SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że nie jest gruby. Tak z mężem mówimy na niego bo ma ręce jak u ludzika michelin heheeheh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac939738a7c8.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:35
niecierpliwa, 0na88, Katarka, Weridiana, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Witam sie po poludniu, polozylam sie w sypialni z kubmiem zielonej herbaty, maly spi juz godzinke, ogarnelam kuchnie po obiedzie, zmylam podlogi i mi tez nalezy sie odpoczynek a cooo, musze poczytac co naskrobalyscie
małaMyszka, AgaSad, mamasia, Weridiana, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Ale mam terrorystę w domu, jak już załapie fazę na rączki to koniec, muszę chodzić z nim po całej chacie i wszystko pokazywać, jeju jak go tego oduczyć..chyba już za cwany na to a waży już swoje i lepiej nie będzie.. teraz podstępem odłożyłam go do łóżeczka (tzn najpierw na przewijak ale lubi się przebierać więc się uspokoił) no ale już słyszę kwęki w łóżeczku..
ale za to tata go uczy bo z nim czesto tanczy to ja zawsze mowie do niego jak go odkładasz to głupotki pokazujmałaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
O ja.... nie nadrobię was... jestem chyba na 2513 stronie i jeszcze 9 przede mną....
Tak więc my się przywitamy - od wczoraj mam już ukończony 4 miesiąc i zaczęłam 5
A poniżej - matce nudziło się w domu jak ojciec był w sobotę na studiach ;P
Miłej reszty dnia, spadam nadrabiaćmałaMyszka, niecierpliwa, 5ylwia, Laura, Kkarolinaaaa, Katarka, lys, magda sz, AgaSad, Meggi31, 0na88, Migotkaa, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Maniuś, Neyla, Martucha86, aaaaga, agatka196, witaminkab, jesslin87, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Amberla mój Sebastian zobaczył fotke twojej ślicznotki i przestał jeść z wrażenia fju fju...
Mówię do niego jedz jedz najpierw masa potem rzeźba heheheeheheheheniecierpliwa, Amberla, Laura, Katarka, magda sz, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Tomek waży 7kg, ale zastanawiam się w co ja go ubioerę w styczniu-lutym?
edit.
lys - poszukaj kogoś do pomocy, może ktoś przypadnie Ci do gustu. Wykończysz się.
Mamy chłopców - w co ubieracie synów na święta?jesslin87 lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:W wigilię body ala mikołaj, pierwszy dzień świąt body z reniferkiem lub body z aplikacją garnituru,a w drugi dzień świąt ubranie na chrzciny
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
No to w domu
Dzień dobry
O 8 rano pojechałąm z Polą i mamą do białegostoku (40km) na bioderka, dr powiedział ze bardzo ładne,a fałdki równeuf!
Potem byłysmy w galerii na zakupy-prezenty, brakuje mi tylko 3prezentów
Agata- no moja Pola ma ten bialy kombinezon i wlasnie 62/68 nosi rozmiar 68 a ten kombinezon jest sporo za duzy, ale przynajmniej starczy na cała zime
Myszko- ja ciemieniuche wyczesywałam szczoteczka do zebów, najlepiej sie spisała
Amberla-jakie cudoWeridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Jak podjechalismy pod przychodnie, a raczea w jej rejon, bo dojazd rozkopany to na dzien dobry poklocilam sie z mezem, ze zaparkowal w miejscu niedozwolonym, ja z mloda wysiadlam, a jemu kazalam szukac innego miejsca. Moja cierpliwosc nie strzymala tego chlopa, bo pojechal i zaginal w akcji, wiec fotelik z mloda zatargalam do przychodni. Moj chlop objechal dookola i zaparkowal w tym samym miejscu po'przeciwnej stronie, bo tam byl parking, ale 3 pierwsze miejsca dla postoju taxi. Wracamy, a tu straz miejska stoi za naszym autem. Taksowkarz po nich zadzwonil, meza drapneli do auta i skonczylo sie na pouczeniu dzieki Julce, kazal za to jej leki kupic
