SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Prawie 12h bez jedzenia??? O kurde troche dluga przerwa nawet jak na doroslego, a co dopiero na dzieciaczka
nom tak ma w nocy, wagowo zabidzony nie jest wiec nie budze go w nocy:)
próba odkładania mojego 8kg szczescia, moze uda sie zjesc sniadanie -
Pulpecja wrote:Wiecie co, właśnie sprawdziłam cenę prezentów, które wypisała starsza córeczka w liście do Mikołaja. Lalka za 250 zł. Może już pora, żeby jej uświadomić, ze to jednak z mojej kasy te prezenty, a nie czary mary od Mikołaja
no ja zawsze mowilam ze mikolaj ma tyyyle dzieci do obdarowania i elfy juz nie moga nadazyc wiec nie mozna go nadwyrezacPulpecja, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Guzik zalatwilam ;/ kazano mi przyjsc za miesiac jak sytuacja z wlosami sie uspokoi i wypadna te co maja wypasc jak nadal beda wypadac to mamy byc w kontakcie.
Z jednej strony sie ciesze bo laska mogla wziac pieniedze i zrobic mi te wlosy a okazala sie uczciwa ale jednak napalilam sie i dupa blada.
Moje dziecko tez zaczelo jakies cyrki przy jedzeniu wyprawiac , jak ja ukladam do karmienia to zaczyna sie tak jakby pochylac w przod , wygina sie i prezy.. w ogole karmienie ostatnio to koszmar , rozglada sie i przestaje ssac - strasznie duzo czasu potrzeba aby zjadla butle.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Hej, dziewczyny kp, czy Wasze dzieci też jedzą co 2 godziny w nocy?
Chyba dziś idę po bebilon... na noc będzie mm, w dzień kp. Czy któraś tak robi?w dzień pierś, po kąpieli butla (moje mleko z poprzedniej nocy), później pobudka tak 12-2 wtedy mąż karmi mm, a ja siedzę z laktatorem, następna pobudka 4-5 daję mm.. Śpimy do 7 biorę małego do łóżka on je cyca, a ja śpię do 9
tak to zazwyczaj wygląda i powiem szczerze, że akurat na brak snu nie narzekam.. Ale coś za coś bo w dzień ogólnie jest tak, że księciunio rządzi, a ja-Toudi wiernie mu usługuję
lys, niecierpliwa, zabka11, aaaaga, Weridiana, Amberla, jesslin87, Zetka, małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
ona to uczciwa babeczka
dopiero bys sie wkurzala gdyby zaczely ci te sztuczne wychodzic
zabka haha te same mikolajowe argumenty
jedno wam powiem ze moja Laura wciaz wierzy ze gdzies tam jest prawdziwy mikolaj,
w zeszlym roku dzieci sie z niej smialy ze wierzy i kazala mi powiedzec czy to prawda z tym podkladaniem , coz powiedzialam ze tak ale...byc moze ten prawdziwy byl i widzial ze dostalas prezent od rodzicow i pojechal dalej do biednych dzieci
a u nas w piatek black friday - wyprzedazePulpecja, 0na88, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Apaczka, Ona88, Wasze dzieciaki to podobna kategoria wagowa do mojego Huberta. Czy macie wrażenie, że są jakby chude? Fałdek bardzo mało, brzuszek chudziutki, żeberka trochę wystają, buzia malutka i szczupła... Czy to tylko mój tak ma?
Amberla lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:ona to uczciwa babeczka
dopiero bys sie wkurzala gdyby zaczely ci te sztuczne wychodzic
zabka haha te same mikolajowe argumenty
jedno wam powiem ze moja Laura wciaz wierzy ze gdzies tam jest prawdziwy mikolaj,
w zeszlym roku dzieci sie z niej smialy ze wierzy i kazala mi powiedzec czy to prawda z tym podkladaniem , coz powiedzialam ze tak ale...byc moze ten prawdziwy byl i widzial ze dostalas prezent od rodzicow i pojechal dalej do biednych dzieci
a u nas w piatek black friday - wyprzedaze
Weridiana, u nas też Black Friday, co chwila dostaję jakieś maile, że w piątek wyprzedaże. Ale ja się nie pcham na takie promocje, bo będą pewnie tłumy.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Wczoraj jak nie mogłam spać to wspominałam sobie, że jeszcze rok temu przez kilka miesięcy byłam wiecznie w urojonej ciąży
od momentu jak się zaczęliśmy starać i okres się zbliżał to zawsze znalazłam coś co by wskazywało na ciążę! Do tego stopnia, że całymi dniami zamiast pracować to czytałam w necie o objawach ciąży! I jakbym przeczytała, że jak swędzi lewy pośladek to ciąża to założę się, że by mnie zaswędział!!! Co robi z mózgu pragnienie dziecka? W grudniu nie miałam żadnych objawów prócz braku miesiączki.. Jedyny miesiąc gdzie nie wkręcałam sobie niczego
choroba i wyjazdy służbowe spowodowały, że kochaliśmy się tylko raz! Nawet nie sprawdzałam, czy mam dni płodne.. A w inne miesiące rzucałam się na męża jak psychiczna! Ten jedyny raz byłam przekonana, że nie jestem w ciąży, a jednak! Codziennie patrzę na swoje dziecko i wiem, że jest moim małym cudem
0na88, Pulpecja, lys, Paula_071, Maniuś, niecierpliwa, apaczka, zabka11, aaaaga, Weridiana, Amberla, magda sz, Zetka, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
5ylwia to dokładnie tak jak u mnie, co chwila wydawało mi się ze w ciązy jestem, a w listopadzie po tabletkach na owulacje jak lekarz powiedział ze pęcherzyk raczej nie ciążowy to poprostu psychicznie odpuściłą, i nawet seenośc popołudniowa nie skojarzyła mi się z ciążą, och uwielbiam patrzeć na ten mój mały cud!
kurde na polu mzy, dupa ze spaceruu a matka się wyszykowała5ylwia, Maniuś, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agata no do ludzika michelin nam troche brakuje
ale w porownaniu do tego jak wygladala przy wyjsciu ze szpitala to jest jak grubas , ona miala przedtem nozki jak wykalaczki ani jednej faldki nie bylo tylko kreseczki na nozkach .
teraz wyglada tak: ( wybaczcie stroj ale tak zasnela i jej nie ruszam jak bomby zeby nie wybuchla;-) )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:33
lys, Pulpecja, agatka196, Paula_071, niecierpliwa, Maniuś, apaczka, zabka11, aaaaga, Weridiana, Agaata, Amberla, Katarka, Zetka, małaMyszka, mamasia, Neyla lubią tę wiadomość
-
Paula z wielką chęcią się spotkam na spacer albo na herbatkę, ale dopiero jak z małą będzie lepiej, na chwilę obecną za dużo płacze żeby móc w spokoju porozmawiać czy zrobić cokolwiek.
aaaga dzięki za artykuł, ja już wcześniej czytałam o integracji sensorycznej, ale najpierw musimy pozbyć się problemów pokarmowych żeby móc powiedzieć czy to nas dotyczy
niecierpliwa maadzik poczytam o tym Neocate
Teraz jeszcze chwilę poczekam poobserwuję i zacznę wszystko zapisywać, a jak nadal będzie źle to znów pójdę do gastrologa
migotka też się zastanawiałam nad tymi spodenkami, a skoro mówisz że super to zamawiamPaula_071 lubi tę wiadomość
-
mój niby nie wygląda na grubego ale swoje waży, i powiem szczerze że ręce mnie bolą w dzień jak np nic nie robie to czuje ze nosiłam cięzar
mój mały organista
uwielbiam ten zestaw z hm, super sie nam nosi i bardzo wygodny:) tylko juz maławyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 13:14
0na88, lys, Paula_071, Pulpecja, agatka196, Maniuś, zabka11, aaaaga, Weridiana, Martucha86, Katarka, magda sz, Zetka, małaMyszka, Neyla, witaminkab lubią tę wiadomość