SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
psioszka11 wrote:Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym.
aaaaaaaa co za pech!!! Chyba nie będzie dzisiaj obiadu...psioszka11 lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Witam się ładnie. O 12 mam wizytę i prenatalne. Oczywiście pół nocy nie spałam, a drugie pół miałam jakieś koszmary, że jest źle itd
Trzymajcie kciuki.lys lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
ale się rozpisałyście z rana hihi
My właśnie czekamy na wypis, idziemy dziś do domku! Huraaa
Cudownego poniedziałku5ylwia, małaMyszka, psioszka11, ainer85, magda sz, Katarka, niecierpliwa, zabka11, mamasia, KasiaeN., gosia.b, sylwucha89, lys lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
A za mną chodzi jakiś dobry makaron. My z mężem w ogóle jesteśmy makaroniarze, chyba powinniśmy się do Włoch przeprowadzić.
Jakieś pomysły na makaron- bo ja już tysiące robię ,ale się już przejadły.małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Sana wrote:Dzień dobry
ale się rozpisałyście z rana hihi
My właśnie czekamy na wypis, idziemy dziś do domku! Huraaa
Cudownego poniedziałku
Tylko teraz się niczym nie denerwuj i olej babę!!!Sana lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:A za mną chodzi jakiś dobry makaron. My z mężem w ogóle jesteśmy makaroniarze, chyba powinniśmy się do Włoch przeprowadzić.
Jakieś pomysły na makaron- bo ja już tysiące robię ,ale się już przejadły. -
nick nieaktualnySana wrote:Lys wszystko będzie cudownie zobaczysz! Dzisiaj będzie dobry dzień dziewczyny
Czuję to w kościach
Któraś jeszcze dziś wizytuje?
Jeśli tak to zaciskam kciuki za wszystkie!małaMyszka, Sana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witam Was kolezanki
Znowu nie bylo mnie w weekend,ale juz grzecznie wszystko nadrobilam
Prosze sie nie klocic dziewczynki
Ja mam jutro wizyte i juz swiruje czy oby napewno wszystko jest ok...
Trzymam kciuki za dziewczyny wizytujace dzis
Chore zdrowiejcie
Sana wracaj do domku i odpoczysaj
Mycha gratuluje 4
Cala reszte goraco pozdrawiam z zasypanej sniegiem AustriimałaMyszka, Sana, Aga89, zabka11, mamasia, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Y no wlasnie..dopiero zaczełam sie zastanawiac czy mozna..jeszcze go nie kupiłam takze moge zrezygnowac i kupić jakies inne filety, hm..tylko jakie ?
https://parenting.pl/portal/ryby-w-ciazy
rybka z pieczonymi ziemniakami ... no chyba muszę iść do sklepu... tylko gdzie kupić dobrą rybę? Nigdy nie kupowałam ... -
O no to lux, czyli mozna dorszyczka
Ja kupuje w sklepie rybnym ktory mam w miescie, ale w wiekszosci spozywczych mozesz kupic filety mrozone
Ja ryby uwielbiam ! Dla mnie mięso nie równa się do rybek !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:05
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:O no to lux, czyli mozna dorszyczka
Ja kupuje w sklepie rybnym ktory mam w miescie, ale w wiekszosci spozywczych mozesz kupic filety mrozone
Ja ryby uwielbiam ! Dla mnie mięso nie równa się do rybek !
hahahahahaahah ale się uśmiałam !!! Zobacz!!!
http://www.lidl.pl/pl/1974.htm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:16