak już załapie fazę na rączki to koniec, muszę chodzić z nim po całej chacie i wszystko pokazywać, jeju jak go tego oduczyć..chyba już za cwany na to a waży już swoje i lepiej nie będzie.. teraz podstępem odłożyłam go do łóżeczka (tzn najpierw na przewijak ale lubi się przebierać więc się uspokoił) no ale już słyszę kwęki w łóżeczku..
    aga ja Dominisia nosze tylko do odbijania bo on ciezki mi sie wydaje, jak go kłade na kanape to zaczyna marudzic ale ja go zaraz zagaduje, głupotki mu pokazuje np. głupie miny i on zaraz zaczyna sie smiać i gaworzyć i zapomina o rączkach :)
    ale za to tata go uczy bo z nim czesto tanczy to ja zawsze mowie do niego jak go odkładasz to głupotki pokazuj :P

małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Amberla Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja.... nie nadrobię was... jestem chyba na 2513 stronie i jeszcze 9 przede mną....
    Tak więc my się przywitamy - od wczoraj mam już ukończony 4 miesiąc i zaczęłam 5 ;)

1704bf0208c30dc1med.jpg

A poniżej - matce nudziło się w domu jak ojciec był w sobotę na studiach ;P

d33957b893aaceefmed.jpg

Miłej reszty dnia, spadam nadrabiać;)

małaMyszka, niecierpliwa, 5ylwia, Laura, Kkarolinaaaa, Katarka, lys, magda sz, AgaSad, Meggi31, 0na88, Migotkaa, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Maniuś, Neyla, Martucha86, aaaaga, agatka196, witaminkab, jesslin87, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Super:) a mówiła jaki przyrost jest tym dobrym przyrostem?

Ok 400-500g na miesiac

Amberla lubi tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla mój Sebastian zobaczył fotke twojej ślicznotki i przestał jeść z wrażenia fju fju...
    Mówię do niego jedz jedz najpierw masa potem rzeźba heheheehehehehe

niecierpliwa, Amberla, Laura, Katarka, magda sz, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Tomek waży 7kg, ale zastanawiam się w co ja go ubioerę w styczniu-lutym?

edit.
    lys - poszukaj kogoś do pomocy, może ktoś przypadnie Ci do gustu. Wykończysz się.

Mamy chłopców - w co ubieracie synów na święta?
    W wigilię body ala mikołaj, pierwszy dzień świąt body z reniferkiem lub body z aplikacją garnituru,a w drugi dzień świąt ubranie na chrzciny :-)

jesslin87 lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    W wigilię body ala mikołaj, pierwszy dzień świąt body z reniferkiem lub body z aplikacją garnituru,a w drugi dzień świąt ubranie na chrzciny :-)
    no wlasnie tez myslalam zeby zakupic na wigilie jakies swiateczne ubranko Dominisiowi ;)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w domu :)
    Dzień dobry :)
    O 8 rano pojechałąm z Polą i mamą do białegostoku (40km) na bioderka, dr powiedział ze bardzo ładne,a fałdki równe :D uf!

Potem byłysmy w galerii na zakupy-prezenty, brakuje mi tylko 3prezentów :)

Agata- no moja Pola ma ten bialy kombinezon i wlasnie 62/68 nosi rozmiar 68 a ten kombinezon jest sporo za duzy, ale przynajmniej starczy na cała zime :)

Myszko- ja ciemieniuche wyczesywałam szczoteczka do zebów, najlepiej sie spisała :)

Amberla-jakie cudo :)

Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła siostrzyczka szczeniaczka :D Ale jeszcze nie odpakowałam. Matka się bardziej cieszy z tych zabawek niż dziecko :P

magda sz, Laura, jesslin87 lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak podjechalismy pod przychodnie, a raczea w jej rejon, bo dojazd rozkopany to na dzien dobry poklocilam sie z mezem, ze zaparkowal w miejscu niedozwolonym, ja z mloda wysiadlam, a jemu kazalam szukac innego miejsca. Moja cierpliwosc nie strzymala tego chlopa, bo pojechal i zaginal w akcji, wiec fotelik z mloda zatargalam do przychodni. Moj chlop objechal dookola i zaparkowal w tym samym miejscu po'przeciwnej stronie, bo tam byl parking, ale 3 pierwsze miejsca dla postoju taxi. Wracamy, a tu straz miejska stoi za naszym autem. Taksowkarz po nich zadzwonil, meza drapneli do auta i skonczylo sie na pouczeniu dzieki Julce, kazal za to jej leki kupic ;) Przyszlibysmy 10 minut pozniej i bysmy mieli blokade, a wrocilismy tak szybko tylko dzieki temu, ze musialam sie wyklocic o swoja kolejke. Mialam na 14.10 a pacjenci z pozniejszych godzin poprzychodzili wczesniej i w nosie maja rejestrowanie na godziny, ale wydarlam morde i dzieki temu czekalam 5 minut, a nie 40 bo 2 osoby chcialy mnie wyprzedzic. I tak oto Julka uratowala nam stowe ;) a ojcu zycie, bo bym mu leb urwala jakby nam auto zblokowali :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:20

magda sz, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Martucha86, ainer85, jesslin87, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    Matko Bosko Kochano...mam dzisiaj detoks od cukru i chyba bede po scianach chodzila. Ostatnio jem tyyyle slodyczy ze juz mi uzaleznieniem zalatuje. Wczoraj zzarlam cala pakee knoppersow za jednym razem. Rano slodkie buleczki na sniadanko i jeszcze kokosowa princessa musi byc. ...a opona rosnie :(

Hehe... mam to samo ;) Ale walczę z tym! Pozbyłam się słodyczy i dzisiaj co P przyniosł? Dwie paczki z pracy ze słodyczami na Mikołaja dla dzieci!!! ;( No way!!!

Neyla, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość

• 5ylwia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam na święta kupić coś takiego w f&f ale nie ma rozmiaru :(
    df7d77f57223ce02med.jpg

Jakbyście gdzieś widziały coś podobnego to dajcie znać ;-)

Wózek targam na drugie piętro.. Na samą myśl o spacerze się cała pocę :-p

Amberla, niecierpliwa, magda sz, AgaSad, jesslin87 lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Hehe... mam to samo ;) Ale walczę z tym! Pozbyłam się słodyczy i dzisiaj co P przyniosł? Dwie paczki z pracy ze słodyczami na Mikołaja dla dzieci!!! ;( No way!!!

U nas w pracy paczka dopiero jak dziecko skonczy rok, a ze oboje z mezem pracujemy w tym samym miejscu to paczka jest jedna, co dla mnie jest chore, bo socjal nalezy sie obojgu, jakbysmy pracowali w roznych miejscach to paczki bylyby 2

• magda sz Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla super zdjęcie ! :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa3f93169912.jpg
    Która ma jakieś życzenia? Maja dziś wróży z kuli. Przepowiedziała mi że wyśpię się dziś :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:13

lys, niecierpliwa, Meggi31, Laura, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Neyla, Maniuś, Agaata, Martucha86, Katarka, ainer85, agatka196, jesslin87, zabka11, witaminkab, Zetka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola tez ma siostrzyczke szczeniaczka ale jeszcze ją nie interesuje :P

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura u nas też działa zagadywanie i wymyślanie głupot po odłożeniu ale jak jest już znudzony leżeniem, bujaczkiem, matą itp to koniec, nic nie działa.. zazwyczaj wtedy jest śpiący no i niestety noszenie do uśpienia, nie wiem jak się z tego uwolnić, nic mądrego nie wymyśliłam:)
    Mamasia super fotki:)
    Magda Maja jak zwykle czaderska:)

magda sz lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka, amberla, magda super zdjęcia same słodziaki :)

magda poproś Maję, żeby mi też coś fajnego wywróżyła, bo padam na ryjek, noc tragiczna i dzień też

niecierpliwa ciekawa jestem co wyjdzie w tym panelu, ja chyba też zrobię. W ogóle gdzieś wyczytałam, że czasami przy diagnostyce takich maluchów rodzice też robią testy na alergie, bo nieraz jest tak, że mają jakąś słabą alergię a nie wiedzą i może to być wskazówka na co zwrócić uwagę u dziecka. Ciekawe, czy rzeczywiście ma to uzasadnienie. Kurde przez to że nie mam czasu nic nie mogę poczytać. Strasznie mi tego brakuje. W głowie milion pytań, a nie ma odpowiedzi.

niecierpliwa, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Wiem, że nie jest gruby. Tak z mężem mówimy na niego bo ma ręce jak u ludzika michelin heheeheh
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac939738a7c8.gif

Małamyszka mój mąż na córę tez mówi że to ludzik michelin, a ja do tej pory nie wiedziałam jak on wygląda;)

niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość

iv09gu1r9swezozr.png
‹‹ 2518 2519 2520 2521 2522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