Przyszlibysmy 10 minut pozniej i bysmy mieli blokade, a wrocilismy tak szybko tylko dzieki temu, ze musialam sie wyklocic o swoja kolejke. Mialam na 14.10 a pacjenci z pozniejszych godzin poprzychodzili wczesniej i w nosie maja rejestrowanie na godziny, ale wydarlam morde i dzieki temu czekalam 5 minut, a nie 40 bo 2 osoby chcialy mnie wyprzedzic. I tak oto Julka uratowala nam stowe
a ojcu zycie, bo bym mu leb urwala jakby nam auto zblokowali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:20
magda sz, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Martucha86, ainer85, jesslin87, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Matko Bosko Kochano...mam dzisiaj detoks od cukru i chyba bede po scianach chodzila. Ostatnio jem tyyyle slodyczy ze juz mi uzaleznieniem zalatuje. Wczoraj zzarlam cala pakee knoppersow za jednym razem. Rano slodkie buleczki na sniadanko i jeszcze kokosowa princessa musi byc. ...a opona rosnie
Hehe... mam to samoAle walczę z tym! Pozbyłam się słodyczy i dzisiaj co P przyniosł? Dwie paczki z pracy ze słodyczami na Mikołaja dla dzieci!!! ;( No way!!!
Neyla, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Hehe... mam to samo
Ale walczę z tym! Pozbyłam się słodyczy i dzisiaj co P przyniosł? Dwie paczki z pracy ze słodyczami na Mikołaja dla dzieci!!! ;( No way!!!
U nas w pracy paczka dopiero jak dziecko skonczy rok, a ze oboje z mezem pracujemy w tym samym miejscu to paczka jest jedna, co dla mnie jest chore, bo socjal nalezy sie obojgu, jakbysmy pracowali w roznych miejscach to paczki bylyby 2 -
Amberla super zdjęcie !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa3f93169912.jpg
Która ma jakieś życzenia? Maja dziś wróży z kuli. Przepowiedziała mi że wyśpię się dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:13
lys, niecierpliwa, Meggi31, Laura, Paula_071, mamasia, Weridiana, Pulpecja, Neyla, Maniuś, Agaata, Martucha86, Katarka, ainer85, agatka196, jesslin87, zabka11, witaminkab, Zetka lubią tę wiadomość
-
Laura u nas też działa zagadywanie i wymyślanie głupot po odłożeniu ale jak jest już znudzony leżeniem, bujaczkiem, matą itp to koniec, nic nie działa.. zazwyczaj wtedy jest śpiący no i niestety noszenie do uśpienia, nie wiem jak się z tego uwolnić, nic mądrego nie wymyśliłam:)
Mamasia super fotki:)
Magda Maja jak zwykle czaderska:)magda sz lubi tę wiadomość
-
myszka, amberla, magda super zdjęcia same słodziaki
magda poproś Maję, żeby mi też coś fajnego wywróżyła, bo padam na ryjek, noc tragiczna i dzień też
niecierpliwa ciekawa jestem co wyjdzie w tym panelu, ja chyba też zrobię. W ogóle gdzieś wyczytałam, że czasami przy diagnostyce takich maluchów rodzice też robią testy na alergie, bo nieraz jest tak, że mają jakąś słabą alergię a nie wiedzą i może to być wskazówka na co zwrócić uwagę u dziecka. Ciekawe, czy rzeczywiście ma to uzasadnienie. Kurde przez to że nie mam czasu nic nie mogę poczytać. Strasznie mi tego brakuje. W głowie milion pytań, a nie ma odpowiedzi.niecierpliwa, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Wiem, że nie jest gruby. Tak z mężem mówimy na niego bo ma ręce jak u ludzika michelin heheeheh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac939738a7c8.gif
Małamyszka mój mąż na córę tez mówi że to ludzik michelin, a ja do tej pory nie wiedziałam jak on wygląda;)niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość