SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Łeeeee, ale biedna. Aż w 4 Multikinach w Warszawie jest to Babykino a we Wrocławiu nie ma
Tomek wstał o 6 i dopiero zasnął o 11, ale śpi do tej pory. Zdążyłam wziąć prysznic, umyć głowę, ugotować zupę, gulasz, ryż, kaszę i kompot, nastawić pranie, obejrzeć serial i wysłać kilka maili. A tak mi się chce spać... Ale pewnie jak tylko położę głowę to się obudzi.
17 grudnia jest wigilia w pracy. Małego podrzucę do teściowej, bo mąż ma w tym czasie kosza. FajnieWeridiana lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
mamasia wrote:Laura świąteczna sesję robicie
?
W sobote robimy w tym że świateczną pan obiecał że przesle nam wczesniej bo mowilam mu ze kartki chcemy zrobic na swietaa tak to bedziemy czekac dwa tygodnie na odbiór. Płacimy 350 zł
Będą trzy stylizacje w tym jedna świątecznaWeridiana, mamasia lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Mojej koleżanki synek waży 8 kg (tydzień starszy od Huberta) i używają 62/68 i jest jak najbardziej ok.
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0280149001.html
To jest ten , z tym, że nie ten beżowy ale ten biały i w sklepie stacjonarnym były jeszcze granatowe, więc wzięłam granatowy.
Tomek waży 7kg, ale zastanawiam się w co ja go ubioerę w styczniu-lutym?
edit.
lys - poszukaj kogoś do pomocy, może ktoś przypadnie Ci do gustu. Wykończysz się.
Mamy chłopców - w co ubieracie synów na święta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 13:52
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula ja kupię Dominisiowi jakąs super koszlę
No chyba że tą którą mamy w pieski będzie dobra: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39d5a067023a.jpg
EDIT: ale i tak kupię jeszcze z jednąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 14:06
Paula_071, magda sz, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Agaaata zdaj relacje po multibabykino - sama jestem ciekawa czy faktycznie da sie ogladnac film przy takiej ilosci dzieci
Ja juz wozek zostawiam kolo skrzynki na listy na parterze , na poczatku targalam gondole po schodach ale juz nie bata - za ciezko , ledwo fotelik z dzieckiem dzwigam. Jak ukradna to trudno , zreszta wkurza mnie ten wozek - ciezki okropnie , jako spacerowke to i tak chyba kupie cos leciutkiego a ten 3w1 upcham komus jak sie uda.
Tyle tylko, że jakoś we wrześniu ukradli mi parasolkę, kij z nią i tak była gratis do wózka, ostatnio się zjarzyłam, że ukradli mi też odblask - taka linijkę łamaną na rękę, w koszu nie raz miałam wrzucone śmieci, raz nawet ktoś idealnie na środku położył niedojedzoną pizzerinkę i to zaraz po 7 rano, bo mąż schodził z małą na siku i zniósł stelaż, a jak wychodził do pracy to pizzerinka już leżała. Teraz zamontowałam muffke i też targam ją do domu. Fakt 42 zł z przesyłką, ale coś myślę, że długo bym się nie nacieszyła... -
AgaSad wrote:wysypki nie zaobserwowałam ale te rumieńce takie dziwne trochę, raz są raz ich nie ma.. ech i znowu obserwacja co jem, ale mnie to męczy..
Poza tym na policzkach też ma jakieś rumieńce, ale obstawiam pieluszkę, często mokrą od ulania czy śliny, bo trze po buzi łobuz jeden -
magda sz wrote:Myszka nie ubieraj, urozmaić życie kuriera
tylko jezdzi i jezdzi taki kurier
Ja wczoraj jak karmiłam zapukała policja - szukają od 5 lat typa od którego kupiłam mieszkanie i sprawdzają co kilka miesięcy...a moze znów się wprowadził. Wkurzają mnie niezmiernie, wczoraj odtworzyłam drzwi i bez dzien dobry mówię- pan sławek się tu nie wprowadził i nie wprowadzi... Dzielnicowy zbladł jak mnie zoabczył bo trzymałam Maję która ssała cyca, zaczął się jąkać i przepraszać. Mega mnie to wkurwia bo od 5 lat przychodzą co 2-3 miesiące i dupe zawracają, zgłaszałam a komendzie że ten żul sprzedał mi mieszkanie a oni ciągle sprawdzają
Magda sprawdz koniecznie czy on czasem jakims cudem nie jest u ciebie zameldowany. My mielismy zamiane mieszkan i okazalo sie ze nie wymeldowali bylego meza wlascicielki , a mieszkanie bylo wykupione przez moja mame. Tamta baba miala jakies plecy w spoldzielni. I tak wlasnie nas nachodzila policja a my nieswiadomi ze on byl jeszcze zameldowany. Druga rzecz ze policja tez nas nigdy z bledu nie wyprowadzila a powtarzalismy ten pan tutaj juz nie mieszka i nie jest zameldowany a oni przepraszali i wracali.
Juz nie pamiętam jak to wyszlo ale mama o malo zawalu nie dostala. Potem byla sprawa sadowa aby go wymeldowac. Dobrze ze przez te lata facet sie nie pojawil.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja dziś mam dzień lenia i nie poszłam na spacer, mały już zaczyna kwękać, jeju co ja z nim będę robić do 20.00 - pewnie da mi popalić bo nie miał swojej dłuższej drzemki.. kuźwa może teraz ruszę dupę choć na godzinę,.,
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:no tak pisze na pudle od 6 miesiąca?
Tak, na moim też jest tak napisane.
Magda - właśnie miałam już rano napisać - albo Ci wierzą, że ten koleś tam nie mieszka i przestaną Cię nachodzić, albo jak przychodzą bo Ci nie wierzą to powinni mieć nakaz rewizji. Bo jaki jest sens że im mówisz co 2 miesiące to samo? Przecież jakbyś chciała, to mógłby mieszkać u Ciebie i byś go ukrywała przed policją i by się o tym nie dowiedzieli.małaMyszka, Laura, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mi maz tez znosi stelaz i przypina do kaloryfera takim zabezpieczeniem stalowym na kluczyk, nic nie zostawiam w bagazniku bo podejrzewam ze tez by zniknelo, zastanawiam sie jak to bedzie ze spacerowka, mam nadzieje ze jak wepniemy spacerowke do stelaza to nikogo nie pokusi...
Kolezanka opowiadala ze ktos jej wrzucil woreczek z kupa psa do bagaznika wozka...u mnie w klatce sami emeryci i cpun wiec moze takie pomysly nikomu nie wskocza do lba.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kurde to kłamią w tych programach
Nie koniecznie
Stewia to roslina niskokaloryczna i o ile sa to tylko zmielone liscie to jest ok i jest zdrowa ale ze stewii robia tez slodziki i te niestety już wcale takie wspaniale nie sa.małaMyszka lubi tę wiadomość