SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że nie jest gruby. Tak z mężem mówimy na niego bo ma ręce jak u ludzika michelin heheeheh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac939738a7c8.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:35
niecierpliwa, 0na88, Katarka, Weridiana, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Witam sie po poludniu, polozylam sie w sypialni z kubmiem zielonej herbaty, maly spi juz godzinke, ogarnelam kuchnie po obiedzie, zmylam podlogi i mi tez nalezy sie odpoczynek a cooo, musze poczytac co naskrobalyscie
małaMyszka, AgaSad, mamasia, Weridiana, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
aga ja Dominisia nosze tylko do odbijania bo on ciezki mi sie wydaje, jak go kłade na kanape to zaczyna marudzic ale ja go zaraz zagaduje, głupotki mu pokazuje np. głupie miny i on zaraz zaczyna sie smiać i gaworzyć i zapomina o rączkachAgaSad wrote:Ale mam terrorystę w domu, jak już załapie fazę na rączki to koniec, muszę chodzić z nim po całej chacie i wszystko pokazywać, jeju jak go tego oduczyć..chyba już za cwany na to a waży już swoje i lepiej nie będzie.. teraz podstępem odłożyłam go do łóżeczka (tzn najpierw na przewijak ale lubi się przebierać więc się uspokoił) no ale już słyszę kwęki w łóżeczku..

ale za to tata go uczy bo z nim czesto tanczy to ja zawsze mowie do niego jak go odkładasz to głupotki pokazuj
małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
O ja.... nie nadrobię was... jestem chyba na 2513 stronie i jeszcze 9 przede mną....
Tak więc my się przywitamy - od wczoraj mam już ukończony 4 miesiąc i zaczęłam 5

A poniżej - matce nudziło się w domu jak ojciec był w sobotę na studiach ;P

Miłej reszty dnia, spadam nadrabiać
małaMyszka, niecierpliwa, 5ylwia, Laura, Kkarolinaaaa, Katarka, lys, magda sz, AgaSad, Meggi31, 0na88, Migotkaa, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Maniuś, Neyla, Martucha86, aaaaga, agatka196, witaminkab, jesslin87, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Amberla mój Sebastian zobaczył fotke twojej ślicznotki i przestał jeść z wrażenia fju fju...
Mówię do niego jedz jedz najpierw masa potem rzeźba heheheehehehehe
niecierpliwa, Amberla, Laura, Katarka, magda sz, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
W wigilię body ala mikołaj, pierwszy dzień świąt body z reniferkiem lub body z aplikacją garnituru,a w drugi dzień świąt ubranie na chrzcinyPaula_071 wrote:Tomek waży 7kg, ale zastanawiam się w co ja go ubioerę w styczniu-lutym?
edit.
lys - poszukaj kogoś do pomocy, może ktoś przypadnie Ci do gustu. Wykończysz się.
Mamy chłopców - w co ubieracie synów na święta?
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
no wlasnie tez myslalam zeby zakupic na wigilie jakies swiateczne ubranko Dominisiowimamasia wrote:W wigilię body ala mikołaj, pierwszy dzień świąt body z reniferkiem lub body z aplikacją garnituru,a w drugi dzień świąt ubranie na chrzciny

jesslin87 lubi tę wiadomość
-
No to w domu

Dzień dobry
O 8 rano pojechałąm z Polą i mamą do białegostoku (40km) na bioderka, dr powiedział ze bardzo ładne,a fałdki równe
uf!
Potem byłysmy w galerii na zakupy-prezenty, brakuje mi tylko 3prezentów
Agata- no moja Pola ma ten bialy kombinezon i wlasnie 62/68 nosi rozmiar 68 a ten kombinezon jest sporo za duzy, ale przynajmniej starczy na cała zime
Myszko- ja ciemieniuche wyczesywałam szczoteczka do zebów, najlepiej sie spisała
Amberla-jakie cudo
Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Jak podjechalismy pod przychodnie, a raczea w jej rejon, bo dojazd rozkopany to na dzien dobry poklocilam sie z mezem, ze zaparkowal w miejscu niedozwolonym, ja z mloda wysiadlam, a jemu kazalam szukac innego miejsca. Moja cierpliwosc nie strzymala tego chlopa, bo pojechal i zaginal w akcji, wiec fotelik z mloda zatargalam do przychodni. Moj chlop objechal dookola i zaparkowal w tym samym miejscu po'przeciwnej stronie, bo tam byl parking, ale 3 pierwsze miejsca dla postoju taxi. Wracamy, a tu straz miejska stoi za naszym autem. Taksowkarz po nich zadzwonil, meza drapneli do auta i skonczylo sie na pouczeniu dzieki Julce, kazal za to jej leki kupic
Przyszlibysmy 10 minut pozniej i bysmy mieli blokade, a wrocilismy tak szybko tylko dzieki temu, ze musialam sie wyklocic o swoja kolejke. Mialam na 14.10 a pacjenci z pozniejszych godzin poprzychodzili wczesniej i w nosie maja rejestrowanie na godziny, ale wydarlam morde i dzieki temu czekalam 5 minut, a nie 40 bo 2 osoby chcialy mnie wyprzedzic. I tak oto Julka uratowala nam stowe
a ojcu zycie, bo bym mu leb urwala jakby nam auto zblokowali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:20
magda sz, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Martucha86, ainer85, jesslin87, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Matko Bosko Kochano...mam dzisiaj detoks od cukru i chyba bede po scianach chodzila. Ostatnio jem tyyyle slodyczy ze juz mi uzaleznieniem zalatuje. Wczoraj zzarlam cala pakee knoppersow za jednym razem. Rano slodkie buleczki na sniadanko i jeszcze kokosowa princessa musi byc. ...a opona rosnie

Hehe... mam to samo
Ale walczę z tym! Pozbyłam się słodyczy i dzisiaj co P przyniosł? Dwie paczki z pracy ze słodyczami na Mikołaja dla dzieci!!! ;( No way!!!
Neyla, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Hehe... mam to samo
Ale walczę z tym! Pozbyłam się słodyczy i dzisiaj co P przyniosł? Dwie paczki z pracy ze słodyczami na Mikołaja dla dzieci!!! ;( No way!!!
U nas w pracy paczka dopiero jak dziecko skonczy rok, a ze oboje z mezem pracujemy w tym samym miejscu to paczka jest jedna, co dla mnie jest chore, bo socjal nalezy sie obojgu, jakbysmy pracowali w roznych miejscach to paczki bylyby 2 -
Amberla super zdjęcie !

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa3f93169912.jpg
Która ma jakieś życzenia? Maja dziś wróży z kuli. Przepowiedziała mi że wyśpię się dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:13
lys, niecierpliwa, Meggi31, Laura, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Neyla, Maniuś, Agaata, Martucha86, Katarka, ainer85, agatka196, jesslin87, zabka11, witaminkab, Zetka lubią tę wiadomość
-
Laura u nas też działa zagadywanie i wymyślanie głupot po odłożeniu ale jak jest już znudzony leżeniem, bujaczkiem, matą itp to koniec, nic nie działa.. zazwyczaj wtedy jest śpiący no i niestety noszenie do uśpienia, nie wiem jak się z tego uwolnić, nic mądrego nie wymyśliłam:)
Mamasia super fotki:)
Magda Maja jak zwykle czaderska:)
magda sz lubi tę wiadomość

-
myszka, amberla, magda super zdjęcia same słodziaki

magda poproś Maję, żeby mi też coś fajnego wywróżyła, bo padam na ryjek, noc tragiczna i dzień też
niecierpliwa ciekawa jestem co wyjdzie w tym panelu, ja chyba też zrobię. W ogóle gdzieś wyczytałam, że czasami przy diagnostyce takich maluchów rodzice też robią testy na alergie, bo nieraz jest tak, że mają jakąś słabą alergię a nie wiedzą i może to być wskazówka na co zwrócić uwagę u dziecka. Ciekawe, czy rzeczywiście ma to uzasadnienie. Kurde przez to że nie mam czasu nic nie mogę poczytać. Strasznie mi tego brakuje. W głowie milion pytań, a nie ma odpowiedzi.
niecierpliwa, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość

-
małaMyszka wrote:Wiem, że nie jest gruby. Tak z mężem mówimy na niego bo ma ręce jak u ludzika michelin heheeheh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac939738a7c8.gif
Małamyszka mój mąż na córę tez mówi że to ludzik michelin, a ja do tej pory nie wiedziałam jak on wygląda;)
niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość